Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hatun kişiler,

Tartılmadım aynı geçiniz please
Spor yok

Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.

Bi yardım edin..

Nasilsiniz derin?
Çok şükür iyiyiz bonus ...ama ben ıyi değilim tansiyonum yükseliyor panik atak belirtileri basladi , nöbet geçirecek diye surekli ödüm kopuyor..pazartesi izmire gittik ilac vucutta istenilen duzeye gelmis cok sukur organlarinada zarar vermemis,vücut muayeneside güzel geçti üç ay sonra çağırdı...tabii bu arada nöbet gecirmezse

Buzluga sadece pismis kofte denedim simi.
Onun disinda yemek olarak konserve yaptim.
Sicak koyup kapatarak.
Cok sulu olmiycak zeytinyagli sebze bakliyat olabilir isitma sorunun varsa eger.
Ortamin nasil?

Buzluga sadece pismis kofte denedim simi.
Onun disinda yemek olarak konserve yaptim.
Sicak koyup kapatarak.
Cok sulu olmiycak zeytinyagli sebze bakliyat olabilir isitma sorunun varsa eger.
Ortamin nasil?

Bakliyat yiyemiyorum canım kızım sevmediği için üç ayda bir kurufasulye anca yaparım.
ortam derken?

Kuzum ne guzel kiloda verdin bu arada yemeye saldirabilme ihtimaline ragmen.
Annesin sen tabiki herkesten cok uzulup etkileniyosun ama biseyler yolunda gidiyosa muayneler guzel gidiyosa daha iyi hisset sende.
Ihtimal her zaman var boyle durumda olmayanlar icinde.
Tedbirli bilincli oldukmu gerisi allaha kalmis ne yapalim bizim elimizden gelen bu

Hayırlı cumalar ce diyip kacıcam iş yapıyorum bitirip dısarı cıkıcaz.
Spor yok
Kilo bilmiyorum
Çünkü direk kahvaltı yaptık tartılmayı unuttum malum annem bende izinli olursam bu hafta sevinirim. Bol eksili bi gün olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…