Dedimya midem çöp tenekesi gibi diyeKuzum geç vakit yenen çikolata dişin da gayet iyi bence.
Diğer öğünlerin sağlıklı üzülme.
Çakılcim ne zor zamanlar yasamassinKıyamam. ..
Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine. .
Kerevizi soğanlı kavurup yedim ama yumurtali nasıl güzelmi.?
Ayrıca helva olmamış güzellik.
Ben de hastanedeyim bekliyorum doktoru..
Bakalım bakalım ne diyecek.
Hadi hayırlı haberlerle gelin inşallahkızlar bende bugün özel Dr gitmeye karar verdim birde ona baktırıcam 1 Dr la kalmak istemiyorum bende inşallah iyi haberler alırım
Sağol canım misafirim yemeğe gelir bir çeşiti mantı düşünüyorum aslında yada su böreği tabi bunları hazır alıcam74FRIDA misafirine pratik şeyler yapsan agizlarindan eğri gider mi ki sen calisiyorsun ve cok kalabalıklar. Benim fix menum bir gün önceden pişmiş soğan turşu dereotu ile patates salatası , kısır veya mercimekli köfte salata yanına milfoy lu börek hep sikismiyorsun da bazen sarımsaklı köfte de yapyigimiz oluyor yardım alıyorum ondan ya da sosyete mantisi. Bunlar çok zaman almıyor. Gerçekten neden sosyete mantisi yapmiyorsun daha kolay ve servisi hızlı olur yanına patates salatası bi de tatlı birsey Revan i gibi
Ha ha ha bu neydi gııızEki Görüntüle 2064901
Yaglari bahaneler yakmaz elini agzina götürmek yok
Şu kereviz tarifi güzelmi acaba ben kerevizi bir tek yoğurtlu salata olarak yiyebiliyordunuz cevizli ve az sarmısaklı tabii :)Kuzum geç vakit yenen çikolata dişin da gayet iyi bence.
Diğer öğünlerin sağlıklı üzülme.
Çakılcim ne zor zamanlar yasamassinKıyamam. ..
Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine. .
Kerevizi soğanlı kavurup yedim ama yumurtali nasıl güzelmi.?
Ayrıca helva olmamış güzellik.
herkese günaydın arkadaşlar bol şanslar
YENA cım inşallah seni çok sevindirecek haberler alırsın dr dan inşallah güzel iyi haberler verir
Kıyamam sana yaa .Aynısı bende de oluyo eşim her akşam çekeliycek şeyler istiyo.Yanımda hunharca yiyo.Dün akşam çerez yedi,meyve istedi,en son çalıştığı yerden çikolata getirmişti böyle iri iri fındık ,antep ,badem var içinde,gece 12de löpür löpür götürdü valla ben de seyrettim ciğerci kedisi gibiDedimya midem çöp tenekesi gibi diye
Kerevizin taze sapı vardı kıyamadım atmaya
gayette güzel oldu
Helva tadımlıktı
Herkes kahvenin yanında birer tabak lokumu götürdü
Ben seyrettim.
Çerez meyve yediler seyrettim
Böreği ocakta tereyağıyla kızarttım
burcu burcu koktu
herkes iştahla yerken seyrettim.
Helva göz kirası oldu
Bir dilim börek kaldı
Bende şimdi yiyorum
Ama eritmek için biraz sonra evden çıkıyorum.
İnşallah canım.Allahım güldürsün yüzünü hayırlı ferah haberler al inşallahkızlar bende bugün özel Dr gitmeye karar verdim birde ona baktırıcam 1 Dr la kalmak istemiyorum bende inşallah iyi haberler alırım
Allah kabul etsin hasibecjm.
Seni de bekleriz bak tüm hızımizla zayıflıyoruz biz :)
Bence de nazara geliniyor inanıyorum ben.
Şu an ben aynı durumdayım.
Özellikle apartman da bir kadın var onunla karşılamaktan çok tirsiyorum fena bir enerjisi var. Sırf ben değil çoğu kişinin ortak görüşü o, bulunduğu ortam da anın da negatif elektrik cereyan ediyor...
Geçmiş olsun topraam. Çabucak geçer inş.
Ilık ballı su bana iyi geliyo dene istersen. Bir de mercankosk varmıdır orda.
Oh afiyet olsun canım.
Yaaaaiyiyim çok şükür.. Ben genelde okuyorum da yazmaya fırsatım olmuyo :) parça parça okuyorum, sonra alıntılarım da gidiyo yazacaklarımı unutuyorum :) yazın iyiydi de okul başlayınca böyle oldu :) tenefüslerde biraz okuyorum geçmişi :)
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım
aynen beni anlatmışsın
Yoo moralimi bozmadım. Sabah yediğim eritme peynir tuzluydu ondan olduğunu düşünüyorum. Kalanını da bugün yedim. Çöp tenekesi gibi midem var . Çöpe atmaya kıyamıyorum mideme atıyorum.
Her Gece dedemiz eve birilerini çağırıyor. Insanlar geç gidince toparlayıp yatmamda geç oluyor. Acıkıyorum. Gece yağ yakıyor diye süt içmek yerine kürü tercih ettim.
genelde hafta başı eksi , tartı günü artı çıkardım
bu hafta tersi olur belki
Canım çoğu zaman sadece araştırmak için istiyorlar bu testleri .
Sıkma canını testlerin normal çıkacak ınşaallah
geçmiş olsun bonuscan çokmu stres yaptın
Rahatlamaya çalış. Birazda dayanabildigin kadar egzersiz yap
Geçmiş olsun canim
Amethyst_1 çok geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın
mide üşütmesiyse en iyisi ılık şeyler içmen, özellikle ılık bal şerbeti iyi gelir , mide bulantın da oluyor mu ya da sırt ağrın
kızlar bende bugün özel Dr gitmeye karar verdim birde ona baktırıcam 1 Dr la kalmak istemiyorum bende inşallah iyi haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?