Canım sen takimdamiydin benmi yeni duydumBugün takıma 7-8 tane yeni üye geldi
Onlarla ilgilecem diye kafa 1 milyon oldu
Başım ağrıdı
Bugünlük kusura bakmayın kızlar yorum yapamıcam
Sonra menümü yazarım
Günaydın
Kasımpatı kadar güzel bir gününüz olsun inşallaho kadar severim ki kasımpatlarını
Muhteşem Allah neler yaratmış
100 kiloluk diyet koçu mu olur ayolGüzel menü,tatliyi akşama birakmasan daha da güzel olurmuş. Tekrar toparlanmana da sevindim.
Sen bizim diyet koçumuz olsana,ne kadar güzel bir menu
Gece yemek gibi bir adetim hiç yok,o gün niye oldu bilmiyorum. Belki sabahi az yemiş olabilirim. Peyniri zeytini artirayim ben
Örnek bir menu daha,şapka çikartmalik
Bi süredir bırakmıştım cnm 9.takımdaydımCanım sen takimdamiydin benmi yeni duydum
Geçen hafta verdiklerini bu hafta alma ışılcım yazık değilmiDoğum günü olan hanımlar doğum gününuz kutlu olsun ben bu hafta regl olduğum için hiç dikkat etmedim deli gibi yiyorum istahimda zirve yaptı Allah sonumu hayra çıkarsın artım çok pek cooook
Evet canım nüfus cüzdanıma göre bugün. anneme sorarsan tütünlerin doğduk kırımında.Günaydınnn mıtlu çarşambalar :))
Inş.son 2 günü iyi geçirelim canlar
Çok teşekkür ederim cnm
Bugünmü cnm doğum günün
Nice mutlu sağlıklı yaşların olsun inş.
Afiyet olsun canımDiyet yapan kadının evinde yumurta olmazmı :))benim kalmamış dün unuttum almayı
Sabah ne yiyeceğimi şaşırdım
Tek peynir zeytinlede doymam biliyorum
Bende yulaf ezmesi 3 ceviz biraz k.üzüm sütle yulaf lapası yedim iyi geldi
TeşekkürlerDoğum günü olan hanımlar doğum gününuz kutlu olsun ben bu hafta regl olduğum için hiç dikkat etmedim deli gibi yiyorum istahimda zirve yaptı Allah sonumu hayra çıkarsın artım çok pek cooook
Iki sene önce tanışsaydık kölnde buluşurduk. Bir hafta hagen haspe de kaldımBirazdan
Küçük görümcemle kölne gidecez bize 45 dk falan uzak
O kozmetik kursuna gidiyor
Benimde yüzümde kılcal damar genişlemesi var
Ordaki kadın bugün onun tedavisi ni gösterek
Benim üzerimde
Sonra grşrüz :))
Birazdan
Benim üzerimde
Kefir mayalamıstım 26 saat oldu alsammı sabah mı açsam acaba
şimdi açtım
Birazdan
Benim üzerimde
geçmiş olsun canım eşine de sanada acil şifalar dilerimSelamlar. Grip olduk esimle hic keyfimiz yok. Yemegim bile yok bugun pofff
Slm kizlar
Bugun biraz daha iyiyim cok sukur yarinda bekleyip sonraki gun tekrar oruca baslayanilirim diye dusunuyorum
Afiyet olsun ablacim ben uzun zamandir mayalamiyorum ama yaptigim zaman 24 saat tutardim ☺
Ayy o bendede var dr lazer tedavisi dedi ama ben ilcedeyim buraya gecici gorevle gelmisti merkeze gel orda yapariz dedi simdilik beklemedeyim ama ileride yaptirmak istiyorum
Geçmiş olsunSelamlar. Grip olduk esimle hic keyfimiz yok. Yemegim bile yok bugun pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?