bende seni çok seviyoruuumSana Cuma hedefini hatırlatıyorum tekrar ve 111 kilo olduğunu..
Ayrıca seni çok seviyorum. Bunu da belirteyim. .
. Ben içine garnitür ekleyip sariyorum sonra üzerine domates sos. Enfes bişey oluyor. .
bende seni çok seviyoruuum
benim cuma hedefim varmıydı
tabi cnm sen az az yediğin için sık yemen lazımHastANE çıkışı işe gittim canım.
Bugün hepimiz geç kaldık bi telaş vardı ki ev de sorma :)
Kahvaltı yapamadım yanıma yiyecek alamadım. Ara öğün şart bana porsiyonlarim az olduğu için. Bakalım artık araya banka vergidairesi işi sikistirayimda dışarıdan temin edeyim :)
Bende senibende seni çok seviyoruuum
benim cuma hedefim varmıydı
geçmiş olsun bozma moralini hemen detaylı bakmak istemiştir dr.Mefkurem ağlattın beni şuan hem Sibel dinliyorum hem ağlıyorum sabah mamografi çekimim vardı çeken Dr birşey gördüğünü ama meme cerrahisinde randevu alıp ona göstermem gerektiğini söyledi heralde benim sonuçlar iyi çıkmak niye benden rahimden parça istesinki yada biye mamogeafi daha birsürü tahlil istesinki offff. çok üzgünüm arkadaşlar çokkkk burdan YENA cım sana ve diğer hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
tabi cnm sen az az yediğin için sık yemen lazım
Aç kalman kötü olmuş
Bende seni
Mefkurem ağlattın beni şuan hem Sibel dinliyorum hem ağlıyorum sabah mamografi çekimim vardı çeken Dr birşey gördüğünü ama meme cerrahisinde randevu alıp ona göstermem gerektiğini söyledi heralde benim sonuçlar iyi çıkmak niye benden rahimden parça istesinki yada biye mamogeafi daha birsürü tahlil istesinki offff. çok üzgünüm arkadaşlar çokkkk burdan YENA cım sana ve diğer hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
İnşallah bir şey çıkmaz önlem amaçlıdır moralini bozmaMefkurem ağlattın beni şuan hem Sibel dinliyorum hem ağlıyorum sabah mamografi çekimim vardı çeken Dr birşey gördüğünü ama meme cerrahisinde randevu alıp ona göstermem gerektiğini söyledi heralde benim sonuçlar iyi çıkmak niye benden rahimden parça istesinki yada biye mamogeafi daha birsürü tahlil istesinki offff. çok üzgünüm arkadaşlar çokkkk burdan YENA cım sana ve diğer hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
tamamyokmuydu ..?
Artık var..
-1 kg. Tüm grup azalıyoruz..
Sen eksik alma beybisi..
Yapma bitanem ortada daha bişey yokken boşuna niye harap ediyosun kendiniMefkurem ağlattın beni şuan hem Sibel dinliyorum hem ağlıyorum sabah mamografi çekimim vardı çeken Dr birşey gördüğünü ama meme cerrahisinde randevu alıp ona göstermem gerektiğini söyledi heralde benim sonuçlar iyi çıkmak niye benden rahimden parça istesinki yada biye mamogeafi daha birsürü tahlil istesinki offff. çok üzgünüm arkadaşlar çokkkk burdan YENA cım sana ve diğer hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
tamam
sabah dr. amı gittin niyeee
benimde öğlen yemeği yemem lazım birde fotoraf çekimine gidicem oyalanıyorum
valla çatlıyorum şu an
eyi geldi..
bi an önce proje bulsa fadıl da gitsem şurdan..
güya bugün bi görüşme olacaktı..
bi de Cuma’ya ayarlamış..
video seminerler izlemekten beynim sulanıyor..
bi ders 2 saat 26 dakika olur mu arkadaş yaw..
Böyle duyunca eski kötü günlerim geliyor aklıma şükürler olsun ayrıldımda kurtuldum sizlerede nasip etsin allahSenin diğer yer iyiydi dimi.?
Burası fena geriyor seni.
Bir an önce gidersin inş.
Ben sabah ılık suya 1 kş sirke koyuyorumMefkurem bende çörek otu yağı almıştım unutmuşum dün gördüm nasıl kullansam ki?
geçmiş olsun ne oldu ağrıların geçti mi amelyata gerek kalmıycak inşallah tedavi ne aşamada ?Safradan dolayı gittim canım...
Senin fotoğraf işi ne.?
yemeğini ye geciktirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?