Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler pek yazamasamda atlıya atlıya okudum sizi son iki gün bayağı yoğun geçti eşimle bende fena grip olduk dinlenemiyorumda kızımda hapşurmaya başladı bari o hasta olmasa diyorum ama ... yarın sabah sarmısaklı tavuklu bir hasta çorbası yapayım barii cumartesi çalışmayayım dedim fakat iş arkadaşım şehir dışına çıkıcak

Yarından pek ümitli değilim daha bir düzene girmem lazım ofis arkadaşım aylık dukan için koçluk hizmeti aldı Benide zorluyor ama benim dukanla aram pek hoş değil bakalım ofisteki dukan rüzgarından nasıl etkileneceğim tabii iyi yönde bir etkisi olur....

Aynen öyle insan oğlu yaşadığı süre isteği bitmezmiş canım

Yeni saçlarını güle güle kullan :) kilo verince imkanda varsa estetik neyin yaptırmak lazım bu akşamki videoda kadın kilolu ama göğüsler şekil di dimii benimkilerde biri anyaya bir biri Konya'ya bakıyor kilo al ver den küçültme değilde şekil verdirme isterdim :)

Diğer yemek çok azdı mecbur yedim :)

malipina canım çok geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin spor yapıyorsun terleyip üşütmüş olabilirsin canım sırtını sıcak tut aşkooo geçmiş olsun
Sağol kuzum. Tutulmayim diye dışarda yürüyüş yapmiyim diyom evde de tutulmayı başarıyom. Bi hafta oldu geçer dedim ama daha kötü oldu. Sağolsun kocem kremle kas gevşetici ilaç aldı bakalım

Sağol kuzum. Tutulmayim diye dışarda yürüyüş yapmiyim diyom evde de tutulmayı başarıyom. Bi hafta oldu geçer dedim ama daha kötü oldu. Sağolsun kocem kremle kas gevşetici ilaç aldı bakalım
Geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah zor oluyor gerçekten

aşkooo camı neyi açıkmı unuttun artık neyse geçmiş ola ooo enişte gerekeni yapmış sabaha bişiiiciiiik kalmazzzz...

Aaa geçmiş olsun cnm
Rüzgarda falanmı kaldın sırtın niye kötü oldu
Iyice geçmeden spor için zorlama

Sağol canım benim. Terliyken soğumamaya çalışıyorum ama gene koruyamadım kendimi heralde. İki gündür spor yapamıyorum zaten.nazara geldim heralde geçen markette zayıflamışsın dedi arkadaşlar bi maşallah demediler hainler :)

Al benden de o kadar bu regl ve lohusa dönemleri beni gören korkar valla bu kadın benide yer diye

Güle güle oturun Bengisu neredeydin sen bak ben unuttum b12 eksik sanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…