Sarsanda yesek hahaha gel bizeBen sarma sarmasını çok severim :) olsa da sarsam tencere tencere :)
Birde turşu olmasa daha iyi olucaktı. Masanın üzerine çıkarttım yemek hazırlarken attım ağzıma. Yetmedi birde sofrada yedim.Tam diyetlik bir menü, beğendim ben
Geçmiş olsun canımİyi geceler pek yazamasamda atlıya atlıya okudum sizi son iki gün bayağı yoğun geçti eşimle bende fena grip olduk dinlenemiyorumda kızımda hapşurmaya başladı bari o hasta olmasa diyorum ama ... yarın sabah sarmısaklı tavuklu bir hasta çorbası yapayım barii cumartesi çalışmayayım dedim fakat iş arkadaşım şehir dışına çıkıcak
Yarından pek ümitli değilim daha bir düzene girmem lazım ofis arkadaşım aylık dukan için koçluk hizmeti aldı Benide zorluyor ama benim dukanla aram pek hoş değil bakalım ofisteki dukan rüzgarından nasıl etkileneceğim tabii iyi yönde bir etkisi olur....
Sağol canımDoğum günü kızı şenmişsin dafii
Nice nice sağlıklı senelere inşallah
Dünüde pastalardan kurabiyelerden iyi atlatmışsın hep tadımlık olmuş iyi
Allah razı olsun canım Allah sevdiklerini bağışlasın inşallah darısı tüm hastalarımıza olsunSlm kizlar
Bir kac gundur yuruyorum ise sporum var ama 2 gundur su icmedigimi fark ettim su an acayip sisim alyansim parmagima inmiyor kesin yrn arti cikcam :-(
@Jade21 cnm gozumuz aydin cok sukur tahlillerin temiz cikmis
Sağol daficiğim evet köy tavuğu iyi olurdu ama nerden bulsam kiii aslında araştırsam illa bir yerden bulunur fena hasta olmuşuz eşimde bende yatıyoruz kızı okula gönderirken içim yanıyordu bir büyük bardak nar mandalina suyu sıkıp içtimBirde turşu olmasa daha iyi olucaktı. Masanın üzerine çıkarttım yemek hazırlarken attım ağzıma. Yetmedi birde sofrada yedim.
Geçmiş olsun canım
Ah bir köy tavuğu olacak . Bir tavuk suyu çorbası yapacaksın limonlu limonlu şifa
Sağol canım
ince dilim pastayla bir kurabiyeyle atlattım ama bu haftadan ümitli değilim. Yarın görücez bakalım.
Yeni eviniz hayırlı olsun cnm
Insanın düzeni bi bozulunca toparlaması zor oluyor ama bi yerde dur demek lazım
Al benden de o kadar bu regl ve lohusa dönemleri beni gören korkar valla bu kadın benide yer diye
Teşekkürler kızlar.ben de o kadar dağınık vaziyetteym bir suredir.ama ev yerlessin kendime de bi çekidüzen verecem ins kaçırmışm.Güle güle oturun Bengisu neredeydin sen bak ben unuttum b12 eksik sanırım bende
Bir ara okadar sık taşındımki ööö geldi dinlene dinlene yap kolay gelsinTeşekkürler kızlar.ben de o kadar dağınık vaziyetteym bir suredir.ama ev yerlessin kendime de bi çekidüzen verecem ins kaçırmışm.YENA ne operasyonu?ciddi bisey degildir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?