Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler güzeller
Bu gun yine yemekli misafirim vardı telefonumuda çocuğa kapatırdım. Şarjını bitirip atmış. Bulmak biraz zor oldu.
Bak bide artıyım diye korkuyodun cnm
Ne güzel eksideymişin
Şu 100 lerden uzaklaş iyice
dafi
Çok sağol canım
Hep birlikte inşaallah

HAFTANIN 1.si ______ - 1,9 kg. __ Asumanzeynep

HAFTANIN 2.si ______ - 1,6 kg. ______ Balınmaz

HAFTANIN 3.sü ______ - 1,3 kg. _______ Jade21
Kızlar tebrik ederim. Asucum nerdeyse 2 kilo gitmiş. Maşaallah sana

YENA cım ellerine sağlık canım

Diştendir belkide canım.
Annen sana büyük destek. Rabbim sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin

Bu günkü menü

Sabah
İncir kürü

Öğle
1 tabak kıymalı taze fasulye
Birkaç üzüm

Ara
2 bardak yeşil çay

Akşam
Az haşlama et
Tabağı sıyıracak kadar ekmek
1 tabak yoğurtlu makarna
1 fincan kahve

Ara
1 bardak ıhlamur

Günaydın
Mutlu haftasonları....

Kıyamam yaa... erteleme Şansın yahut yerine baskasinin gitme durumu yokmu.?
Burnunu silmekten sunum da yapamazsın ..
kaç saattir simi kıvırtır ya ha burda

Seni bilen bilir pek iyi kiviriyorsun.

Afiyet olsun. Pek güzel menü..

Canım pazartesi nasipse. ..

Aleyküm selam daficim.

Git bir an once baharcım. .
Sana iyi gelecek.
Oğlun iyileştimı. ?

Cok sukur simdi iyi arada diş agrisi tutuyo dolgulari yaptirdikta kanal tedavisi olmasi gereken bi dis var hep agrisi oluyo dr uyusturduktan sonra ben panikle cocuk ta panikledi o koltuktan bi kalktik o dis sikintili.
Senin ameliyatin inan kolay geciyor Allahin izniyle stres yapma agrilarin ve sişliklerin gecicek.

Yok canım zaten hangi hareketten tutulduğumu buldum onları yapmicam bi süre, spor yapalım derken sağlıktan olmayalım bi de ):)

Agriyan biryerlerin varsa sporda israr etme dizkapagimi o sebeple zedeledim.

O neydi gıı. :) nasıl kiviriyorlar. Çok seviyorum oryantal ama beceremiyorum böylesini .
Aslında da yapayım bu figürleri taslarım kanalı tikamadan düşer belki :)
Sakinnn Allah korusun

Ben salata üstü yapıp akşam yemek yiyecegim. Mesela bol yeşil salata üstüne Meksika fasulyesi sonraki gün börülce sonraki gün mercimek sonraki gün peynir ornegin. Bi de baharatlı nohut yapacağım bu hafta fırında merak ettim çıtır çıtır onu deneyecim. Akşam için de kıyma alıp karniyarik kayması yapıp küçük parçalara ayırıp pişirdikten sonra buzlu atacağım aksama fırın Sebzenin üstüne atıp yemeyi düşünüyorum yavaş yavaş et yemeye çalışacağım

Ben de inanamadım mantı makarna nutella gomdum ama demekki eskisi gibi yapmamış eskiden kavanoz bitirirdim bu sefer 5 tatlı kaşığı ile kestim. Bu hafta çok güzel vereceğim terms da aldım sefer tasi artık evden goturecegim yemek yapabilirsem daha iyi olur benim için

Konu Ay takvimine göre kilo kontrolü/beslenme olunca en kısa ve en basit şekliyle şöyle özetleyebiliriz: “Bedenimiz Ay’ı taklit eder ”
Bu da ne demek şimdi?

Bu, şu demek: Ay büyürken biz de büyümeye ve genişlemeye fazlasıyla elverişli oluruz; Ay küçülürken biz de küçülmeye daha yatkın oluruz.
Ay’ın 28 günlük döngüsünü, insan ömrüne benzeterek anlamaya çalışabiliriz aslında. Bu dört haftaya tek tek bakalım şimdi.

Yeni Ay’ı doğmak üzere olan bir bebek gibi düşünelim. Dikkat etmişsinizdir, Yeni Ay gecelerinde Ay’ı göremeyiz, gökyüzü karanlıktır. Ertesi gün yepyeni, pırıl pırıl bir hilal doğar. Bir hafta boyunca gelişimine devam eden Ay, yarım daire şeklinde görünür ve ilk öğretmenlerimizin sesinden ”İlk Dördün” kavramını hatırlarız. Evet! Tıpkı bizim hızla gelişerek “gençlik” çağımıza ulaşmamız gibi…
Ay’ın kalan yarısını tamamlayıp Dolunay olması için bir haftaya daha ihtiyacı vardır. Yine gelişimine devam eden ve kendini tamamlayıp yusyuvarlak görünen Dolunay’ı, bizim “orta yaş” dönemimize benzetebiliriz.
Buraya kadar olan, yani Yeni Ay’dan Dolunaya kadar geçen ve ayın sürekli büyüdüğü bu iki haftalık süreye Büyüyen Ay Fazı deniyor. Bu dönemde sadece Ay ve biz insanlar değil, tüm canlılar daha hızlı gelişiyor. Bitkilerinizi gözlemleyin; büyüyen ay fazında nasıl hızlı bir biçimde yaprak çıkardıklarına ve uzadıklarına şahit olacaksınız. “Sağlıklı Yaşam İçin” başlıklı yazımı hatırlayın! O yazımda açıkladığım sebeplerle birlikte, tıpkı bitkiler gibi bizde hızla büyümeye/gelişmeye açık oluruz. Dolayısıyla farkına bile varamadan kendimizi birkaç kilo almış olarak buluruz. Sonra da şöyle düşünürüz: “Aslında her zaman yediğim kadar yemiştim, niye kilo aldım? Su içsem yarıyor sanki!”
Evet siz aynı miktarda yediniz ama Ay bu süreçte yediklerinizi 2 ile çarptı! Üstelik depoladı!

Dolunay Fazı da aynı şeyi yapacak o gün; hem de son bir telaşla biraz daha abartarak! İşte bu sebeple dolunay günleri yağlı beslenmekten uzak durmak hatta detoks yapmak tavsiye edilir.
Bu iki haftalık süreçte kilo vermek kolay olmayacağı için diyetlerden beklenen sonucu almak çok zor görünüyor. Bunu bilmeden yaşanan bu tecrübeden zihninizin çıkartacağı olumsuz yargı ise uygun dönemlerde bile kilo vermeniz konusunda sizi kısıtlayacaktır. Belki de bu tecrübeniz sonucunda umudunuzu yitirip, bir daha denemeyeceksiniz bile…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…