Ben de çok kacamak oldu bu hafta telafi edecegim
Sen onu bunu bekleme kuzumbaşlıycam başlamasına da yeni yerim bi belli olsun diye sallanıyorum
eğer her gün üç saat yola gidersem öğle yemekleri de akşam da çok sorun olacak benim için
saat sekizden sonra yemek yapması zoruma gidiyor hafta içi spor da yalan olacak
hafta sonu düzenli gitmeye çalışıyorum salona gitmeye ama bazen ev işi ve alışverişden yetiştiremiyorum bakiim napcem
Senin tartıyı merak ediyorumkızlar bende bugün....
sabah .su çay. 2 çatal pasta. .
ara..dışardaydım. yarım simit. su.
akşam..1tb.kıymalı karnıbahar yemeği.
yarım kase .kıymalı makarna.
1 .ince dilim pasta.
1.nes... ikisinirarada..
yarın büyük gün...
makarna nerden çıktı canikom :))Bugünkü menü
Kahvaltı 11.00
2 yumurta
7 zeytin
Bi dilim peynir
Domates
4 tam ceviz
Havuç
Akşam 18.30
bi tabak yoğurtlu makarna
4 yk mualla
1.5 lt su
Spor yok
Bugün çok daha sağlıklı olmuş cnmİyi akşamlar
Günün mönüsü
Sabah
2 yumurta (haslanmis)
Domates
Maydanoz
1 dilim peynir
Aksam
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak kiymali karnabahar
Yarım dilim ekmek
3-4 küçük tursu biber
@Jade21 tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.
Yeni eviniz hayırlı olsun cnmBuralardaym sizleri takipteym.okuyorum ama pek yazamyrm.bugünlerde yogunuz yeni eve taşındık.hem bebek hem yerleşme yogunum baya.ama iyiyiz cok şükür bugünümüze :) sizler nasılsınız kızlar?ha bir de iştah patlaması yaşıyorum cok yiyorum sanki doyma hissim gitmiş
Patlıcan ve mercimekle yapılıyo canım. Sırtım çok kötü oldu kalkamıyorum oturamıyorum. Hasta da oldum kendimi balon gibi hissediyorum :) Yemek yaptırmadı kocem makarnayı kendi yaptı Bugünlük böyle oldu valla. Yarın spor yapabilirim inşallah.Sen onu bunu bekleme kuzum
Şu andaki şartların nasılsa öyle ayarla kendini
Yerin değişirsede ona göre düşünürsün bişeyler
Senin tartıyı merak ediyorum
makarna nerden çıktı canikom :))
Mualla neyle yapılıyor
Senin keyfinmi yok cnm
Bugün çok daha sağlıklı olmuş cnm
Turşu ve karnıbahar sana şişilk yapmıyosa sorun yok
Bugünkü menü
Kahvaltı 11.00
2 yumurta
7 zeytin
Bi dilim peynir
Domates
4 tam ceviz
Havuç
Akşam 18.30
4 yk mualla
1.5 lt su
Spor yok
2. Dünya savasinda insanlara yapılan en büyük zulüm neydi biliyor musun kendine bunu yapma. Kurban moduna girme de vitamini bende de yok çünkü güneş görmüyorum B12 ben de de yok bununla beraber oynak bir şeker kolestrol ritim bozukluğu sebepsiz infertilite stresli bir hayat yıkılmış umutlar hayal kırıkları gerçekler ve hayaller var. Herşey istediğin gibi olmaz ama sen istemeye devam edersin hayat böyle birşey.sizi takipteyim canımöyle .... böyle ..dikkat ediyorum ama tam veremiyorum aşkım kendimi. tahlilimde d vitamini çok düşük ..çıktı.birde kanda pıhtılaşma çıktı ..diğer tahlil sonuçları perşembe günü alıcam. onlarda ne çıkıcak bakalım buraya çok verimli olamıyorum şuanda ama sürekli takipteyim okuyorum sizleri kızlar bu arada menümü paylaşsam nekadar fayda sağlar ki..şudurumda. . anlıyacağın yenacım ben gidiciyim tahtalı köye.
Her sabah uyandiginda bir sebebin olsun yoksa çabuk vazgeçersin herşeydenkızlar ram banyoya giricem eşim geldi ne duruyorsun kapıda ddm hadi gel biraz yürüyelim dd yok ddm ben banyo yapıcam biraz süslencem ddm kendime geleyim ddm ohh Bee dd hAA şöyle dd adam da haklı suratıımdan düşen bin parça iy ozaman ben ekmek alıp geleyim dd ama yokkkk umduğunu şimdi bulamaz kızlarçocuklar hepsi ayakta
Ben 1 tencere dolma yesem doymam sinirim yok dolma da onun için yapmamBir dolmayla nasıl doyulurki
Aaa geçmiş olsun cnmPatlıcan ve mercimekle yapılıyo canım. Sırtım çok kötü oldu kalkamıyorum oturamıyorum. Hasta da oldum kendimi balon gibi hissediyorum :) Yemek yaptırmadı kocem makarnayı kendi yaptı Bugünlük böyle oldu valla. Yarın spor yapabilirim inşallah.
Sen onu bunu bekleme kuzum
Şu andaki şartların nasılsa öyle ayarla kendini
Yerin değişirsede ona göre düşünürsün bişeyler
Senin tartıyı merak ediyorum
mefkurem benim tartıyı hiç merak etme aşkooo menümü paylaşmadığım günler biraz saçmaladım karışık yedim
makarna nerden çıktı canikom :))
Mualla neyle yapılıyor
Senin keyfinmi yok cnm
Bugün çok daha sağlıklı olmuş cnm
Turşu ve karnıbahar sana şişilk yapmıyosa sorun yok
@Jade21 kendine acimayi bırak duş al pis goruntunden çık güneşe çık bir parkta banka otur aklını başına al
Ben gizli gizli okuyorum canım :)Anaaa nerdesiniz millet
Geçen hafta daha çok katılım heyecan vardı
Bu hafta niyeyse çoğu kişi kayıp
Gözün aydın tahlillerin temiz çıkmış sevindim :)Mefkurem aşkooo benim tartıyı hiç merak etme canooo menü paylaşmadığım zamanlar var günlerde birazcık höpürdettim gülüm af olaaaa ama sonuç olarak dengelemeye çalışıyorum
OYleymis yumusatirmisMeraba hanimlar utanarak bisey soracagim tarcinli su bagirsaklari bozar mi
Sen tam karatay yapiyorsun canim maşallah,kilolarida güzel güzel veriyorsun.ben karatayimsi birşey yapiyorum gram gram veriyorumBugünkü menü
Kahvaltı 11.00
2 yumurta
7 zeytin
Bi dilim peynir
Domates
4 tam ceviz
Havuç
Akşam 18.30
4 yk mualla
1.5 lt su
Spor yok
sağol canım Allah razı olsun gülümGözün aydın tahlillerin temiz çıkmış sevindim :)
Tam diyetlik bir menü, beğendim benŞunnet duğününden geldim
Duğün yemekliydi
Hicbirşeyden bir lokma bile tatmadım.
Bu günün menüsü
Sabah
Incir kürü
Kahvaltı
1 dilim et
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak ballı limonlu su
Öğle
1 bardak kefir
Ara
Birkaç turşu
Birkaç çerez
1 fincan kahve
Akşam
1 tabak çorba
1 kaşık kıymalı taze fasulye
2 kaşık patlıcan oturtma
Turşu
1 fincan kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?