Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dedimya midem çöp tenekesi gibi diye
Kerevizin taze sapı vardı kıyamadım atmaya
gayette güzel oldu

Helva tadımlıktı
Herkes kahvenin yanında birer tabak lokumu götürdü
Ben seyrettim.
Çerez meyve yediler seyrettim
Böreği ocakta tereyağıyla kızarttım
burcu burcu koktu
herkes iştahla yerken seyrettim.
Helva göz kirası oldu

Bir dilim börek kaldı
Bende şimdi yiyorum
Ama eritmek için biraz sonra evden çıkıyorum.

Sağol canım misafirim yemeğe gelir bir çeşiti mantı düşünüyorum aslında yada su böreği tabi bunları hazır alıcam

Şu kereviz tarifi güzelmi acaba ben kerevizi bir tek yoğurtlu salata olarak yiyebiliyordunuz cevizli ve az sarmısaklı tabii :)

Günaydınlar kızlar

Bu günün tarihini bir kenara yazmam lazım yanımda ofise ıspanak götürüyorum ofiste kavga çıkıcak nolucak bu kekler börekler diyee :)))

Kahvaltılık malzeme satan dükkana uğradım yumurta almak için adam zorla 4 çeşit zeytin iki çeşitle peynir tatırdı işe gidicem tutma beni dedim akşama bekliyorum çay içelim muhakkak dedii adam beni potansiyel müşteri görünceee iyiki tutmamış tutsa neler yiycem

Kıyamam sana yaa .Aynısı bende de oluyo eşim her akşam çekeliycek şeyler istiyo.Yanımda hunharca yiyo.Dün akşam çerez yedi,meyve istedi,en son çalıştığı yerden çikolata getirmişti böyle iri iri fındık ,antep ,badem var içinde,gece 12de löpür löpür götürdü valla ben de seyrettim ciğerci kedisi gibi

Geçmiş olsun canim

Hepinize cok tesekkür ederim kizlar,varolasiniz..

YENA topraam mercankösk nedir,bitki mi?burda varmi bir arastirmam lazim:)

ekim2009 canimm sirt agrim falan yokda,ara ara bulantim var sadece..Ilik bal serbetini deneyecegim ins sagolasin canim.

kızlar bende bugün özel Dr gitmeye karar verdim birde ona baktırıcam 1 Dr la kalmak istemiyorum bende inşallah iyi haberler alırım

Canim cok gecmis olsun,farkli bir doktora görünmen cok iyi olmus,lütfen en kötüsünü düsünerek yipratma kendini..Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…