- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Moralin düzeldiğine göre
heralde kilo vermeye başlıcan dimi
Neden karamsarsin, operasyondan dolayiysa canini sıkma,sonuç güzel olacak inşallah.Yok canım şükür. Biraz karamsarlik mevcut ama onun dişin da önemli bir durum yok.
Sen nasılsın. ?
Ayy hiç haberimde yoktu yaşayarak oğrendim. Yarin epey eksi cikarim ben vucudumda su kalmadi :/[/QUOTE
Hemen tarçina başliyorum,şöyle 2-3 kilo alsin götürsün. Şaka bir yana geçmiş olsun,ortalikta kusma ve ishal hastalığı yaygin,dikkat et kendine
Herkes hedefini tutturmak için yoğun heralde,spor neyim yapiyorlardir.Anaaa nerdesiniz millet
Geçen hafta daha çok katılım heyecan vardı
Bu hafta niyeyse çoğu kişi kayıp
Çok şükür,Allah bir daha yaşatmasin canim.kızlarrrrr selammmm çok sevindim rahim tahlillerim temiz çıktı Allah'a şükürler olsunşimdi yoldayım akşam açıklarım
teşekkür ederim canım[/QUO
Hadi gözün aydın tatlım bak boşu boşuna kendini üzdün
Allah razı olsun gülüm sağolasın
Ay deneme bence. Eşime muz sipariş ettim bugun tamamen berbatimNeden karamsarsin, operasyondan dolayiysa canini sıkma,sonuç güzel olacak inşallah.
Ben de iyiyim şükür,diyete devam En büyük kaptan bizim kaptan.
Gozun aydin cok sukur temiz cikmis sonuclarin :)Allah razı olsun canım çok sağol
Hadi geçmiş olsuun gözün aydın kuzum Allah bi daha o korkuyu yaşatmasınkızlarrrrr selammmm çok sevindim rahim tahlillerim temiz çıktı Allah'a şükürler olsunşimdi yoldayım akşam açıklarım
@Jade21 bak canım biseyin yokmuş çok sevindim gözün aydın
Gozun aydin cok sukur temiz cikmis sonuclarin :)
Hadi geçmiş olsuun gözün aydın kuzum Allah bi daha o korkuyu yaşatmasın

@Jade21 çok geçmiş olsun canım, sonuçların iyi çıktığına çok sevindim.
İyi akşamlar
Günün mönüsü
Sabah
2 yumurta (haslanmis)
Domates
Maydanoz
1 dilim peynir
Aksam
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak kiymali karnabahar
Yarım dilim ekmek
3-4 küçük tursu biber
@Jade21 tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.
Ay seyret mutlaka severim ben bakışları aşkıcakil80 biraz daha çoğalsin dizi bölümleri sonra toptan izliim senin siyah beyaz aşkı :)
Bakışlar benim için de çok onemli
Bu arada yol ayirimini tavsiye ediyorum özellikle ikinci yarı çok güzeldi. . Sıkılan oldu salon da duydum ama ben beğendim hem de çok. ..
malipina neden şişsin.?
Pek abartılı değildi beslenmen..
@mefkurem senin 1.5 lar geliyor gidiyorTebrikler .
@dafi kuzum davetten davete gittin hee-1 i unutmuyorsun dimi. Ikili rakamlar gelicek ...
Ben de akşam patlamış mısır yerken diğer elim kola aradı ama oluyormuş kolasiz da Popcorn yeniyormuş. .
Buralardaym sizleri takipteym.okuyorum ama pek yazamyrm.bugünlerde yogunuz yeni eve taşındık.hem bebek hem yerleşme yogunum baya.ama iyiyiz cok şükür bugünümüze :) sizler nasılsınız kızlar?ha bir de iştah patlaması yaşıyorum cok yiyorum sanki doyma hissim gitmiş@mefkurem bakim falan iyi etmişsin neticeyi bizimle de paylaşırsin. .
bengisu022 epeydir gorunmuyorsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?