Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet akşam geç saatte yenilenler direk ev sahibi moduna giriyorlar .. rahat rahat terketmiyorlar bedeni

Sen çalışıyormusun. ?
Yok canım iki senedir çalışmıyorum. O yüzden diyeti sporu rahat rahat yapıyorum evde. Bebek tedavisi için işi bıraktım. O da olmadı. Bu ara hem merkezde ev hem iş arıyorum

haydi
Şimdi senin sonuçlar ne zaman çıkıcak. .
Ne dedi Dr.

benim sonuçlar canım hastane perşembe günü sonuçlar çıkar dd.sağlık ocağı birşey demedi telefon açıp sorun dd.pazartasi sağlık ocağına sorucam önce çıkmışsa ordaki testleri alıcam perşembede hastaneyi arayıp sorucam orda testlerde çıkmışsa elimdekileri de alıp hepsini birleştirip Dr giricem bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum çünkü bu hastalık ı kötü hastalığın zeminiymiş

Yok canım iki senedir çalışmıyorum. O yüzden diyeti sporu rahat rahat yapıyorum evde. Bebek tedavisi için işi bıraktım. O da olmadı. Bu ara hem merkezde ev hem iş arıyorum

Inşallah canım. Dilediğin şekil de gelişir olaylar...

Korkma inşallah iyi çıkar sonuçlar. .

Iyi akşamlar canlar

Akşam çocuklar geldi yemeğe o yüzden gelemedim
Biraz önce gittiler
Bende işe gidecem
Alıntılar uçmazsa gece cevaplarım inş.

YENA yenacım benim en yüksek kilom 123 dü ama 10 sene öncesi falan
en son ve yakın başlangıcım ramazan bayramı sonrasıydı 100.5 :))

Sonra görüşürük :)

123 diye ekledim. Sonuçta o kiloyu gördün sen.. )

Kolay gelsin sana...

Bugün yoktu
Ko. Evin içinde durmadan dolaşiyor.
Bizi insandan saymıyor. Salondan odaya odadan mutfağa volta atıyor.

Canı sıkılıyor demek. Yuruyebilmesi de iyi daficim. .

Yalnız sen iyi kilo verdin bu hafta..
Bozma artık dikkat hep canım.

Canı sıkılıyor demek. Yuruyebilmesi de iyi daficim. .

Yalnız sen iyi kilo verdin bu hafta..
Bozma artık dikkat hep canım.
Yürüyor çok şükür
Bugün elleri çok titriyor yemeğini eşim yedirdi.
Dolunaydan sonraki hafta veriyorum sonra direnişe geciyor

Tu tu tu maşallah nazar değmez insallah. Benim birayda verdigimi bir haftada vermiş bu hanimlar. Sırrınızı bize de söyleseniz de bizde versek. @nisan34
@ISILDURU 74FRIDA
Canım benim boyumu sormuşsun 1.78 diyebilirim herhalde çektim biraz eskiden daha uzundum sanki :)

Kilo vermemin sırıda yok bu hafta artılarım çoktu şişkinliğim inmiş biraz sadece o kadar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…