Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel menü,tatliyi akşama birakmasan daha da güzel olurmuş. Tekrar toparlanmana da sevindim.

Sen bizim diyet koçumuz olsana,ne kadar güzel bir menu
Gece yemek gibi bir adetim hiç yok,o gün niye oldu bilmiyorum. Belki sabahi az yemiş olabilirim. Peyniri zeytini artirayim ben
Örnek bir menu daha,şapka çikartmalik

Çok iyi gidiyorsun mefkurem,takim kaptanligi seni daha da motive etti gibi. Takimina da sana da başarilar canim.

Gunaydin

YENA ogluş biraz daha iyi bugun rapor bitiyo okula basliycak gunduz oksurugu azaldi gece oksurugu devam ediyor. Diyetisyeni henuz aramadim. 5 gun sonra beyin cerrahinda bi randevum daha var. Ilacimin dozunu artiricaz yine gun icinde leyla misaliyim. Her dozda bi bas donmem var sanirim sonuncu doz ayarlamasi olcak insallah. Henuz kansizlikla ilgilide bi tedaviye baslamadim. Bu aralar gelemesemde hep aklimdasiniz. Ve yerken dikkat ediyorum. :))

Sağol canım teşekkür ederim

Günaydınnn mıtlu çarşambalar :))

Inş.son 2 günü iyi geçirelim canlar

Çok iyi gidiyorsun mefkurem,takim kaptanligi seni daha da motive etti gibi. Takimina da sana da başarilar canim.
Çok teşekkür ederim cnm
Sağol canım teşekkür ederim
Bugünmü cnm doğum günün
Nice mutlu sağlıklı yaşların olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…