Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim gibisin yani iki ileri bi geri. 90 ları görünce noluyosa bi rahatlık geliyo sanki 60 kilo olmuşum gibi homini gırtlak yiyorum. Aldığımı vermeye çalışıyorum gene
Sorma dün kot denedim bir tanesi tam istediğim gibiydi rengi modeli likralı yüksek bel koyu füme renk ama belli bol geldi küçük bedenini almak istedim yoktu bende almıyım şimdi diye bıraktım bir kaç modelinde içine giremedim ..bu kadar artım olmasaydı içine giremediğim pontulonlar olurdu sankii

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım önemli biley çıkmaz çabuk atlatır inşallah

Çok yemedim gerçekten ama olmadı yine de 2 gün iyi gittim 3. Gün tekledim hemen
Biliyorum canım sen abartmasın kısırı ben sağlıklı buluyorum aslında bulgur salatası neticede bende bugün kıl payı kurtuldum arkadaşlar çağırmıştı orda vardıda ben başladım mı fren tutmuyor iştee

Alışverişe mi çıkıyoz kabus mu yaşıyoz belli değil.Ben de kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum üst kıyafet alırken.ya düdük gibi daracıklar ya da çuval gibi bosbol

Frida senin avatar çok hüzünlü yaa
Şöyle umut dolu neşeli bişeyler koysan :)

Hayırlı geceler güzeller
Önce menümü paylaşayım sonra geçmiş yapayım.
Tam tartı öncesi yaptım yapacağımı. Bomba gibi menü

Sabah
incir kürü

Öğleye doğru

1 tabak sebzeli tavuk
3 kaşık yoğurt
1 fincan kahve

Ara
1 kupa yeşil çay

Aksam
Az çorba
Tursu
2 kaşık bulgur pilavı
Cacık
Sebzeli et
1 çatal ucu helva
1 fincan kahve

Gece
2 bardak çay
1 kurabiye

Haftaya salı çarşambadan sonra kırmızı alarma geçelim :))

Bacım sen öğle yemeğinde nerdeydin yemeyin şöyle tuhaf şeyler yaa
Bizim orda bir rest hep orda yiyoruz kalabalik olarak ben agirlikli salata yerdim bu sefer protein yiyim dedim patladi resmen cok degisik yemekleri var isimden anlayamiyorum is yerindeki kizlar hep orda yemek isteyince 6 ya 1 mecbur orsa yiyoruz gerci ben de merak ediyorum bugun ne var diye

Ben memnunu çok sevdim tam benlik değişik tatlar denemeyi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…