Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canim. Benim oğlumda da ayni şikayetler vardi bir iki gün once,salgin olabilir

Oyyy kıyamam canım ya ne zor küçük çocukların hastalığı bende çok çektim kizlarimdan başlarında agladigimi bilirim rabbim çocuklarımızın hepsine şifasını versin hasta etmesin

H Himal_ Rabbim şifa versin oglusuna
Amethyst_1 sana da gemiş olsun
Kızlar ben yatiyim sabah erkenden fitnessa gidicem Allah nasip ederse
iyi geceler herkese

Geçmiş olsun canım önemli biley çıkmaz çabuk atlatır inşallah

H Himal_ canım çocuğuna Allahtan acil şifa dilerim canım gelmiş gelmiş olsun bacım
Geçmiş olsun dilekleriniz ve güzel temennileriniz için çok teşekkürler bu gün daha iyi gibi.
Herkese hayırlı cumalar
Kilo 79.6
Spor 60 dk
600 gr vermişim çok şükür ama haftaya annem gelio inş almam geri beyaz lahana kara lahana yaprak sarma yaptırmış bana 8 kilo gelincede yapar güxel seyler
Bol eksili günler hepinize

Korkmaları yeter biraz düşünceli olurlar belki

Hadi bakalım konuşman işe yarar inşallah canım. bak sen şu küçük eltiye tabi yenge destek olalım birbirimize diyeceğine ...

Ayar verip, itinayla had bildirmek en sevdiğimm diline sağlık ablacım. Kusura bakma ama eltilerin biraz yüzsüz geldi bana. Ama güzel konuşmuşun tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…