Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine emeğine sağlık canım sağ ol var ol öpüyorum :)

Ne geldi aklıma sen önümüzdeki cumaya iylileşirsin dimii :) ne olacak bizim tablo ?

Gel vur benii :)))

Oy anam menüye bak pizzada takıldım kaldım ben, olsa da yesek uzun zaman oldu yapmayalı

Ellerine emeğine sağlık canım sağ ol var ol öpüyorum :)

Ne geldi aklıma sen önümüzdeki cumaya iylileşirsin dimii :) ne olacak bizim tablo ?

Gel vur benii :)))

Iyilesirim inşallah :)
Yapamazsın bonus yada sizden biri yapar...

Sen nasıl oldun .?

Git bir an once baharcım. .
Sana iyi gelecek.
Oğlun iyileştimı. ?

Yena ellerin dert görmesin kuzum. Nasıl seviyorum senin şu tablolarıni, dört gözle bekliyorum. Başlangıç kilomuda düzeltmişsin. Kendi kendime aferin bak isteyince oluyor ne güzel vermişim diyorum.

Kac yasinda gecmis olsun. Bizimde uyku duzeni cok bozuldu 4 aylik dişten biliyorum bende

Benim kiz 27sinde 18 aylik olcak cnm ama disleri 15 aylikken cikmaya basladi su an 6 disi var onlarda tamami cikik degil simdi arkada bir azi disi cikariyor dun 4. Kokude cikti ona bagliyorum iste toprlyamamasini ☺

ben sabah akşam öğünlerden 30 dk önce içiyordum. öyle hatırlıyorum. yalnız aklında olsun fazla uzun süreli içme canım. rahim duvarını inceltiyor çünkü saraçoğlunun bu konu da uyarısı var. aklında olsun.

Oy anam menüye bak pizzada takıldım kaldım ben, olsa da yesek uzun zaman oldu yapmayalı
ben dışardan almıştım dün. üstüne az daha peynir ekledik sabah yedik. fena değildi. bunu boşver. ben sonra sana diyet pizza tarifi vereyim. onu dilediğince ye

Şahane görünüyor. Canım çekti valla. :)
saol canım iyi geldi valla çay

O neydi gıı. :) nasıl kiviriyorlar. Çok seviyorum oryantal ama beceremiyorum böylesini .
Aslında da yapayım bu figürleri taslarım kanalı tikamadan düşer belki :)
Fena fena kot reklamı gibi olmuş hepsi birbirinden güzel bende hiç kıvrak değilim

Yok bu saatten sonra aslanlar gibi gidip ameliyatını oluyorsun yaaa sen mide ameliyatında bu kadar tırsmamıştın

Iyilesirim inşallah :)
Yapamazsın bonus yada sizden biri yapar...

Sen nasıl oldun .?
Fenayım yaa mendille yazıyorum yarın işe gitmek bileş değilde oradakilere bulaştırmak var sabah sunumda var gidiyim bir olmadı geri gelirim

Tablo içinde takıldım yaa ne tablosu ama Sen yaparsın cumaya diyorum ben :)

.Yok canım 15 günden fazla içmiyorum.daha önce hem kist için hem miyom için içiyodum.işte arada sırada içsek bu kadar sorun yaşamiycaz hep ihmal ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…