Bu benim pirinç suyu mu vallaha bilmemki tadı güzeldi sözde kalorisi az ondan şeyetim sürekli bulunan ve kullandığım bişey değil bitti zatiii bir bardak içtimKız süt iceydin ya yada ayran pirinç suyu tam bir düşman
Benim kuzenim benim kadar kilolu ama çok kıvrak ve güzel oynar ben pek beceremem anca halay neyim işteÖyle deme tombikler yılan gibi kıvırıyo valla :)
Sorma dün kot denedim bir tanesi tam istediğim gibiydi rengi modeli likralı yüksek bel koyu füme renk ama belli bol geldi küçük bedenini almak istedim yoktu bende almıyım şimdi diye bıraktım bir kaç modelinde içine giremedim ..bu kadar artım olmasaydı içine giremediğim pontulonlar olurdu sankiiBenim gibisin yani iki ileri bi geri. 90 ları görünce noluyosa bi rahatlık geliyo sanki 60 kilo olmuşum gibi homini gırtlak yiyorum. Aldığımı vermeye çalışıyorum gene
Geçmiş olsun canım önemli biley çıkmaz çabuk atlatır inşallahCanım ya inan nesi var anlamadık kusma karın agrası oluyo ates yok crp bi gun yuksekti şimdi iyi. Usg film kan da sorun yok serum lavman yapıldı. Gecince hiç bişeyi yok çok iyi sonra karnı agrıyo uyumak istiyo yada kusuyo. Rabbim tum hastalara şifa versin evladımada. Pazartesi karın agrısı oldu salı hep kustu çarsamba okula gitti iyiydi gecesi yine kustu. Oyle teyzeleri dua edin. 6 yasında elinde damaryolu ile evde duruyo sabah yin ant. Vercez.
Biliyorum canım sen abartmasın kısırı ben sağlıklı buluyorum aslında bulgur salatası neticede bende bugün kıl payı kurtuldum arkadaşlar çağırmıştı orda vardıda ben başladım mı fren tutmuyor işteeÇok yemedim gerçekten ama olmadı yine de 2 gün iyi gittim 3. Gün tekledim hemen
Alışverişe mi çıkıyoz kabus mu yaşıyoz belli değil.Ben de kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum üst kıyafet alırken.ya düdük gibi daracıklar ya da çuval gibi bosbolSorma dün kot denedim bir tanesi tam istediğim gibiydi rengi modeli likralı yüksek bel koyu füme renk ama belli bol geldi küçük bedenini almak istedim yoktu bende almıyım şimdi diye bıraktım bir kaç modelinde içine giremedim ..bu kadar attım olmasaydı içine giremediğim pontulonlar olurdu sankii
Ooo güzel haberler gelecek desene :))Merakında haklisin
Kıvırmak yetenek meselesi kiloyla pek ilgisi yok :)Benim kuzenim benim kadar kilolu ama çok kıvrak ve güzel oynar ben pek beceremem anca halay neyim işte
Frida senin avatar çok hüzünlü yaaBiliyorum canım sen abartmasın kısırı ben sağlıklı buluyorum aslında bulgur salatası neticede bende bugün kıl payı kurtuldum arkadaşlar çağırmıştı orda vardıda ben başladım mı fren tutmuyor iştee
Haftaya salı çarşambadan sonra kırmızı alarma geçelim :))Hayırlı geceler güzeller
Önce menümü paylaşayım sonra geçmiş yapayım.
Tam tartı öncesi yaptım yapacağımı. Bomba gibi menü
Sabah
incir kürü
Öğleye doğru
1 tabak sebzeli tavuk
3 kaşık yoğurt
1 fincan kahve
Ara
1 kupa yeşil çay
Aksam
Az çorba
Tursu
2 kaşık bulgur pilavı
Cacık
Sebzeli et
1 çatal ucu helva
1 fincan kahve
Gece
2 bardak çay
1 kurabiye
Bugün kötü oldu tam tartı öncesi hem bulgur hem turşuHaftaya salı çarşambadan sonra kırmızı alarma geçelim :))
Bizim orda bir rest hep orda yiyoruz kalabalik olarak ben agirlikli salata yerdim bu sefer protein yiyim dedim patladi resmen cok degisik yemekleri var isimden anlayamiyorum is yerindeki kizlar hep orda yemek isteyince 6 ya 1 mecbur orsa yiyoruz gerci ben de merak ediyorum bugun ne var diyeBacım sen öğle yemeğinde nerdeydin yemeyin şöyle tuhaf şeyler yaa
Ben memnunu çok sevdim tam benlik değişik tatlar denemeyi severimBizim orda bir rest hep orda yiyoruz kalabalik olarak ben agirlikli salata yerdim bu sefer protein yiyim dedim patladi resmen cok degisik yemekleri var isimden anlayamiyorum is yerindeki kizlar hep orda yemek isteyince 6 ya 1 mecbur orsa yiyoruz gerci ben de merak ediyorum bugun ne var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?