Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi bakalım yaa. Sevindim.. sonun da defolup gidecen ordan..

Allah bir daha yaşatmasın canım.

Ben de gidem tartılam accık.Gerçi dün akşam iki üç duble içki içtim.İçki vücuttaki suyu emip ödem yapıyo.Pek umudum yok tartıdan ama bakalım bakalım :)

Hmm kötü olmuş. Hafta içi neden :)
Mis gibi haftasonu kaçamağı varken

Bol su Yeşilçay vb tuketerek eksi çıkarsın inş.

Son düzenleme:
Yena sağol canım Allah razı olsun.
Eşim izinliydi canım ondan bir iki duble içek mi dedi bende olur dedim.Hafta sonları çok yoğun çalışıyo o yüzden.çok sık içmeyiz ayda bir ya da iki kere.
Tartıldım bu arada 101,700 çıktı.-300 gr daha gitmiş. Yarın mı vercez sonuçları bugün mü?yarınsa belki bi 200 gr daha gider

Selamlar kızlar

Kuzenine çok geçmiş olsun cnm inş.kötü bişey yoktur

Mefkurem nasil gidiyor ,eksiye geçtin mi canım.
Yok cnm geçemedim
Bizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.
Bu arada gecmiste msjini az once okudum. Insallah sonuclarin guzel cikar. Icini ferah tut.
baharcım bi göz dr na gitsene cnm
Oğluşada geçmiş olsun

kontrolünü ihmal etme tatlım

Az uyumakda iyi gelmiyor
ben de dün akşam biraz koltukta dalmışım
Yatağa gidince adam ışığı yaktı uykumu kaçırdı
Sabah 4 ü geçiyodu uyuduğumda 9 da kalktım

malesef benimde olmıcak

Aaa sokk sen burdamiydin kacak seniii :))) özlettin kendini be abla nasilsin
Yahu karatayci lazim bana takimda yarisann. Varmiu gelmek isteyenn
Sağol cnm iyi sayılırım

Sen zaten neyi yiyip yememen gerektiğini biliyosundur karatayda

çok geçmiş olsun cnm
Alerji tedavisi yapılıyodur heralde

siz oralımısınız cnm yoksa iş nedeniylemi ordasınız

Yok mefkurem Hataylıyız biz.Düğün parası biriktirmek için geldik buraya .Düğünden sonra dönecektik güya 7 yıl oldu burdayız ,yaşayıp gidiyoz işte:)

E eboe tartı ne diyor güzel şeyler söylüyormu :)
Haftasonunun artılarını temizledim, az miktar da eksiye düştüm, yarına -1 olmasa da -700 g falan olur herhalde..
Çok geçmiş olsun derin..

Yarın bildiriyoruz. .

Haftasonunun artılarını temizledim, az miktar da eksiye düştüm, yarına -1 olmasa da -700 g falan olur herhalde..

Çok geçmiş olsun derin..

Ooo çok iyi sevindim..

Amin canım. Hepimizin inşallah. .

Troid hastasımısın. ?
Rutin kontrollerin oluyordur dimi.?

Çekirdek çok faydalı haftada bir iki kez bir avuç ara öğün yapalım zaten.
Özellikle kabak çekirdeği. .
evet hipotroid hastasıyım troid bezlerimin hepsi ameliyatla alındı , bir de fibromiyalji var ikisini de ömür boyu çekicem ama sorun yok allaha şükür daha beter dert vermesin
rutin kontroller oluyor arada paratroidler(kalsiyumun la ilgili mercimek kadar bir organ o da boğaz da troid bezinin dibinde) e bakılıyor d. vit yetip yetmediğine v.s. bakılıp ilaç ayarı yapılıyor

benim oğlum da küçükken aynıydı alerjik bronşit sonrası astıma çevirebilir demişti doktor
saf zeytin yağına damla sakızı ezip kattım 9 gün boyu her sabah karıştırıp tekrar ışık görmeyen bir yere kaldırdım 10 . gün her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yutturdum midesi kalkıyordu hemen üstüne çilek reçeli veriyordum allaha şükür şimdi 16 yaşın da ve hiç sorunumuz yok tamamen iyileşti

ayy saatlerce dalamamışsın uykuya azıcık uykuyla da olmuyor güya bu gün uyuyacaktım ayakta fazla dolanınca kaçtı geri yatmadım:)

Anam .. Hatay'ın yemekleri de efsane...
Gel de şişmanlama :)
Aynen canım.Hele anne evine gidince direk kilo alma sebebi.Eylülde gittim bi ay kaldım 5 kilo almış olark geri döndüm.Yavrum şunu da yapalım seversin,bunu da yapalım orda yapamazsın ye yavrum ye

Aynen canım.Hele anne evine gidince direk kilo alma sebebi.Eylülde gittim bi ay kaldım 5 kilo almış olark geri döndüm.Yavrum şunu da yapalım seversin,bunu da yapalım orda yapamazsın ye yavrum ye
anne yüreği işte dayanamıyorlar da iyi de etmiyorlar yaav 5 kiloyu vermek ne kadar zamanını alıyor insanın alması hoop diye oluyor :)

Belki hatırlarsın bi çokoprens vardı ve ben dost kalmayı tercih etmiştim.
Kendini çok zor durumlara düşürdü ve ben bunu uzaktan izliyorum sadece..
konu ne bilmiyorum ama ufaktan tahmin ediyorum
senin elinden gelen bir şey var mı konuşsan işe yarar mı yoksa eğer herkes yetişkin kendi kararlarını alabilir çok üzülme gülüm ne yapacaksın kendi hayatı kendi kararları

anne yüreği işte dayanamıyorlar da iyi de etmiyorlar yaav 5 kiloyu vermek ne kadar zamanını alıyor insanın alması hoop diye oluyor :)
Bir ay olcak aldıklarımı vermek üzereyim :).yiyip kilo alırken bu kadar zorlanmamıştım verirken yırtınıyorum resmen

Birazcık uzanayım dedim. Bir uyumuşum ölü gibi. Sanki günlerdir uykusuymuşum gibi. Kalktığım gibi mutfağa koşturdum. Akşam bir gelen olsa hiç yemeğim yoktu. Kolay olsun diye hemen fırın yemeğine müracat ettim. Birde çorba yaptım. Akşam saati bir sürpriz olursa bir pilav yaparım tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…