Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem doga3 simeranya7 YENA 74FRIDA buradaki diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum destekleriniz için hepiniz bana çok sıcak davrandınız evimdeki sıcaklığı burada da hissettim hepiniz çok sağolun varolun Allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın benide sevdiklerime aminnnn.

Amin canım..
sen de iyi ki gelmişsin...

Merhabalar

Midem rahatsiz bugun,üşüttüm galiba nane çayi iyi geliyordu sanırım,yapiyimda içiyim..

Kalvalti etmedim henüz,hiçbir şey canim istemiyor..

Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım

aynen beni anlatmışsın

Hiç moral bozma devam elbet düşecek
Yoo moralimi bozmadım. Sabah yediğim eritme peynir tuzluydu ondan olduğunu düşünüyorum. Kalanını da bugün yedim. Çöp tenekesi gibi midem var . Çöpe atmaya kıyamıyorum mideme atıyorum.

Daficim incir kürünü sadece sabahlarımı yapsan acaba
Akşam en geç 19-20 den sonra sıvıdan başka bişey alınmasa iyi olur
Her Gece dedemiz eve birilerini çağırıyor. Insanlar geç gidince toparlayıp yatmamda geç oluyor. Acıkıyorum. Gece yağ yakıyor diye süt içmek yerine kürü tercih ettim.

Dün ben de artıydım,bugun tartılmadim..Hergün tartılmak artı gördügünde moral bozucu olabiliyor..Muhtemelen ödem dir ablacim,yarına geçer inş,bozma moralini..
genelde hafta başı eksi , tartı günü artı çıkardım
bu hafta tersi olur belki

Canım çoğu zaman sadece araştırmak için istiyorlar bu testleri .
Sıkma canını testlerin normal çıkacak ınşaallah

Hayirli gunler gelemedim bi turlu.

Dunden beri boynum tutulmus sekilde geziyorum cok zorluyo beni.
geçmiş olsun bonuscan çokmu stres yaptın
Rahatlamaya çalış. Birazda dayanabildigin kadar egzersiz yap

Çok geçmiş olsun kızlar tez şifa versin dertlilere de deva versin Allah hepinize
çok teşekkür ederim canım sağol Rabbim hnerde varsa hasta kullarına acil şifalar versin inşallah. .bizleride mahrum bırakmasın Allah. ım AMİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…