Geçmiş olsun canim. Benim oğlumda da ayni şikayetler vardi bir iki gün once,salgin olabilir
hiç eski sabrım kalmamış yenacım
Önceden kaç gün dayanırdım şimdi 1 gün bile yapamıyorum
sizede geçmiş olsun mavişim
aynı bende öyle 4 gün iyi gittim sonra bozuldu
Öğlen yediğin şey çok kalorili bişey değilse çok kötü değil cnm akşamda gayet güzel
Elifcim midenin ağrısı nasıl bişey
Yanma gibimi yoksa midene bişey oturmuş gibimi
Seninde safrada problem olmasın
Oyyy kıyamam canım ya ne zor küçük çocukların hastalığı bende çok çektim kizlarimdan başlarında agladigimi bilirim rabbim çocuklarımızın hepsine şifasını versin hasta etmesin
H Himal_ Rabbim şifa versin oglusuna
Amethyst_1 sana da gemiş olsun
Kızlar ben yatiyim sabah erkenden fitnessa gidicem Allah nasip ederse
iyi geceler herkese
Geçmiş olsun canım önemli biley çıkmaz çabuk atlatır inşallah
Geçmiş olsun dilekleriniz ve güzel temennileriniz için çok teşekkürler bu gün daha iyi gibi.
Korkmaları yeterYok canım ben bakmaktan gocunmuyorum.
Bakmazlar
Perişan olur
Benim vicdanım el vermez.
Gider tek başina evinde kalır. Düşer bir tarafı kırılır yine ben uğraşırım. Iki kere ameliyat oldu . Bir saat yanında kalalımda sen git bir duş al dinlen diyen olmadı.
Bakılmaz...
Gitsin gitsin maşallah darısı 80lereGünaydın
Bildirim de gelsin
Geçen hafta.......95.5
Bu hafta............94
Fark...................1.5
Allahım sana şükürler olsunnefret ettim 90 lardan defolup gitsin
Hadi bakalım konuşman işe yarar inşallah canım. bak sen şu küçük eltiye tabi yenge destek olalım birbirimize diyeceğine ...Kızlar akşam eltilere konuştum biraz.
Ben sağlığım el verdiği sürece elimden geldiği kadar bakarım. Siz ister bakın ister bakmayın. hicbirsey demem. Sadece benim hayatımada saygı göstermenizi istiyorum dedim.
Hiç olmasa haftada birgün olsun bana nefes alacak zaman bırakın dedim.
Salondan başka yerde yatmıyor, yatak odası salona uzakmış diye yatak odasında yapmamıza izin vermiyor oturma odasında yatmak zorunda kalıyoruz. Kapısı sürekli açık, gündüz oturduğu yerde uyuyor gece sabaha kadar evin içinde geziyor. Ben geceligimi bile giyemiyorum. Hafta boyunca böyle yaşadığımız yetmiyor, birde her hafta sonu köye gidelim diye tutturuyor. Ben gitmek istemediğimde oğluna zorla gotürtüyor evde yalnız oturuyorum. Ben kocamı kaybettim. Boyle devam ederse evlilik hayatımızı bitirecek. Dedim. Hic değilse cumartesi günü biriniz alip koye gotürseniz bizde bir hafta sonu olsun başbaşa kaliriz. Bende arasıra annemi ziyaret ederim dedim. Yok onuda yapmayiz diyorsaniz! Benim hayatıma bu kadarcık saygı göstermezseniz bende size göstermem. Kazan kaldırırım. Sıraya koyarız beş haftada bir bana sıra gelir dedim.
Küçük eltim
Abim her hafta zorla köye götürürse ne yapıcaksın dedi.
Abin beni zorlarsa bende taş kabuğundan çıkmadım. Alırım annemi gider köye otururum. Benim babamin maaşı annemede banada yeter. Abinde alır babasını oturur dedim. Artik abin babasınamı bakar siz sırayla ikisinemi bakarsınız bilemem dedim.
Bakalım icraat ne olacak . Yarın belli olur.
Ayar verip, itinayla had bildirmek en sevdiğimmKızlar akşam eltilere konuştum biraz.
Ben sağlığım el verdiği sürece elimden geldiği kadar bakarım. Siz ister bakın ister bakmayın. hicbirsey demem. Sadece benim hayatımada saygı göstermenizi istiyorum dedim.
Hiç olmasa haftada birgün olsun bana nefes alacak zaman bırakın dedim.
Salondan başka yerde yatmıyor, yatak odası salona uzakmış diye yatak odasında yapmamıza izin vermiyor oturma odasında yatmak zorunda kalıyoruz. Kapısı sürekli açık, gündüz oturduğu yerde uyuyor gece sabaha kadar evin içinde geziyor. Ben geceligimi bile giyemiyorum. Hafta boyunca böyle yaşadığımız yetmiyor, birde her hafta sonu köye gidelim diye tutturuyor. Ben gitmek istemediğimde oğluna zorla gotürtüyor evde yalnız oturuyorum. Ben kocamı kaybettim. Boyle devam ederse evlilik hayatımızı bitirecek. Dedim. Hic değilse cumartesi günü biriniz alip koye gotürseniz bizde bir hafta sonu olsun başbaşa kaliriz. Bende arasıra annemi ziyaret ederim dedim. Yok onuda yapmayiz diyorsaniz! Benim hayatıma bu kadarcık saygı göstermezseniz bende size göstermem. Kazan kaldırırım. Sıraya koyarız beş haftada bir bana sıra gelir dedim.
Küçük eltim
Abim her hafta zorla köye götürürse ne yapıcaksın dedi.
Abin beni zorlarsa bende taş kabuğundan çıkmadım. Alırım annemi gider köye otururum. Benim babamin maaşı annemede banada yeter. Abinde alır babasını oturur dedim. Artik abin babasınamı bakar siz sırayla ikisinemi bakarsınız bilemem dedim.
Bakalım icraat ne olacak . Yarın belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?