Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iste bu.. Yeme sakin. Çay iç,su iç,süt iç :)
Pirinç suyu ne işe yarıyor ki. Bol nişasta almış oldun zannumca :)
Tamam yimim

Yok diyet içeceği gibi bişey benim oğlandan kalmıştı büsürü bağdem sütüde vardıda içemedim hep çöpe gitti onlar bir bu kalmıştı tadı güzel çıktı Buda bitti tahminimce kıyıp devamını alamam :)))
Belki alıp içen arkadaş olur resim atayım

Eklentiler

• IMG_3815.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 27
Yapamadımki cnm
2 gündür sabahtan başlıyorum akşama bozuyorum

Detox yapma bence kuzum. Normal Beslen... Diğer türlü fazla yoksun kalıyor insan...
Evet arti temizlemekte başarılısın ama her zaman aynı güçte olunamıyor. .
En iyisi sen dengeli güzel beslenmene dön ...
Hem yapamadım diye üzülmemiş olursun...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar
yarın tartı günü dimi ben nolucam eşim zorla bu hastalık davasına habire yedirdi bana 3 gündür güçten düşme aman vucut dirençsiz kalırsa yorgun halsiz olursun tedavi başla bitsin sağlığına kavuş ondan sonra devam et dd yarın ben tartılıyımmı nedersiniz bildiriyimmi birde bu kadın hastalığından karnım baya bir şiş ödem yapıyor

Bence kilonu bildir canım. Ayrıca kilo almakta hastalığa davetiye çıkarıyor. Sen eşini dinleme :) Aç bırakma kendini ama abartama da canım. . Sağlıklı dengeli Beslenmene devam et nacizane.

Bence kilonu bildir canım. Ayrıca kilo almakta hastalığa davetiye çıkarıyor. Sen eşini dinleme :) Aç bırakma kendini ama abartama da canım. . Sağlıklı dengeli Beslenmene devam et nacizane.

bende aslında öyle düşünüyorum yenacım bugün biraz araştırdım bu hastalığı kilo vermek iyi oluyormuş pek iyi dilmiş kilo bu hastalıkta rahim kalınlaşmasında yine de hasta olmak çok kötü birşey tabiki kilolu olmakta canım
sen nasıl oldun ağrın varmı ameliyat günü bellimi yenacım

Ben iyiyim şükür.
Ayın 20 si ameliyat günüm ..

Geçmiş olsun canım.
Alerji ilacı vermiyorlarmı

Ishal kusma neden.antibiyotikin yan etkisimi.?

Günaydın simicim nasılsın

Derincim Allah şifa versin kuzularina

Geçmiş olsun canım
Propolis şekeri alsan yemezmiki.
Bağışıklığı güçlenir biraz

Haftasonunun artılarını temizledim, az miktar da eksiye düştüm, yarına -1 olmasa da -700 g falan olur herhalde..

Çok geçmiş olsun derin..

Probiyotik başladık entregermina ishal kusma durdu...öksürük devam ediyor hiç durmadan...dr çok güzel ilaçlar verdi ama nöbeti tetiklediği için doktorumuz izin vermedi kullanmamıza...Çok tesekkurler arkadaslar

Dua + su+ leslie düşünüyorum
Aaah canım resmen seni tuzağa düşürmüşleeer

Bugün bende az kalsın gidiyordum arkadaş aramış çağırıyor kızlar var gelsene diyee bende ben sana gelmiycem bii daha dedim beni zorla yediriyorsun dedim kendide şeker hastası oda yemiyor birde yemek kursuna gidiyor durmadan bişeyler yapıp tadına baksana diyor

Bundan sonra sana geldiğimde anca şekersiz kahve ve çay içebilirim dedim tamam dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…