Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _______ -2,8 kg ___ Nisan34

HAFTANIN 2.si _______ -2,3 kg.___ Işılduru

HAFTANIN 3.sü ______ -1,8 kg. ____ 74frida

HAFTANIN SPOR 1.Sİ
@Bonus & malipina

HAFTANIN SPOR 2.Sİ
@YENA

HAFTANIN SPOR 3.SÜ
ISILDURU
Kızlar listeler için teşekkürler yena, bonus ellerinize sağlık bu haftada -1 kg diyelim hadi bakalım hedefler gelsinnnn

Dert etme canım bugün sanırım herkes combo yaptı. Ben de kızartma yidim

Ayy annee ne güzeel evde tin tin anne ayak sesleri ne güzel. Allahım esirgesin
kızzz ağlattın beni hee Allah başınızdan eksik etmesin ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN inşallah benim annem öldü 4 yıl oldu 57 yaşında öldü ben tek kızım çok birbirimize düşkündük ikiz gibidik Allah rahmet etsin

Ayy özür dilerim canım seni üzmek istememiştim. Kıyamam sana Allah mekanını cennet etsin inşallah.

Sabah ekmek olduğu için zeytin fazla geldi nisancım
Gerisi güzel

Madem o kadar yürümüşün bi helvayla niye emeğini zayi ettin kuzum
Akşamda köfta salata yoğurt daha güzel olurdu

çok kötü sayılmaz cnm
Sabah güzel Akşamda pilav olmasa
Zaten yağın yanında karbon olmazsa o kadar zararı olmazsa
Sporuda yapmışın ne güzel

Kızz ışıl okadar yedinde bi +400 mü gördün
yok anacım yok siz beni çatlatacaksınız :)))
Hayırlı akşamlar bu haft annem geldiği için hedefim kilomu korumak sadece. İnş öbür hafta veririm ♡
Ama sen şimdiden beynini şartlıyosunki mavişim
En azından akşamları dikkat etmeye çalış

Dert etme canım bugün sanırım herkes combo yaptı. Ben de kızartma yidim
lütfenn herkese çamur atmıyalım şekerim

oyyy kuzummm Allah rahmet eylesin

Ayy özür dilerim canım seni üzmek istememiştim. Kıyamam sana Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Amin canım yokkkk aşkım nedemek sen üzmeden beni zaten hep aklımda Allah annelerinizi sizlere bağışlasın lütfen değerini kıymetini bilin bir şu sıra hastalık sebebiyle çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum deliriyorum heralllll

Amin canım Allah razı olsun senden seninde sevdiklerini sana bağışlasın

Allah sabır versin canım. Amin Allah sağ olanlara uzun ömür versin.

Suç ortağı arıyordum ay kötü bi niyetim yoktu hehehe. Valla ikram olsa reddediyorum ama akşam yemeği olunca mecbur yedim . Ama az yedim parmak kadar iki balıktı. Gece acıkırsam ayran içerim artık

Suç ortağı arıyordum ay kötü bi niyetim yoktu hehehe. Valla ikram olsa reddediyorum ama akşam yemeği olunca mecbur yedim . Ama az yedim parmak kadar iki balıktı. Gece acıkırsam ayran içerim artık
O kadar kötü değil kızzz takılma artık
Hem sporunuda yapmışın

Seni nerden bulmuş

Almanya gruplarından birinde yaptığım paylaşımlardan bulmuş..Yakın oturduğumuz için dikkatini çektim sanırım. Nezaketen her yazana cevap veririm. Arada öğrenciler falanda yazıyor. Kendini tanıttı ve sonra hiç lafı dolandırmıycam ben direk konuya gircem dedi ben de dedim ahanda geliyo evlenme teklif etcek
Adamın niyeti bozukmuş dalgamı geçip postaladım

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin canım genç vefat etmiş anneciğin

Doğru söylemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…