Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bugün ATAM öldü nurlarda yatsın inşallah aminnn
Günaydın
Bildirim de gelsin
Geçen hafta.......95.5
Bu hafta............94
Fark...................1.5
Allahım sana şükürler olsunnefret ettim 90 lardan defolup gitsin
Uzun ve tehlikeli araçHele ayakların minnosluguna :)
Demek turşu bulgur olmasaymis yeniden ikili rakamlardaydin
Hayirli cumalar efenim
Geçen hafta: 96.4
Bu hafta: 93.6
Geçen hafta muayyen donemdeydim yarısı su yarısı ödem diye düşünüyorum.
Ayyýyyy çok mutluyum kizlar
Kızlar akşam eltilere konuştum biraz.
Ben sağlığım el verdiği sürece elimden geldiği kadar bakarım. Siz ister bakın ister bakmayın. hicbirsey demem. Sadece benim hayatımada saygı göstermenizi istiyorum dedim.
Hiç olmasa haftada birgün olsun bana nefes alacak zaman bırakın dedim.
Salondan başka yerde yatmıyor, yatak odası salona uzakmış diye yatak odasında yapmamıza izin vermiyor oturma odasında yatmak zorunda kalıyoruz. Kapısı sürekli açık, gündüz oturduğu yerde uyuyor gece sabaha kadar evin içinde geziyor. Ben geceligimi bile giyemiyorum. Hafta boyunca böyle yaşadığımız yetmiyor, birde her hafta sonu köye gidelim diye tutturuyor. Ben gitmek istemediğimde oğluna zorla gotürtüyor evde yalnız oturuyorum. Ben kocamı kaybettim. Boyle devam ederse evlilik hayatımızı bitirecek. Dedim. Hic değilse cumartesi günü biriniz alip koye gotürseniz bizde bir hafta sonu olsun başbaşa kaliriz. Bende arasıra annemi ziyaret ederim dedim. Yok onuda yapmayiz diyorsaniz! Benim hayatıma bu kadarcık saygı göstermezseniz bende size göstermem. Kazan kaldırırım. Sıraya koyarız beş haftada bir bana sıra gelir dedim.
Küçük eltim
Abim her hafta zorla köye götürürse ne yapıcaksın dedi.
Abin beni zorlarsa bende taş kabuğundan çıkmadım. Alırım annemi gider köye otururum. Benim babamin maaşı annemede banada yeter. Abinde alır babasını oturur dedim. Artik abin babasınamı bakar siz sırayla ikisinemi bakarsınız bilemem dedim.
Bakalım icraat ne olacak . Yarın belli olur.
Kızlar akşam eltilere konuştum biraz.
Ben sağlığım el verdiği sürece elimden geldiği kadar bakarım. Siz ister bakın ister bakmayın. hicbirsey demem. Sadece benim hayatımada saygı göstermenizi istiyorum dedim.
Salondan başka yerde yatmıyor, yatak odası salona uzakmış diye yatak odasında yapmamıza izin vermiyor oturma odasında yatmak zorunda kalıyoruz. Kapısı sürekli açık, gündüz oturduğu yerde uyuyor gece sabaha kadar evin içinde geziyor. Ben geceligimi bile giyemiyorum. Hafta boyunca böyle yaşadığımız yetmiyor, birde her hafta sonu köye gidelim diye tutturuyor. Ben gitmek istemediğimde oğluna zorla gotürtüyor evde yalnız oturuyorum. Ben kocamı kaybettim. Boyle devam ederse evlilik hayatımızı bitirecek. Dedim. Hic değilse cumartesi günü biriniz alip koye gotürseniz bizde bir hafta sonu olsun başbaşa kaliriz. Bende arasıra annemi ziyaret ederim dedim. Yok onuda yapmayiz diyorsaniz! Benim hayatıma bu kadarcık saygı göstermezseniz bende size göstermem. Kazan kaldırırım. Sıraya koyarız beş haftada bir bana sıra gelir dedim.
Küçük eltim
Abin beni zorlarsa bende taş kabuğundan çıkmadım. Alırım annemi gider köye otururum. Benim babamin maaşı annemede banada yeter. Abinde alır babasını oturur dedim. Artik abin babasınamı bakar siz sırayla ikisinemi bakarsınız bilemem dedim.
canlarım herkese hayırlı cumalar olsun
yenacım 20 sinde ameliyat İn demek canım Allahtan acil şifa dilerim inşallah biran önce olsun bitsin iyi haberlerle gel canım
Keşke direk sırayla baksın herkes deseydin iyilik yaramaz sanada yazık ben eskidende hatırlıyorum bütün yük sendeydi torunlara kadar babaannelik yapıyordun hepsinde emeğin varKızlar akşam eltilere konuştum biraz.
Küçük eltim
SüperHayirli cumalar efenim
Geçen hafta: 96.4
Bu hafta: 93.6
Geçen hafta muayyen donemdeydim yarısı su yarısı ödem diye düşünüyorum.
Ayyýyyy çok mutluyum kizlar
Yok canım ben bakmaktan gocunmuyorum.Keşke direk sırayla baksın herkes deseydin iyilik yaramaz sanada yazık ben eskidende hatırlıyorum bütün yük sendeydi torunlara kadar babaannelik yapıyordun hepsinde emeğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?