- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
karatay kaya tuzunu öneriyorben haftaya adet olcam mesela.adetten bikaç gün önce başlıyorum tartıda yüksek çıkmaya.Kullanılan tuz da önemli ,eskiden sofra tuzu kullanırken normal zamanda da ödem oluyodu ellerim falan şiş şiş olurdu.Deniz tuzu kullanıyorum iki senedir.Artık ödem de olmuyo vücutta
Bu yönden benzeşiyomuşuz tatlımAmin sağol canım
İstersem nefesime gem vurur ağzını sımsıkı bağlarım. Yetmesem ölecekmişim gibi sevdiğim birşeyi beş altı ay yemeden durabiliyorum. ama bazen dinletemiyorum kendimi
nazar mı oluyor bilmiyorum.
Ay nasıl duruyorsun çok nefesine sahipsin gibi konuşuyorlar . Özellikle sürekli görüştüğüm birlikte yiyip içtiğim kişilerden çok duyuyorum.
Sonra bir bakıyorum gece yarısı hiç sevmediğim şeyleri bile doymayacakmışım gibi yerken buluyorum kendimi.
Nasıl değişken bir şeyim diyorum.
Geçmiş olsun cnm soğukmu içtin ne olduMerhabalar
Midem rahatsiz bugun,üşüttüm galiba nane çayi iyi geliyordu sanırım,yapiyimda içiyim..
Kalvalti etmedim henüz,hiçbir şey canim istemiyor..
Sizler nasılsınız?
Hiç moral bozma devam elbet düşecekBenim tarti hergun değişiyor. Bu sabah +1 gördüm bakalım yarin ne olacak.
Daficim incir kürünü sadece sabahlarımı yapsan acabaBenim tarti hergun değişiyor. Bu sabah +1 gördüm bakalım yarin ne olacak.
Çok güzel olmuş elifimmmDünkü yediklerim..
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
Peynir
6 zeytin
Salatlık+3 ceriyy domates
6 ceviz
Ara
1 su bar süt (tarçin ve biraz bal ekledim)
Akşam
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
1 biber+ bir taze sogan
Benim tarti hergun değişiyor. Bu sabah +1 gördüm bakalım yarin ne olacak.
Geçmiş olsun cnm soğukmu içtin ne oldu
Zencefil falanda iyi geliyor mideye
Edekada mide çayı var bana çok iyi geliyor o
Çok güzel olmuş elifimmm
Yürüyüş yaptınmı dün
Suyunu içiyomusun
Tarçınlı t.kahvesi içmek isteyenler buyursunlar :))
Incir kürü yendi kahve içilip biraz beklenip kahvaltı yapılacak
Cumartesi +1.3 düm
Hala kurtulamadım şunlardan 200 gr kalmış
Yinede 3 günde -1 e düşülürmü
Tabiki düşülür neden olmasın 
Valla şimdi evde yok cnm hatırlıyamadım ama magenfein gibi bişey yazıyodu heraldeSagolasin mefkurem,ismi ve markası nedir acaba içtigin çayin?gidip aliyim olmazsa..
Bende şimdi tam sana yazacaktım tatlım iştemisin yoğunmusun diye :)Ben de soracaktım ne kadarı gitti diye yazmışsın canım.
Çörek otu "çk" çay kaşığı dimi.?
Artık o niyeti eyleme geçirelim bitanecim :))Dün içtigim süt sanırım inanılmaz tokluk hissi verdi bana,ara ögünlerimde içecegim artık..
Su fazla içemesem de zorluyorum kendimi,yürüyüş yapamadim maalesef ama bugun yapmak niyetim:)
Hava çok güzel..
Deniz tuzu da kullanılabiliyo onda da mineraller çok fazla. Karatay teyze de Ümit Aktaş da deniz tuzuna izin veriyo.Yeterki rafine olmasın tuz.Geçmiş olsun cnm soğukmu içtin ne oldu
Zencefil falanda iyi geliyor mideye
Edekada mide çayı var bana çok iyi geliyor o
Slm kizlarrrr
3 gun giremedim 1100 mesaj masallah ne muhabbet etmissiniz boyle
Dun oruclarima basladim artik uzun bir sure oruc tutmayi dusunuyorum anca biter borclarim
Aksam yatmadan once biraz atistirip yatiyorum sahura kalkmiyorum
Amin sağol canım
İstersem nefesime gem vurur ağzını sımsıkı bağlarım. Yetmesem ölecekmişim gibi sevdiğim birşeyi beş altı ay yemeden durabiliyorum. ama bazen dinletemiyorum kendimi
nazar mı oluyor bilmiyorum.
Ay nasıl duruyorsun çok nefesine sahipsin gibi konuşuyorlar . Özellikle sürekli görüştüğüm birlikte yiyip içtiğim kişilerden çok duyuyorum.
Sonra bir bakıyorum gece yarısı hiç sevmediğim şeyleri bile doymayacakmışım gibi yerken buluyorum kendimi.
Nasıl değişken bir şeyim diyorum.
Merhabalar
Midem rahatsiz bugun,üşüttüm galiba nane çayi iyi geliyordu sanırım,yapiyimda içiyim..
Sizler nasılsınız?
Dünkü yediklerim..
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
Peynir
6 zeytin
Salatlık+3 ceriyy domates
6 ceviz
Ara
1 su bar süt (tarçin ve biraz bal ekledim)
Akşam
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
1 biber+ bir taze sogan
Bende şimdi tam sana yazacaktım tatlım iştemisin yoğunmusun diye :)
Evet çk.zaten fazlası önerilmiyor
Ketentohumu yağıyla dönüşümlü alıyorum Bazen onu Bazen bunu
Ben daha fazla eksi olurum diye bekliyodum ama olsun bunada şükür
Kaçamak yoksa sorunda yok demektir
Ben -1 dediysem o eksi görülecekkk
Yaaaa
Geçmiş olsun canım.Merhabalar
Sizler nasılsınız?
Yaaaaiyiyim çok şükür.. Ben genelde okuyorum da yazmaya fırsatım olmuyo :) parça parça okuyorum, sonra alıntılarım da gidiyo yazacaklarımı unutuyorum :) yazın iyiydi de okul başlayınca böyle oldu :) tenefüslerde biraz okuyorum geçmişi :)
Geçmiş olsun canım.
Öğretmensin sanırım.Ne güzel :)Yaaaaiyiyim çok şükür.. Ben genelde okuyorum da yazmaya fırsatım olmuyo :) parça parça okuyorum, sonra alıntılarım da gidiyo yazacaklarımı unutuyorum :) yazın iyiydi de okul başlayınca böyle oldu :) tenefüslerde biraz okuyorum geçmişi :)
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?