HAFTANIN 1.si _______ -2,8 kg ___ Nisan34
HAFTANIN 2.si _______ -2,3 kg.___ Işılduru
HAFTANIN 3.sü ______ -1,8 kg. ____ 74frida
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]@Bonus [/TD]
[TD]415 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]malipina [/TD]
[TD]405 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@YENA [/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ISILDURU [/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@nisan34 [/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]@HasibeG [/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@dafi [/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD] H Himal_ [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]simeranya7 [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Kızlar listeler için teşekkürler yena, bonus ellerinize sağlık bu haftada -1 kg diyelim hadi bakalım hedefler gelsinnnn
Dert etme canım bugün sanırım herkes combo yaptı. Ben de kızartma yidimİyi aksamlar kızlar dünden beri bakamamistim birikmiş baya yeni bitti dün kv de içli köfte yapmış eltim görümcemler vardı yedim valla ustunede Bursa kestanesi kabak tatlısı derken bu sabah +400 Gr gördüm hemen, bugünde esimle sinemaya gittik Ayla yi izledik çok ağladım harikaydı frambuazli cheesecake kaçamak vardı bugünde
Ayy annee ne güzeelHayırlı akşamlar bu haft annem geldiği için hedefim kilomu korumak sadece. İnş öbür hafta veririm ♡
kızzz ağlattın beni hee Allah başınızdan eksik etmesin ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN inşallahAyy annee ne güzeelevde tin tin anne ayak sesleri ne güzel. Allahım esirgesin
Ayy özür dilerim canım seni üzmek istememiştim. Kıyamam sana Allah mekanını cennet etsin inşallah.kızzz ağlattın beni hee Allah başınızdan eksik etmesin ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN inşallahbenim annem öldü 4 yıl oldu 57 yaşında öldü ben tek kızım çok birbirimize düşkündük ikiz gibidik Allah rahmet etsin
Sabah ekmek olduğu için zeytin fazla geldi nisancımİyi akşamlar
Günün mönüsü
Sabah :
domates
1 yumurta
15 zeytin
Yeşillik
2 dilim ekmek
2 mandalina minnaklardan
Aksam:
Sebze çorbası
Balık buğulama
2 közlenmis biber
Salatalık
1 lokma ekmek
1 kaşık ıspanak
1 mandalin
@cakil80 voltrana hoşgeldin. Bende takımlarda değilim. Kısa süreliğine katılmıştim ama ayrıldım . Zira fazlasıyla aktif olmak gerekiyo.
Madem o kadar yürümüşün bi helvayla niye emeğini zayi ettin kuzumİyi akşamlar
Bugün 1 saat yürüdüm çok şükür
Yemeği daha az önce yedik o kötü oldu
Fırın köfte püre salata yedim
Yürüyüşten gelince azcık gözüm döndü tahin helvası da yedim aferin bana değil mi
çok kötü sayılmaz cnmGüne iyi başladım ama kötü bitti. Akşam yemeğini arkadaşta yedik. O da kızartma yapmış.
