Çok şükür iyiyiz bonus ...ama ben ıyi değilim tansiyonum yükseliyor panik atak belirtileri basladi , nöbet geçirecek diye surekli ödüm kopuyor..pazartesi izmire gittik ilac vucutta istenilen duzeye gelmis cok sukur organlarinada zarar vermemis,vücut muayeneside güzel geçti üç ay sonra çağırdı...tabii bu arada nöbet gecirmezseNasilsiniz derin?
Günaydın hatun kişiler,
Tartılmadım aynı geçiniz please
Spor yok
Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.
Bi yardım edin..
Buzluga sadece pismis kofte denedim simi.
Onun disinda yemek olarak konserve yaptim.
Sicak koyup kapatarak.
Cok sulu olmiycak zeytinyagli sebze bakliyat olabilir isitma sorunun varsa eger.
Ortamin nasil?
Çok şükür iyiyiz bonus ...ama ben ıyi değilim tansiyonum yükseliyor panik atak belirtileri basladi , nöbet geçirecek diye surekli ödüm kopuyor..pazartesi izmire gittik ilac vucutta istenilen duzeye gelmis cok sukur organlarinada zarar vermemis,vücut muayeneside güzel geçti üç ay sonra çağırdı...tabii bu arada nöbet gecirmezse
Sende de hala mı var. Benim de teyzem geldi 2. günüm. Alt göbek pörtledi ayrı bi cumhuriyet kurdu kendi başınaGünaydın. Kilom 82.6 çıktı. Yine de iyi çıktı bence. Halam devam ediyor çünkü.
Maşallah kuzumagünaydınnnnn kızzlaarrrr
kilo bildirimim ... eski .82.6.
yeni.81. 6.
Sağolasın canım.
Jade gözün Aydın çok sevindim
Maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?