inşallaaah :)teşekkür ederim canım Allah razı olsun bütün hastalara şifalar dilerim. .
sağol canım seninde bol bol eksilerin olsun inşallahcanım
bide hep kaçamak yaptım diyodun çakıl yinede eksi çıkmışın cnm çok güzelGunaydin
Eski kilo 88.4
Yeni kilo 88.2
Fark 200gr
geçen haftaKilo
99.4
Spor
Yok
az değilki güzelim daha Ne olsun her hafta böyle verdiğini düşünseneHayırlı cumalar
Kilom 108.1kg - 700 gr
Yine hedefi tutturamadim ama memnunum yine de
Geçmiş olsun tatlım bitki çaylarını ihmal etmeHayırlı cumalar bende yatım yine kalkınca tartılayım artık
Yine çok güzel gitmiş doğacımGünaydın tadım yoktu yazamadım
Geçen hafta....94
Bu hafta..........93
Fark................1
Miniğe Geçmiş olsun tatlımGunaydin arkadaslar hayirli cumalar
Ufaklik hasta ve alerjisi yine azdi onunla ugrasiyorum ugrayamiyorum. Gecmisi de okuyamadim ins.herkes iyidir
Kilo bildirimi 66.5 cocugun pesinden kosarken eriyip gidiyorum he
Kötü değil cnm her hafta aynı oranda veremeyizkiGeçen cuma:101.6
Bu cuma: 101.2
Fark :-400 gr
Bu hafta istediğim gibi olmadı. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
kilonu iyi koruyosun fulyacımGünaydın. Kilom 82.6 çıktı. Yine de iyi çıktı bence. Halam devam ediyor çünkü.
Ben şok Ben iptalgünaydınnnnn kızzlaarrrr
kilo bildirimim ... eski .82.6.
yeni.81. 6.
6 lara iyice yaklaştın yenacım
Çok güzel nisancım
Süperrrrr balinmaz tebrikler cnmSelamlar kg bildirimi
Geçen hafta 100 kg
Bu hafta 98.6
Simicim bazı sebze yemeklerini susuz yapıp saklama kabında götürebilirsin cnm yanında 1 küçük kutu natur yoğurtGünaydın hatun kişiler,
Tartılmadım aynı geçiniz please
Spor yok
Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.
Bi yardım edin..
Uykusuz kaldıysan o da ödem yapmış olabilir cnmSelamün aleyküm
Kilom 108.8
Spor 100 dakika yürüyüş
Daha düne kadar 107.2 idi bi günde ne değişti bilmiyorum...oğlum hasta bugünde K.validemler kalmaya geliyolar kafamı kaşıcak vaktim yok oğlumun mızmızlığı içinde yemek yapmaya çalışıyorum sanıyorum daha bir hafta gelemem....
Şükürler olsun rabbime herşey yolunda gidiyor inşallah iki sene surup içince bitecek...çocukluk epilepsisi %70 iyileşiyormus...şimdi içtiği şurubun yan etkisi hircinliklarimiz var biraz ablayı babayı beni yoruyor okulda sorun yokmuş bize yapıyor...
Kuzum ne guzel kiloda verdin bu arada yemeye saldirabilme ihtimaline ragmen.
Annesin sen tabiki herkesten cok uzulup etkileniyosun ama biseyler yolunda gidiyosa muayneler guzel gidiyosa daha iyi hisset sende.
Ihtimal her zaman var boyle durumda olmayanlar icinde.
Tedbirli bilincli oldukmu gerisi allaha kalmis ne yapalim bizim elimizden gelen bu
sağol canım limonlu ıhlamurumla burdayım evet yine bitki çayı kurtarıyor insanıbide hep kaçamak yaptım diyodun çakıl yinede eksi çıkmışın cnm çok güzel
geçen hafta
Fark
Ne kadar cnm
az değilki güzelim daha Ne olsun her hafta böyle verdiğini düşünsene
Bi sürü kilo olur
Geçmiş olsun tatlım bitki çaylarını ihmal etme
Banada dün boğaz yanması haber verdi inş.ilerlemez
Yine çok güzel gitmiş doğacım
Hayırdır niye canın sıkkın
Miniğe Geçmiş olsun tatlım
Kız sende eriyom diyemi şikayet ediyon :))
Kötü değil cnm her hafta aynı oranda veremeyizki
Eksi olsun bizim olsun
kilonu iyi koruyosun fulyacım
Ben şok Ben iptal
valla harikasın cnm o kadar kaçamağa böyle eksi
Demekki bide diyet yapsan uçucan :))
6 lara iyice yaklaştın yenacım
Yakında parti var
Çok güzel nisancım
Hadi haftaya düz 92 olsun
Süperrrrr balinmaz tebrikler cnm
Selamlar kg bildirimi
Geçen hafta 100 kg
Bu hafta 98.6
Hayırlı cumalar
Kilom 87.4
Spor 60 dk
Kız ne fotosu saçmalamaMefkurem kaçamaklar yaptığımda ardından hiç bir şey yemeyip dengeleme çalıştım canm tartı fotomu atabilirim canım istersen hemen bir de benim şu hastane işleri pisklojimi bozmasaydı dengemi tam gaz devam etcektim ama şükür sağlığımız iyi olsun da yavaş verelim fark etmez geç olsun temiz olsun. son birkaç hast işlerim kaldı onlardanda temiz sonuç alırsam ..topiği sallamayı düşünüyorum. ..aaaaa kız noldu bana sabah yürekte yemedim amaaaa öpüyorum seni canım çok seninde bol bol eksilerin olsun inşallah
Geçmiş olsun canımSelamün aleyküm
Kilom 108.8
Spor 100 dakika yürüyüş
Daha düne kadar 107.2 idi bi günde ne değişti bilmiyorum...oğlum hasta bugünde K.validemler kalmaya geliyolar kafamı kaşıcak vaktim yok oğlumun mızmızlığı içinde yemek yapmaya çalışıyorum sanıyorum daha bir hafta gelemem....
geçen hafta
Fark
Ne kadar cnm
Kilo
99.4
Spor
Yok
Sağol daficiğim evet köy tavuğu iyi olurdu ama nerden bulsam kiii aslında araştırsam illa bir yerden bulunur fena hasta olmuşuz eşimde bende yatıyoruz kızı okula gönderirken içim yanıyordu bir büyük bardak nar mandalina suyu sıkıp içtim
Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar
Ufaklik hasta ve alerjisi yine azdi onunla ugrasiyorum ugrayamiyorum. Gecmisi de okuyamadim ins.herkes iyidir
Kilo bildirimi 66.5 cocugun pesinden kosarken eriyip gidiyorum he
Selamün aleyküm
Kilom 108.8
Spor 100 dakika yürüyüş
Geçen cuma:101.6
Bu cuma: 101.2
Fark :-400 gr
Bu hafta istediğim gibi olmadı. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
çok şükür mefkuremkilonu iyi koruyosun fulyacım
ayy sorma valla yaaSende de hala mı var. Benim de teyzem geldi 2. günüm. Alt göbek pörtledi ayrı bi cumhuriyet kurdu kendi başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?