Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Moralin düzeldiğine göre
heralde kilo vermeye başlıcan dimi

başlıycam başlamasına da yeni yerim bi belli olsun diye sallanıyorum
eğer her gün üç saat yola gidersem öğle yemekleri de akşam da çok sorun olacak benim için
saat sekizden sonra yemek yapması zoruma gidiyor hafta içi spor da yalan olacak
hafta sonu düzenli gitmeye çalışıyorum salona gitmeye ama bazen ev işi ve alışverişden yetiştiremiyorum bakiim napcem

Yok canım şükür. Biraz karamsarlik mevcut ama onun dişin da önemli bir durum yok.
Sen nasılsın. ?
Neden karamsarsin, operasyondan dolayiysa canini sıkma,sonuç güzel olacak inşallah.
Ben de iyiyim şükür,diyete devam En büyük kaptan bizim kaptan.

iyi akşamlar kızlar. bugün işten eve erken geldim. yarın da evdeyim. benim hala coştu yine. kötü yaptı beni. nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum

halam bir geçsin Allahın izniyle hemen yeme düzenimi oturtacağım inşallah. leslie de başlayacak

can
@Jade21 bak canım biseyin yokmuş çok sevindim gözün aydın

Gozun aydin cok sukur temiz cikmis sonuclarin :)

Hadi geçmiş olsuun gözün aydın kuzum Allah bi daha o korkuyu yaşatmasın

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ..nerde varsa hasta yakınlarımız hastalarımız Rabbim acil şifalar versin inşallah. ..bütün korkularımızdan Rabbim emin eylesin inşallah

kızlar bende bugün....

sabah .su çay. 2 çatal pasta. .

ara..dışardaydım. yarım simit. su.

akşam..1tb.kıymalı karnıbahar yemeği.
yarım kase .kıymalı makarna.
1 .ince dilim pasta.
1.nes... ikisinirarada..

yarın büyük gün...

sağol canım teşekkür ederim

Ay seyret mutlaka severim ben bakışları aşkı

@mefkurem bakim falan iyi etmişsin neticeyi bizimle de paylaşırsin. .

bengisu022 epeydir gorunmuyorsun ...
Buralardaym sizleri takipteym.okuyorum ama pek yazamyrm.bugünlerde yogunuz yeni eve taşındık.hem bebek hem yerleşme yogunum baya.ama iyiyiz cok şükür bugünümüze :) sizler nasılsınız kızlar?ha bir de iştah patlaması yaşıyorum cok yiyorum sanki doyma hissim gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…