Bizimkiler yemek konusunda sabırsızdır. Namaz dışında öncelik yemeğindir. Hazırmı diye bile sormadan sofraya otururlarAynen ablacım.Eşimin eve geliş saatine bağlı bizim yemekler.Bide gelir gelmez yemek yemez önce kahve keyfi yapar sonra yemek yeriz :)
Sen benden 5 santim uzunsunCanım benim boyumu sormuşsun 1.78 diyebilirim herhalde çektim biraz eskiden daha uzundum sanki :)
Kilo vermemin sırıda yok bu hafta artılarım çoktu şişkinliğim inmiş biraz sadece o kadar ....
Canım benim boyumu sormuşsun 1.78 diyebilirim herhalde çektim biraz eskiden daha uzundum sanki :)
Kilo vermemin sırıda yok bu hafta artılarım çoktu şişkinliğim inmiş biraz sadece o kadar ....
aranızda en kısa benmiyim kızlar 1.60.
Ben 1.80 in üstündeydim 23 yaşlarımda geçirdiğim bir kaza ve bir diziii amelyat sonrası femur kemiğimden 4 santim kısalma yapıldı ......Ya sen niye bu kadar uzunsun.
80 kiloda bile manken kıvamında olursun..
Ben de sendenim canım. .
Biz kısa değiliz onlar çok uzun.
Ne o öyle 1.78 boymu olur.
Ben 1.80 in üstündeydim 23 yaşlarımda geçirdiğim bir kaza ve bir diziii amelyat sonrası femur kemiğimden 4 santim kısalma yapıldı ......
Ben evlendiğinde eşimin oğuzundaydımSon zaman hiç ölçülmedim dafi ciddi uzundumda çektim aynıyızdır aşağı yukarı kilo tartmaktan boyu bıraktık artık
Kim sorarsa iki kişiyiz çoluk çocuk yokKalabalık ailesiniz sanırım :)
Allah bir daha göstermesinBen 1.80 in üstündeydim 23 yaşlarımda geçirdiğim bir kaza ve bir diziii amelyat sonrası femur kemiğimden 4 santim kısalma yapıldı ......
Eşinle aranizda kaç yaş var.?Ben evlendiğinde eşimin oğuzundaydım
Şimdi aynı boydayız
Ikimizde 1.73
Kim sorarsa iki kişiyiz çoluk çocuk yok
Allah bir daha göstermesin
Eşim 7 şubat 58 doğumluEşinle aranizda kaç yaş var.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?