Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Varan iki diyecemde demim senin frenler sıkı ölçülü yemişsindir :)

Kısır nedir Ağbiii yaaa ben otomatikman iki tabak yirim

Geçmiş olsun derincim rabbim şifa versin.
Bizde bu günü hastsnede geçirdik oglum rahatsızdı yine bir simit yedim birde 4 5 lokma tatlısı inş tartımı etkilemez. Bu hafta oglumun hastalıgıyla gecti haftayada annemler geliyor. Bir sonraki hafta daha sakın olucak inş hayatım

Geçmiş olsun canım nesi var.?

Bugün protein alacağım diye saçma sapan yedim

Sabah yarım simit çay
Saat 11 de 1 mandalina
Saat 13 de avokado soslu tavuk şarap soslu mantar kızarmış kalamar suslemeli salata ile pure bunlar bir tabakta idi direk menu bu allahtan püreyi çok az koydurdum. Ama tabak çok güzel görünüyordu.

Saat 17 1 gün kurusu 2 ceviz

Aksam ise fena eşim özene bezene balık yapmış fırında süslenmiş salata yapmış Kıyamadim çok uğrasmis. Diyetim diye fırında yapmış yağsız sadece yağlı kağıda sararak. Bu tabağa Hayır diyemezdim. Vicdan çorbası kaldı

Kötü gelmedi bana,balik salata ikilisi çok güzel

Aksam öğünun gayet güzel. . Önemli olan da akşam. .
Öğlen karışık olmus bir de bilmediğim tatlar olunca yorum yapamiiciim :)

20 dk leslie ( ancak bu kadar dayanabildim,(bel fıtığından dolayı)+ 17 dk oyun havası ile ortaya karışık bir sey yapip hareket ettim. Bakalim faydasi olacak mi sabaha

Oh iyi spor işini halletmissin. . Suya ve duaya devam o vakit :)

Sağol canım sizede geçmiş olsun

Oy oy oooy kara talihim kör bahtım kendi aldığım kilolar aklıma geldide ben 1 ayda da veremem çok sıkı gidersem 2 ayı da geçer
Benim gibisin yani iki ileri bi geri. 90 ları görünce noluyosa bi rahatlık geliyo sanki 60 kilo olmuşum gibi homini gırtlak yiyorum. Aldığımı vermeye çalışıyorum gene

Mutlu akşamlar herkese

Ugrayamıyorum keyfim pek yok,midem hala rahatsız maalesef..
Bir sonraki haftaiçi doktordan randevu aldim,bakalım ne diycek..
Kötü besleniyorum iki gündür,meyve,ekmek,kraker vb şeyler tüketiyorum tartı ağliyor fena şekilde:)
Neyse bir toparlanıyım da veririm hepsini nasılsa...

Sevgiler efenim

Geçmiş olsun canım nesi var.?
Canım ya inan nesi var anlamadık kusma karın agrası oluyo ates yok crp bi gun yuksekti şimdi iyi. Usg film kan da sorun yok serum lavman yapıldı. Gecince hiç bişeyi yok çok iyi sonra karnı agrıyo uyumak istiyo yada kusuyo. Rabbim tum hastalara şifa versin evladımada. Pazartesi karın agrısı oldu salı hep kustu çarsamba okula gitti iyiydi gecesi yine kustu. Oyle teyzeleri dua edin. 6 yasında elinde damaryolu ile evde duruyo sabah yin ant. Vercez.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…