Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoban çantası falan ben de okudum ama o kanamalar için.Ben miyomu küçültüp yok edicek bişeyler bakıyom canım.Ufak miyomlar soğan suyuyla gitti 3 sene önce.Büyük için de bu ay başladım soğana.sanki bu sefer adet öncesi o dolgunluk yoktu gibi geldi.Devam edicem bikaç ay daha.Doktorum çocuk sahibi olmak için çember daralıyo dedi,hızlı büyüyomuş kör olasıca.Hamile kalmam lazım o zaman gidecekmiş miyom.Ama bebek olmuyo o da ayrı dert :)aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

iyi akşamlar kızlar biraz gerginim eşim bugün hiç evden çıkmadı fazla herşeye karışıyor evde uzun kaldığında bende sinirler sigortalar atıyor kafamda
.... zor tutuyorum kendimi kavga yapmamak için ...neyse yemek faslı bitti Bn oturalım masaya. ona hazırladım balık kızartttım birde salata. çorba. mutfağı toparladık kızımla çayı koydum kızımın odasına geldim adam salonda oğlanlar kendi odalarında ufaklık orta malı bir otarafa bir butarafa gelelim yediklerime. ..

sabah..1 kase süzme mercimek çorbası.
çay .

ara.yçb. kara.kuru üzüm
2 edet hurma
avuç içi fındık
sade türk kahvesi

akşam. .tereyağda 2 yumurta
3 dilim normal ekmek. .
su 1 lt. şimdi çay içicem
ondan sonra suya devam ederim. .

Iyi aksamlar

Ayni yazmişin YENA eline saglik.
Diyetisyene insallah onumuzdeki hafta gidicem bi disiplin gerekiyo durumuma.

Asuman bu hafta ne guzel vermişin acaba kansizlik tedavisini oldugun icinmi diye dusunmeden edemedim

Frida gecmis olsun.

Kilo verenleri tebrik ederim.

Yena ellerin dert görmesin kuzum. Nasıl seviyorum senin şu tablolarıni, dört gözle bekliyorum. Başlangıç kilomuda düzeltmişsin. Kendi kendime aferin bak isteyince oluyor ne güzel vermişim diyorum.

iyi akşamlar kızlar. kaç haftadır güzel beslenmiyorum. o yüzden menü falan da yazmadım. düzenim bozuldu. işler şunlar bunlar...

ama tabi ne kadar kilo veremesem de bu süreçte yine de kilo almak da istemedim. neyseki metabolizmam iyi. bir şekilde dengeledim bugün 82.6 yım. çok şükür daha yukarı çıkmadım. Allahın izniyle buradan devam etmek istiyorum. artık yılbaşına kadar şöyle güzel bir rakam göreyim de sonra devamı gelir. yeniden leslieye başlamak istiyorum azar azar akşamları. gündüz de az da yürüsem yeter bana. 1-2 güne başlarım. şu an az sancım var zorlamıyorum o yüzden.

neyse sonuç olarak bu akşamdan itibaren günahıyla sevabıyla menülerimi ve suyumu sporumu yazayım diyorum. başlangıç menülerime çok takılmayın ama. çünkü kaç zamandır herşeyi yedim. malum ancak düzene girer

öyleyse gelsin menümmm

sabah 10.00
2 incecik parça pizza (toplasan 2 dilim ekmek kadardı ve ince hamur)
domates salatalık maydanoz

ara 12.00
1 portakal

öğlen 14.00
etli kereviz yemeği
1 dilim ekmek
2 yk turp otu salatası

ara 17.00
1 fincan filtre kahve
1 maden suyu
fıstıklı çikolata

akşam 19.15
köfteli patlıcanlı tepsi kebabı
maydanoz kırmızı lahana salatası

2 lt su
az sonra açık çay içicem 1-2 fincan.

evet o kanamalar için. vücudun alkali olması ve d vitamini de küçültüyormuş canım bilgin olsun. paket ürün yemeyeceksin ve de karbonhidrat.

soğan suyunu ben kaç yıl önce pcos için yaptım. başarılı oldu. ama miyom da etkisi yok diye biliyorum. sen nasıl uyguluyorsun?

kolay gelsin geçsin diyet dönemin canım zararın neresinden dönsen kardır mutlu sonuçlar dilerim

Sağol tatlım dolunayda vermek zormu oluyormuş . Ne olursa olsun baharda iyi kilo veriliyor bence

İki bardak suda 5 dk kaynatıp hafif sıcakken süzüp içiyorum. İlk ay 15 gün sonrakilerde adet olmadan bi on gün önceden bi hafta içiyorum. Yazın bol bol güneşlendim de kışın takviye gerekir mi bilmiyorum d vtamini için. Beslenme de karatay zaten. İnşallah küçülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…