İki gün sonra adet olcam ödemler başladı alt göbek çıktı gene tartı da yükselmiştir büyük ihtimal
Kahvaltı 11.00
2 yumurta
Kalın dilim peynir
Domates
8 zeytin
4tam ceviz
Akşam yemeğinden önce bi avuç kabak çekirdeği
Akşam 18.30 iki küçük kızarmış balık
3 yk pilav
Haşlanmış sebze salatası
2.5 lt su
4 mil leslieen azından spordan yana kalbim rahat
Kızz ışıl okadar yedinde bi +400 mü gördünİyi aksamlar kızlar dünden beri bakamamistim birikmiş baya yeni bitti dün kv de içli köfte yapmış eltim görümcemler vardı yedim valla ustunede Bursa kestanesi kabak tatlısı derken bu sabah +400 Gr gördüm hemen, bugünde esimle sinemaya gittik Ayla yi izledik çok ağladım harikaydı frambuazli cheesecake kaçamak vardı bugünde
Ama sen şimdiden beynini şartlıyosunki mavişimHayırlı akşamlar bu haft annem geldiği için hedefim kilomu korumak sadece. İnş öbür hafta veririm ♡
lütfenn herkese çamur atmıyalım şekerimDert etme canım bugün sanırım herkes combo yaptı. Ben de kızartma yidim
oyyy kuzummmkızzz ağlattın beni hee Allah başınızdan eksik etmesin ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN inşallahbenim annem öldü 4 yıl oldu 57 yaşında öldü ben tek kızım çok birbirimize düşkündük ikiz gibidik Allah rahmet etsin
Amin canımAyy özür dilerim canım seni üzmek istememiştim. Kıyamam sana Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Amin canım Allah razı olsun senden seninde sevdiklerini sana bağışlasınSabah ekmek olduğu için zeytin fazla geldi nisancım
Gerisi güzel
Madem o kadar yürümüşün bi helvayla niye emeğini zayi ettin kuzum
Akşamda köfta salata yoğurt daha güzel olurdu
çok kötü sayılmaz cnm
Sabah güzel Akşamda pilav olmasa
Zaten yağın yanında karbon olmazsa o kadar zararı olmazsa
Sporuda yapmışın ne güzel
Kızz ışıl okadar yedinde bi +400 mü gördün
yok anacım yok siz beni çatlatacaksınız :)))
Ama sen şimdiden beynini şartlıyosunki mavişim
En azından akşamları dikkat etmeye çalış
lütfenn herkese çamur atmıyalım şekerim
oyyy kuzummmAllah rahmet eylesin
Allah sabır versin canım. Amin Allah sağ olanlara uzun ömür versin.Amin canımyokkkk aşkım nedemek sen üzmeden beni zaten hep aklımda Allah annelerinizi sizlere bağışlasın lütfen değerini kıymetini bilin bir şu sıra hastalık sebebiyle çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum deliriyorum heralllll
Suç ortağı arıyordum aySabah ekmek olduğu için zeytin fazla geldi nisancım
Gerisi güzel
Madem o kadar yürümüşün bi helvayla niye emeğini zayi ettin kuzum
Akşamda köfta salata yoğurt daha güzel olurdu
çok kötü sayılmaz cnm
Sabah güzel Akşamda pilav olmasa
Zaten yağın yanında karbon olmazsa o kadar zararı olmazsa
Sporuda yapmışın ne güzel
Kızz ışıl okadar yedinde bi +400 mü gördün
yok anacım yok siz beni çatlatacaksınız :)))
Ama sen şimdiden beynini şartlıyosunki mavişim
En azından akşamları dikkat etmeye çalış
lütfenn herkese çamur atmıyalım şekerim
oyyy kuzummmAllah rahmet eylesin
amin cnm cümlemizinkini inş.Amin canım Allah razı olsun senden seninde sevdiklerini sana bağışlasın
O kadar kötü değil kızzz takılma artıkSuç ortağı arıyordum aykötü bi niyetim yoktu hehehe. Valla ikram olsa reddediyorum ama akşam yemeği olunca mecbur yedim . Ama az yedim parmak kadar iki balıktı. Gece acıkırsam ayran içerim artık
Seni nerden bulmuş
He afferim banaO kadar kötü değil kızzz takılma artık
Hem sporunuda yapmışın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin canım genç vefat etmiş anneciğinkızzz ağlattın beni hee Allah başınızdan eksik etmesin ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN inşallahbenim annem öldü 4 yıl oldu 57 yaşında öldü ben tek kızım çok birbirimize düşkündük ikiz gibidik Allah rahmet etsin
Bende mağlesefKaçamakta tavan yaptım bu haftasonu..
Doğru söylemişlerBugün kızımla yürüyüşe çıktık..sonra dönüşte onun okulun orda gençlerin ve kizimin takildigi calisanlarin da ogrenci oldugu bir cafede oturup kahve ictik çıkışta hesap öderken kızıma annen ne güzel kadın ne güzel yüzü var dediler. .
Ve ben tabii hala yukarda bir yerdeyim inmedim daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?