simi napsın işte günde sekiz saat sertifika eğitimi videoları izlemekten beyni sulanıyor. Fadıl yarına çok süper bir firma ile görüşme ayarlamış. Umarım olurda bi an önce giderim burdan..Yoksa onun o nur yüzüne fazlasıylan doyucam burda
Sağol canım.Bel gerçekten zor.Herşeyde aman bunu kaldırırım aman bunu taşırım diyip herküllük yapmamak gerek.Çok kötü günler geçirdik,gurbette tek başımıza olduğumuz için yalnız başımıza atlattık o günleri.Ama geçti çok şükür o sıkıntılar :)
Ben de gidem tartılam accık.Gerçi dün akşam iki üç duble içki içtim.İçki vücuttaki suyu emip ödem yapıyo.Pek umudum yok tartıdan ama bakalım bakalım :)
Yena sağol canım Allah razı olsun.Hadi bakalım yaa. Sevindim.. sonun da defolup gidecen ordan..
Allah bir daha yaşamasın canım.
Hmm kötü olmuş. Hafta içi neden :)
Mis gibi haftasonu kaçamağı varken
Bol su Yeşilçay vb tuketerek eksi çıkarsın inş.
Kuzenine çok geçmiş olsun cnm inş.kötü bişey yokturSelamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
Sanırım çok dünya telasına düşünce dünyada beni koşturup duruyor
Yok cnm geçemedimMefkurem nasil gidiyor ,eksiye geçtin mi canım.
baharcım bi göz dr na gitsene cnmBizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.
Bu arada gecmiste msjini az once okudum. Insallah sonuclarin guzel cikar. Icini ferah tut.
kontrolünü ihmal etme tatlıminşallah gider bu ara biraz tuhafım 3 öğün yemeye başladım sabah oğlumla eşimi yolladıktan sonra uyumuyorum gece yine geç yatıp 7 de kalkıyorum bazen 3 bazen 5 sat uyuyabiliyorum yememem gereken şeyleri yeme ihtimalim oluyor sanırım doktora gidip tahlil yaptırma zamanım gelmiş ufaktan çarpıntı da başladı troid ilacının dozuna ayar lazım :)
malesef benimde olmıcakEvet bugün herkes tartılmistir dimi :)
Nasıl durumlar.?
Tartım bir sürpriz yapmaz ise Sabitim ben tüm hafta hem de, gramı gramına aynı.işin ilginç yanı giyinik halimle anadan üryan halimlë de aynı çıkıyorum.
1 kilo hedefim elim de patlayacak gibi.
Sağol cnm iyi sayılırımAaa sokk sen burdamiydin kacak seniii :))) özlettin kendini be abla nasilsin
Yahu karatayci lazim bana takimda yarisann. Varmiu gelmek isteyenn
çok geçmiş olsun cnmGünaydın arkadaşlar
Nisa hasta yine öksürük ishal kusma hepsi birarada cumartesi gecesi ateşliydi sabaha kadar uyumadık kayinvalideler geldi burada kaliyorlar inşallah biran önce düzelir allerjik bronşit dediler özel doktora götürdük bir aydır 4.antibiyotiğe başlıcaz bir türlü geçmiyor...ıhlamur zencefil bitki çaylarıda iciremiyoruz...
siz oralımısınız cnm yoksa iş nedeniylemi ordasınızSağol canım.Bel gerçekten zor.Herşeyde aman bunu kaldırırım aman bunu taşırım diyip herküllük yapmamak gerek.Çok kötü günler geçirdik,gurbette tek başımıza olduğumuz için yalnız başımıza atlattık o günleri.Ama geçti çok şükür o sıkıntılar :)
Yok mefkurem Hataylıyız biz.Düğün parası biriktirmek için geldik buraya .Düğünden sonra dönecektik güya 7 yıl oldu burdayız ,yaşayıp gidiyoz işte:)Selamlar kızlar
Kuzenine çok geçmiş olsun cnm inş.kötü bişey yoktur
Yok cnm geçemedim
baharcım bi göz dr na gitsene cnm
Oğluşada geçmiş olsun
kontrolünü ihmal etme tatlım
Az uyumakda iyi gelmiyor
ben de dün akşam biraz koltukta dalmışım
Yatağa gidince adam ışığı yaktı uykumu kaçırdı
Sabah 4 ü geçiyodu uyuduğumda 9 da kalktım
malesef benimde olmıcak
Sağol cnm iyi sayılırım
Sen zaten neyi yiyip yememen gerektiğini biliyosundur karatayda
çok geçmiş olsun cnm
Alerji tedavisi yapılıyodur heralde
siz oralımısınız cnm yoksa iş nedeniylemi ordasınız
Haftasonunun artılarını temizledim, az miktar da eksiye düştüm, yarına -1 olmasa da -700 g falan olur herhalde..
