Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bugün ATAM öldü nurlarda yatsın inşallah aminnn

Burda sabah aşırı sis vardı. . Goz gozu gormuyordu Sizin orası öylemiydi.?
Oğlum diyor ki bulutlarda uzuluyor anne Atatürk'ün ölduğune :)

Kızlar akşam eltilere konuştum biraz.
Ben sağlığım el verdiği sürece elimden geldiği kadar bakarım. Siz ister bakın ister bakmayın. hicbirsey demem. Sadece benim hayatımada saygı göstermenizi istiyorum dedim.
Hiç olmasa haftada birgün olsun bana nefes alacak zaman bırakın dedim.
Salondan başka yerde yatmıyor, yatak odası salona uzakmış diye yatak odasında yapmamıza izin vermiyor oturma odasında yatmak zorunda kalıyoruz. Kapısı sürekli açık, gündüz oturduğu yerde uyuyor gece sabaha kadar evin içinde geziyor. Ben geceligimi bile giyemiyorum. Hafta boyunca böyle yaşadığımız yetmiyor, birde her hafta sonu köye gidelim diye tutturuyor. Ben gitmek istemediğimde oğluna zorla gotürtüyor evde yalnız oturuyorum. Ben kocamı kaybettim. Boyle devam ederse evlilik hayatımızı bitirecek. Dedim. Hic değilse cumartesi günü biriniz alip koye gotürseniz bizde bir hafta sonu olsun başbaşa kaliriz. Bende arasıra annemi ziyaret ederim dedim. Yok onuda yapmayiz diyorsaniz! Benim hayatıma bu kadarcık saygı göstermezseniz bende size göstermem. Kazan kaldırırım. Sıraya koyarız beş haftada bir bana sıra gelir dedim.
Küçük eltim
Abim her hafta zorla köye götürürse ne yapıcaksın dedi.
Abin beni zorlarsa bende taş kabuğundan çıkmadım. Alırım annemi gider köye otururum. Benim babamin maaşı annemede banada yeter. Abinde alır babasını oturur dedim. Artik abin babasınamı bakar siz sırayla ikisinemi bakarsınız bilemem dedim.
Bakalım icraat ne olacak . Yarın belli olur.

Nihayet...
Icim rahatladı. .
Merakla bekliyoruz neticeyi, söz cadı eltilerde :)

çok güzel demişsin daficim yeter bir yere kadar bune yaa kimse enayi dill onlarda baksın allah yardım etsin arkadaşım

Keşke direk sırayla baksın herkes deseydin iyilik yaramaz sanada yazık ben eskidende hatırlıyorum bütün yük sendeydi torunlara kadar babaannelik yapıyordun hepsinde emeğin var

Keşke direk sırayla baksın herkes deseydin iyilik yaramaz sanada yazık ben eskidende hatırlıyorum bütün yük sendeydi torunlara kadar babaannelik yapıyordun hepsinde emeğin var
Yok canım ben bakmaktan gocunmuyorum.
Bakmazlar
Perişan olur
Benim vicdanım el vermez.
Gider tek başina evinde kalır. Düşer bir tarafı kırılır yine ben uğraşırım. Iki kere ameliyat oldu . Bir saat yanında kalalımda sen git bir duş al dinlen diyen olmadı.
Bakılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…