2. Dünya savasinda insanlara yapılan en büyük zulüm neydi biliyor musun kendine bunu yapma. Kurban moduna girme de vitamini bende de yok çünkü güneş görmüyorum B12 ben de de yok bununla beraber oynak bir şeker kolestrol ritim bozukluğu sebepsiz infertilite stresli bir hayat yıkılmış umutlar hayal kırıkları gerçekler ve hayaller var. Herşey istediğin gibi olmaz ama sen istemeye devam edersin hayat böyle birşey.
Yeni saçlarını güle güle kullan :) kilo verince imkanda varsa estetik neyin yaptırmak lazım bu akşamki videoda kadın kilolu ama göğüsler şekil di dimii benimkilerde biri anyaya bir biri Konya'ya bakıyor kilo al ver den küçültme değilde şekil verdirme isterdim :)Tahminim doğru o zaman
O iğneli makina ile deri deki açılmaları da gideriyorlar ya da selülitleri
Benim göğüslerim kötü oldu kilo alıp verdikce bildigin selülit görüntüsü
250€ istedi estetükcü amca bi on kilo daha verip yaptırciiim
Kokoş simi dün saç ekletti üstler mahagoni altlar bakır kızılı oldu boyayınca ve bi de dalga yapınca baya bi havam değişti
Benim kızın görür görmez ilk aklına gelen
anne fadıl görmesin
Hepinize günaydın ben yine ibibikler ötmeden uyandım
Diğer yemek çok azdı mecbur yedim :)Sen tam karatay yapiyorsun canim maşallah,kilolarida güzel güzel veriyorsun.ben karatayimsi birşey yapiyorum gram gram veriyorum
Yarindan umutluyum ama
Mefkuremi okuyunca farkettim makarnayi ,makarna cıs,yememek lazım,iki kaşik olabilirdi bir tabak çok olmuş.
Sağol kuzum.malipina canım çok geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin spor yapıyorsun terleyip üşütmüş olabilirsin canım sırtını sıcak tut aşkooo geçmiş olsun
Bende severim dolma acılı ekşili of of ve tutamam kendimiBen 1 tencere dolma yesem doymam sinirim yok dolma da onun için yapmam
Geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah zor oluyor gerçektenSağol kuzum.Tutulmayim diye dışarda yürüyüş yapmiyim diyom evde de tutulmayı başarıyom. Bi hafta oldu geçer dedim ama daha kötü oldu. Sağolsun kocem kremle kas gevşetici ilaç aldı bakalım
Sağol kuzum.Tutulmayim diye dışarda yürüyüş yapmiyim diyom evde de tutulmayı başarıyom. Bi hafta oldu geçer dedim ama daha kötü oldu. Sağolsun kocem kremle kas gevşetici ilaç aldı bakalım
Aaa geçmiş olsun cnm
Rüzgarda falanmı kaldın sırtın niye kötü oldu
Iyice geçmeden spor için zorlama
Sağolasın fridacımGeçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah zor oluyor gerçekten
Ben hep içerdim eskiden hiç öyle bir etkisini görmedimMeraba hanimlar utanarak bisey soracagim tarcinli su bagirsaklari bozar mi
Al benden de o kadar bu regl ve lohusa dönemleri beni gören korkar valla bu kadın benide yer diyeBuralardaym sizleri takipteym.okuyorum ama pek yazamyrm.bugünlerde yogunuz yeni eve taşındık.hem bebek hem yerleşme yogunum baya.ama iyiyiz cok şükür bugünümüze :) sizler nasılsınız kızlar?ha bir de iştah patlaması yaşıyorum cok yiyorum sanki doyma hissim gitmiş
Güle güle oturun Bengisu neredeydin sen bak ben unuttum b12 eksik sanırım bendeBuralardaym sizleri takipteym.okuyorum ama pek yazamyrm.bugünlerde yogunuz yeni eve taşındık.hem bebek hem yerleşme yogunum baya.ama iyiyiz cok şükür bugünümüze :) sizler nasılsınız kızlar?ha bir de iştah patlaması yaşıyorum cok yiyorum sanki doyma hissim gitmiş
Bende yapmıyorum pirinçte karatayda yasak ya Bulgurlu da hiç sevmem kuru dolma taze dolma ev dolu yapan yok he birde yaprak var saran yokBen 1 tencere dolma yesem doymam sinirim yok dolma da onun için yapmam
Ben sarma sarmasını çok severim :) olsa da sarsam tencere tencere :)Bende yapmıyorum pirinçte karatayda yasak ya Bulgurlu da hiç sevmem kuru dolma taze dolma ev dolu yapan yok he birde yaprak var saran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?