Tamam yimimIste bu.. Yeme sakin. Çay iç,su iç,süt iç :)
Pirinç suyu ne işe yarıyor ki. Bol nişasta almış oldun zannumca :)
Yapamadımki cnm
2 gündür sabahtan başlıyorum akşama bozuyorum
Evet,giderken salata vardir umuduyla gittim,reddemeyeceğim bir yerdi. Salata olarak kisir vardi.Aaaaa neden böyle bişey yaptın .Hem de perşembe akşami..
Ev oturmasınami gittin.?
Zaten akşamki planlar sabahki iyi giden kahvaltı sonrası planlar tutsaydııı aaah aahYapamadımki cnm
2 gündür sabahtan başlıyorum akşama bozuyorum
Eki Görüntüle 2065629 Eki Görüntüle 2065629
Tamam yimim
Yok diyet içeceği gibi bişey benim oğlandan kalmıştı büsürü bağdem sütüde vardıda içemedim hep çöpe gitti onlar bir bu kalmıştı tadı güzel çıktı Buda bitti tahminimce kıyıp devamını alamam :)))
Belki alıp içen arkadaş olur resim atayım
Evet tam skandal, kalkiyim da leslie yapayim ,belki birazı giderGeçmiş olsuuun perşembe akşamı
Evet,giderken salata vardir umuduyla gittim,reddemeyeceğim bir yerdi. Salata olarak kisir vardi.
Tek tesellim saat 16.00 gibi yedim. Sabaha kadar su icersem zararı azaltabilir miyim
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar
yarın tartı günü dimi ben nolucam eşim zorla bu hastalık davasına habire yedirdi bana 3 gündür güçten düşme aman vucut dirençsiz kalırsa yorgun halsiz olursun tedavi başla bitsin sağlığına kavuş ondan sonra devam et dd yarın ben tartılıyımmı nedersiniz bildiriyimmi birde bu kadın hastalığından karnım baya bir şiş ödem yapıyor
Bence kilonu bildir canım. Ayrıca kilo almakta hastalığa davetiye çıkarıyor. Sen eşini dinleme :) Aç bırakma kendini ama abartama da canım. . Sağlıklı dengeli Beslenmene devam et nacizane.
bende aslında öyle düşünüyorum yenacım bugün biraz araştırdım bu hastalığı kilo vermek iyi oluyormuş pek iyi dilmiş kilo bu hastalıkta rahim kalınlaşmasında yine de hasta olmak çok kötü birşey tabiki kilolu olmakta canım
sen nasıl oldun ağrın varmı ameliyat günü bellimi yenacım
Tatlıya yakın tatlı vanilyalı
Geçmiş olsun canım.
Alerji ilacı vermiyorlarmı
Ishal kusma neden.antibiyotikin yan etkisimi.?
Günaydın simicim nasılsın
Derincim Allah şifa versin kuzularina
Geçmiş olsun canım
Propolis şekeri alsan yemezmiki.
Bağışıklığı güçlenir biraz
Selamlar kızlar
Kuzenine çok geçmiş olsun cnm inş.kötü bişey yoktur
Yok cnm geçemedim
baharcım bi göz dr na gitsene cnm
Oğluşada geçmiş olsun
kontrolünü ihmal etme tatlım
Az uyumakda iyi gelmiyor
ben de dün akşam biraz koltukta dalmışım
Yatağa gidince adam ışığı yaktı uykumu kaçırdı
Sabah 4 ü geçiyodu uyuduğumda 9 da kalktım
malesef benimde olmıcak
Sağol cnm iyi sayılırım
Sen zaten neyi yiyip yememen gerektiğini biliyosundur karatayda
çok geçmiş olsun cnm
Alerji tedavisi yapılıyodur heralde
siz oralımısınız cnm yoksa iş nedeniylemi ordasınız
Haftasonunun artılarını temizledim, az miktar da eksiye düştüm, yarına -1 olmasa da -700 g falan olur herhalde..
Çok geçmiş olsun derin..
Probiyotik başladık entregermina ishal kusma durdu...öksürük devam ediyor hiç durmadan...dr çok güzel ilaçlar verdi ama nöbeti tetiklediği için doktorumuz izin vermedi kullanmamıza...Çok tesekkurler arkadaslarbenim oğlum da küçükken aynıydı alerjik bronşit sonrası astıma çevirebilir demişti doktor
saf zeytin yağına damla sakızı ezip kattım 9 gün boyu her sabah karıştırıp tekrar ışık görmeyen bir yere kaldırdım 10 . gün her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yutturdum midesi kalkıyordu hemen üstüne çilek reçeli veriyordum allaha şükür şimdi 16 yaşın da ve hiç sorunumuz yok tamamen iyileşti
Aaah canım resmen seni tuzağa düşürmüşleeerDua + su+ leslie düşünüyorum
Geçmiş olsun derincimProbiyotik başladık entregermina ishal kusma durdu...öksürük devam ediyor hiç durmadan...dr çok güzel ilaçlar verdi ama nöbeti tetiklediği için doktorumuz izin vermedi kullanmamıza...Çok tesekkurler arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?