Geçmiş olsun canımSelamlar. Grip olduk esimle hic keyfimiz yok. Yemegim bile yok bugun pofff
Ah nasil dinleneyim kizcagzım hep kucak istiyo. Aman ona geçmesinde ben atlatirim bi sekildeAmine Busra cok gecmis olsun aman dikkat et her firsatta dinlenmeye calis
Eboe canim,en azindan hepten birakmiyorsun bu da birşey. Ama sakın pes etme.Günaydın
Her sabah diyete başlayıp, akşamları bozmaktan yoruldum..
Olur olur bal gibi olur,damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.100 kiloluk diyet koçu mu olur ayol
Bir taşla iki kuş yani. Bir dahaki sefere gidersen benim için ciltilt lekeleri ne iyi geliyormuş öğreniver, ben de senden öğrenirimBirazdan
Küçük görümcemle kölne gidecez bize 45 dk falan uzak
O kozmetik kursuna gidiyor
Benimde yüzümde kılcal damar genişlemesi var
Ordaki kadın bugün onun tedavisi ni gösterek
Benim üzerimde
Sonra grşrüz :))
Bonus özletiyorsun kendini, seni hep meydanlarda görmek isteriz.YENA etiketlerine bak gülom :))
Nassınız eysiniz inşRegl durumum var kafamı anca toparlıyorum diyim. Kontrolsüzce yemiyorum ama hani ayırmıyorumda ne pişerse yiyorum.
Yeniden başlıyacağım düzenime belki bugün belki yarın..belki yarından da yakın
Geçmiş olsun canim,her zaman yemek mi olurmuş bugün de olmayiversin, sen dinlenmene bakSelamlar. Grip olduk esimle hic keyfimiz yok. Yemegim bile yok bugun pofff
Senin menun de güzel,yine güzel kilolar verecek gibisinİyi aksamlar
Günün mönüsü
Sabah
Domates
1 mandalin
Tereyağında peynirli yumurta
2 dilim ekmek
1 Ç. B süt
Ara
Yarımdan az simit
Aksam sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
yarim elma
@balinmaz geçmiş olsun
@hergaf mönün çok güzel begendim
Gunaydin
y.o.l.c.u geçmiş olsun kızına tatlım
Bu sabah tartildım 100 gr artidayim bi anlam veremedim aynı şekilde devam ediyorum halbukı. Demek işi daha sıkı tutmam gerekiyor.
Kızlar bu arada önümde yulaf kepekli karışım var onu yiyiyorum kahvaltı niyetine Allahım bu nasıl bir tat boyleögk hayvan yalını tatmadin ama sanırım onunla eşdeğer tübe tübe.
Eminönü'nden yarım kilo almıştım bari kurabiye falan yapayım.
Bugün dişçi randevum var dün aksam sarımsak yemistim unutup ins öğlene dek koku kalmaz yoksa çok ayıp olacak.
Ahanda menüm. Bugün benden hayır gelmez
Kahve yanında bi parça çikolata
Kahvaltı 13.00
Peynirli omlet
Bi dilim peynir
Domates
5 tam ceviz
7 zeytin
Tereyağı
Akşam 18.00
Bi tabak zeytinyağlı barbunya
Bi kase yoğurtlu buğday
Havuç salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Akşamdan sonra iki dubleyle başladık artık hayırlısı
Di miyarasınnnnn yavruummm şerefeee
birşey olmaz.canım rahat ol başka zaman telafi edersin arada bir olcak okadar canımmmm
Di mikoca izinli olunca diyette de izin oluyo mecbur
Doğum günün kutlu olsun ablacımHayırlı geceler güzeller
Oldukça bereketli bir geceydi . Ev hacaya kalktı sanki ancak oturabildim. Yarinda butun gun temizlik yaparim herhalde
YENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?