Çok geçmiş olsun derin..Günaydın arkadaşlar
Nisa hasta yine öksürük ishal kusma hepsi birarada cumartesi gecesi ateşliydi sabaha kadar uyumadık kayinvalideler geldi burada kaliyorlar inşallah biran önce düzelir allerjik bronşit dediler özel doktora götürdük bir aydır 4.antibiyotiğe başlıcaz bir türlü geçmiyor...ıhlamur zencefil bitki çaylarıda iciremiyoruz...
Yena sağol canım Allah razı olsun.
Eşim izinliydi canım ondan bir iki duble içek mi dedi bende olur dedim.Hafta sonları çok yoğun çalışıyo o yüzden.çok sık içmeyiz ayda bir ya da iki kere.
Tartıldım bu arada 101,700 çıktı.-300 gr daha gitmiş. Yarın mı vercez sonuçları bugün mü?yarınsa belki bi 200 gr daha gider
Haftasonunun artılarını temizledim, az miktar da eksiye düştüm, yarına -1 olmasa da -700 g falan olur herhalde..
Çok geçmiş olsun derin..
Yok mefkurem Hataylıyız biz.Düğün parası biriktirmek için geldik buraya .Düğünden sonra dönecektik güya 7 yıl oldu burdayız ,yaşayıp gidiyoz işte:)
evet hipotroid hastasıyım troid bezlerimin hepsi ameliyatla alındı , bir de fibromiyalji var ikisini de ömür boyu çekicem ama sorun yok allaha şükür daha beter dert vermesinAmin canım. Hepimizin inşallah. .
Troid hastasımısın. ?
Rutin kontrollerin oluyordur dimi.?
Çekirdek çok faydalı haftada bir iki kez bir avuç ara öğün yapalım zaten.
Özellikle kabak çekirdeği. .
benim oğlum da küçükken aynıydı alerjik bronşit sonrası astıma çevirebilir demişti doktorGünaydın arkadaşlar
ayy saatlerce dalamamışsın uykuya azıcık uykuyla da olmuyor güya bu gün uyuyacaktım ayakta fazla dolanınca kaçtı geri yatmadım:)Selamlar kızlar
Kuzenine çok geçmiş olsun cnm inş.kötü bişey yoktur
Yok cnm geçemedim
baharcım bi göz dr na gitsene cnm
Oğluşada geçmiş olsun
kontrolünü ihmal etme tatlım
Az uyumakda iyi gelmiyor
ben de dün akşam biraz koltukta dalmışım
Yatağa gidince adam ışığı yaktı uykumu kaçırdı
Sabah 4 ü geçiyodu uyuduğumda 9 da kalktım
malesef benimde olmıcak
Sağol cnm iyi sayılırım
Sen zaten neyi yiyip yememen gerektiğini biliyosundur karatayda
çok geçmiş olsun cnm
Alerji tedavisi yapılıyodur heralde
siz oralımısınız cnm yoksa iş nedeniylemi ordasınız
Aynen canım.Hele anne evine gidince direk kilo alma sebebi.Eylülde gittim bi ay kaldım 5 kilo almış olark geri döndüm.Yavrum şunu da yapalım seversin,bunu da yapalım orda yapamazsın ye yavrum yeAnam .. Hatay'ın yemekleri de efsane...
Gel de şişmanlama :)
Ne oldu cnm hayırdırResmen bir insanın hayatının mahvolmasını uzaktan izliyorum..
Bu çok acı birşeymiş..
Ne oldu cnm hayırdır
Senin yapabileceğin bişey yokki kuzumBelki hatırlarsın bi çokoprens vardı ve ben dost kalmayı tercih etmiştim.
Kendini çok zor durumlara düşürdü ve ben bunu uzaktan izliyorum sadece..
anne yüreği işte dayanamıyorlar da iyi de etmiyorlar yaav 5 kiloyu vermek ne kadar zamanını alıyor insanın alması hoop diye oluyor :)Aynen canım.Hele anne evine gidince direk kilo alma sebebi.Eylülde gittim bi ay kaldım 5 kilo almış olark geri döndüm.Yavrum şunu da yapalım seversin,bunu da yapalım orda yapamazsın ye yavrum ye
konu ne bilmiyorum ama ufaktan tahmin ediyorumBelki hatırlarsın bi çokoprens vardı ve ben dost kalmayı tercih etmiştim.
Kendini çok zor durumlara düşürdü ve ben bunu uzaktan izliyorum sadece..
ne yapıyorsun mefkuşum ben mola verdim kayısılı bitki çayı içiyorum sen de isten miiSenin yapabileceğin bişey yokki kuzum
Bir ay olcak aldıklarımı vermek üzereyim :).yiyip kilo alırken bu kadar zorlanmamıştımanne yüreği işte dayanamıyorlar da iyi de etmiyorlar yaav 5 kiloyu vermek ne kadar zamanını alıyor insanın alması hoop diye oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?