Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam diyetlik bir menü, beğendim ben
Birde turşu olmasa daha iyi olucaktı. Masanın üzerine çıkarttım yemek hazırlarken attım ağzıma. Yetmedi birde sofrada yedim.

Geçmiş olsun canım
Ah bir köy tavuğu olacak . Bir tavuk suyu çorbası yapacaksın limonlu limonlu şifa

Doğum günü kızı şenmişsin dafii

Nice nice sağlıklı senelere inşallah

Dünüde pastalardan kurabiyelerden iyi atlatmışsın hep tadımlık olmuş iyi
Sağol canım
ince dilim pastayla bir kurabiyeyle atlattım ama bu haftadan ümitli değilim. Yarın görücez bakalım.

Slm kizlar
Bir kac gundur yuruyorum ise sporum var ama 2 gundur su icmedigimi fark ettim su an acayip sisim alyansim parmagima inmiyor kesin yrn arti cikcam :-(

@Jade21 cnm gozumuz aydin cok sukur tahlillerin temiz cikmis
Allah razı olsun canım Allah sevdiklerini bağışlasın inşallah darısı tüm hastalarımıza olsun

Sağol daficiğim evet köy tavuğu iyi olurdu ama nerden bulsam kiii aslında araştırsam illa bir yerden bulunur fena hasta olmuşuz eşimde bende yatıyoruz kızı okula gönderirken içim yanıyordu bir büyük bardak nar mandalina suyu sıkıp içtim

Yeni eviniz hayırlı olsun cnm

Insanın düzeni bi bozulunca toparlaması zor oluyor ama bi yerde dur demek lazım

Al benden de o kadar bu regl ve lohusa dönemleri beni gören korkar valla bu kadın benide yer diye

Güle güle oturun Bengisu neredeydin sen bak ben unuttum b12 eksik sanırım bende
Teşekkürler kızlar.ben de o kadar dağınık vaziyetteym bir suredir.ama ev yerlessin kendime de bi çekidüzen verecem ins kaçırmışm. YENA ne operasyonu?ciddi bisey degildir ins

Teşekkürler kızlar.ben de o kadar dağınık vaziyetteym bir suredir.ama ev yerlessin kendime de bi çekidüzen verecem ins kaçırmışm. YENA ne operasyonu?ciddi bisey degildir ins
Bir ara okadar sık taşındımki ööö geldi dinlene dinlene yap kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…