- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
O neydi gıı. :) nasıl kiviriyorlar. Çok seviyorum oryantal ama beceremiyorum böylesini .
Aslında da yapayım bu figürleri taslarım kanalı tikamadan düşer belki :)
10 numero 5 yıldız gece gece içimiz açıldı vallaha :))
Çok sağol canım
Kızlar tebrik ederim. Asucum nerdeyse 2 kilo gitmiş. Maşaallah sanaHAFTANIN 1.si ______ - 1,9 kg. __ Asumanzeynep
HAFTANIN 2.si ______ - 1,6 kg. ______ Balınmaz
HAFTANIN 3.sü ______ - 1,3 kg. _______ Jade21
Diştendir belkide canım.Slm kizlar
Sabah diremedim cok yogunduk eve geldim dus aldim hemen bi kendine geleyim diye telefonu emineye vermeden bir bakayim dedim
Listeye yetisemedim ama olsun
YENA ayni yazmissin cnm tesekkur ederim +0.3 teyim ama haftaya gider o da insallah
Sporum 200 dk yuruyus
Ay abla zeynep bi garip hallerde
Dun cok sukur iyi dedik bu gece 3te kalkti aglamayla agri kesici verdim atesi yoktu cok sukur 4te yatirmis annem tekrar sonra 5 bucukta bir daha kalkti boynundan asagisi ayiptir soylemesi oldugu gibi kaka olmus
Saat 8bucukta yatirmis annem tekrar 13te kalkmis dolaniyo simdi salonun orta yerinde
Cek sukur geneel durumu iyi ama arada huysuzlaniyor bende artik dise bagliyorum
Fenayım yaa mendille yazıyorum yarın işe gitmek bileş değilde oradakilere bulaştırmak var sabah sunumda var gidiyim bir olmadı geri gelirim
Tablo içinde takıldım yaa ne tablosu ama Sen yaparsın cumaya diyorum ben :)
kaç saattir simi kıvırtır ya ha burda
Iyi geceler herkes yatmış heralde :))
Menüm
11.00
2 yumurtalı omlet
Peynir
6 zeytin
4 ceviz
Dom.sal.biber
18.30
7 kş.hindi sote
Salata
1 ayran
Su 2 lt
Spor olarak yok
ama baya dolandım alışverişde
YENA hangi gündü kuzum ameliyatın
Selamun aleyküm güzeller
Eki Görüntüle 2068864
Asena gibi hepsi valla kot ve beyaz tişört le süper bundan sonra oryantal böyle olsun
Git bir an once baharcım. .
Sana iyi gelecek.
Oğlun iyileştimı. ?
Yok canım zaten hangi hareketten tutulduğumu buldum onları yapmicam bi süre, spor yapalım derken sağlıktan olmayalım bi de ):)
Sakinnn Allah korusunO neydi gıı. :) nasıl kiviriyorlar. Çok seviyorum oryantal ama beceremiyorum böylesini .
Aslında da yapayım bu figürleri taslarım kanalı tikamadan düşer belki :)
Ben salata üstü yapıp akşam yemek yiyecegim. Mesela bol yeşil salata üstüne Meksika fasulyesi sonraki gün börülce sonraki gün mercimek sonraki gün peynir ornegin. Bi de baharatlı nohut yapacağım bu hafta fırında merak ettim çıtır çıtır onu deneyecim. Akşam için de kıyma alıp karniyarik kayması yapıp küçük parçalara ayırıp pişirdikten sonra buzlu atacağım aksama fırın Sebzenin üstüne atıp yemeyi düşünüyorum yavaş yavaş et yemeye çalışacağımGünaydın hatun kişiler,
Tartılmadım aynı geçiniz please
Spor yok
Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.
Bi yardım edin..
Ben de inanamadım mantı makarna nutella gomdum ama demekki eskisi gibi yapmamış eskiden kavanoz bitirirdim bu sefer 5 tatlı kaşığı ile kestim. Bu hafta çok güzel vereceğim terms da aldım sefer tasi artık evden goturecegim yemek yapabilirsem daha iyi olur benim içinbide hep kaçamak yaptım diyodun çakıl yinede eksi çıkmışın cnm çok güzel
geçen hafta
Fark
Ne kadar cnm
az değilki güzelim daha Ne olsun her hafta böyle verdiğini düşünsene
Bi sürü kilo olur
Geçmiş olsun tatlım bitki çaylarını ihmal etme
Banada dün boğaz yanması haber verdi inş.ilerlemez
Yine çok güzel gitmiş doğacım
Hayırdır niye canın sıkkın
Miniğe Geçmiş olsun tatlım
Kız sende eriyom diyemi şikayet ediyon :))
Kötü değil cnm her hafta aynı oranda veremeyizki
Eksi olsun bizim olsun
kilonu iyi koruyosun fulyacım
Ben şok Ben iptal
valla harikasın cnm o kadar kaçamağa böyle eksi
Demekki bide diyet yapsan uçucan :))
6 lara iyice yaklaştın yenacım
Yakında parti var
Çok güzel nisancım
Hadi haftaya düz 92 olsun
Süperrrrr balinmaz tebrikler cnm
O nasıl birsey ben de denemek istiyorum bugün regl bitti benim tüplerde sorun varKaç cm miyomun.Bende de var. Son kontrolde benimki 6 cmdi. Önceki küçükleri soğan suyuyla halletmiştim. Sonuncu bela oldu başıma
Tebrikler arkadaşlar ama haftaya ben geliyom oraya kimseye vermem 1. LigiHAFTANIN 1.si ______ - 1,9 kg. __ Asumanzeynep
HAFTANIN 2.si ______ - 1,6 kg. ______ Balınmaz
HAFTANIN 3.sü ______ - 1,3 kg. _______ Jade21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?