Yok canım iki senedir çalışmıyorum. O yüzden diyeti sporu rahat rahat yapıyorum evde. Bebek tedavisi için işi bıraktım. O da olmadı. Bu ara hem merkezde ev hem iş arıyorumEvet akşam geç saatte yenilenler direk ev sahibi moduna giriyorlar .. rahat rahat terketmiyorlar bedeni
Sen çalışıyormusun. ?
Şimdi senin sonuçlar ne zaman çıkıcak. .
Ne dedi Dr.
Yok canım iki senedir çalışmıyorum. O yüzden diyeti sporu rahat rahat yapıyorum evde. Bebek tedavisi için işi bıraktım. O da olmadı. Bu ara hem merkezde ev hem iş arıyorum
haydi
benim sonuçlar canım hastane perşembe günü sonuçlar çıkar dd.sağlık ocağı birşey demedi telefon açıp sorun dd.pazartasi sağlık ocağına sorucam önce çıkmışsa ordaki testleri alıcam perşembede hastaneyi arayıp sorucam orda testlerde çıkmışsa elimdekileri de alıp hepsini birleştirip Dr giricem bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum çünkü bu hastalık ı kötü hastalığın zeminiymiş
Korkma inşallah iyi çıkar sonuçlar. .
inşallah canım Allah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin Allah hepimize acil şifalar versin çok ihtiyacımız var yenacım
Dede var herzaman alamıyorum elimeSen yaz daficim kimse yoksa...
Bizde akşam yemeğini 7 den önce yiyemiyoruz.Bu saatte yiyince hemen kilo artıyo bende yena. Anamın evinde aldığım kiloları verdim sayılır. Bi daha almak istemiyorum yemicem artık akşam saatlerinde
Dede var herzaman alamıyorum elime
Şimdi geçti odasına
Bizde akşam yemeğini 7 den önce yiyemiyoruz.
Iyi akşamlar canlar
Akşam çocuklar geldi yemeğe o yüzden gelemedim
Biraz önce gittiler
Bende işe gidecem
Alıntılar uçmazsa gece cevaplarım inş.
YENA yenacım benim en yüksek kilom 123 dü ama 10 sene öncesi falan
en son ve yakın başlangıcım ramazan bayramı sonrasıydı 100.5 :))
Sonra görüşürük :)
Bugün yoktuMisafirin varmıydi yine .?
Aynen ablacım.Eşimin eve geliş saatine bağlı bizim yemekler.Bide gelir gelmez yemek yemez önce kahve keyfi yapar sonra yemek yeriz :)Bizde akşam yemeğini 7 den önce yiyemiyoruz.
Bugün yoktu
Ko. Evin içinde durmadan dolaşiyor.
Bizi insandan saymıyor. Salondan odaya odadan mutfağa volta atıyor.
Yürüyor çok şükürCanı sıkılıyor demek. Yuruyebilmesi de iyi daficim. .
Yalnız sen iyi kilo verdin bu hafta..
Bozma artık dikkat hep canım.
Canım benim boyumu sormuşsun 1.78 diyebilirim herhalde çektim biraz eskiden daha uzundum sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?