Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki, bizim Orta yaş dönemimize benzettiğimiz Dolunay sonrasında neler olacak? Tahmin edeceğiniz gibi bundan sonraki –yani kalan- iki haftada gelişim oldukça yavaşlayacak. Yusyuvarlak görünen Ay yavaş yavaş gerileyip küçülmeye başlayacak ve ilk hafta sonunda yarım daire şeklini alacak. Son Dördün..
Kalan bir haftada ise daha da incelecek ve bize tekrar hilal olarak görünüp veda edecek. Tabi ki yeniden ve muhteşem bir biçimde dönmek üzere:)

Dolunay Fazı’nın ardından yaşanan bu küçülme dönemi, Küçülen Ay Fazı olarak adlandırılıyor.
Bu süreçte biz canlılarda benzer biçimde davranacağız. Bitkilerin büyüme hızı düşecek; biz enerjimizde bir azalma hissedeceğiz belki, iştahımız biraz daha sakinleşecek, bedenimiz –eğer yardım edersek- Ay gibi incelebilecek.

Al benden de o kadar bide bana 70 e duş dediler oyy ki ne oy

Bu bilgilerden yola çıktığımızda diyet yapmak için en uygun dönemin Küçülen Ay Fazı olduğunu -Dolunay’ın ertesi gününden itibaren gerçekleşen süre- görüyoruz. Ay takvimine buradan küçülen ay fazında uygulanan detoks(arınma) kürleri uygulayabilirsiniz.
Doğru zamanda ve o günün beslenme şeklini dikkate alıp ölçülü davranarak, istediğiniz sonuca rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Buna birde tempolu yürüyüş ya da sevdiğiniz bir egzersizi dahil ederseniz eminim her şey istediğiniz gibi gelişecektir:)

Ay takvimine ve günün beslenme türüne uygun, ölçülü beslenerek; Küçülen Ay Fazı’nda da diyet yaparak kilo verilebilir

Asena gibi hepsi valla kot ve beyaz tişört le süper bundan sonra oryantal böyle olsun

Kot ve siyah tshırt çok severim bir de..

Simi ne kivirmiş kizlar . Sakin bende boyle yapiyorum deme. :)))

Daha alasını yapıyor gördüm.

Porsiyon kontrolü çok onemli.
Artık onu yapıyorum ben. Bir de minumuma yakın karbonhidrat..
Gerisi geliyor zaten..
Artık 80 lerdesin çakıl. Çok seviniyorum senin adına.

Bizi bu dolunay Mahfetti zaten
Yoksa çok masumuz :)

Yalnız dolunayin bitkiler üzerindeki etkisi beni çok etkiliyor. .

Tebrikler arkadaşlar ama haftaya ben geliyom oraya kimseye vermem 1. Ligi

Yaw He He ..
MERHABA yoldaşlar:) emziren anne olarak benide alırmısınız grubunuza.. oğlum 10.5 aylık ve 1 yaşına en azından 10 kilo vermiş olarak girmek istiyorum 87 kiloyum..

Hoşgeldin. . Dilerim sağlıkla hedefine varirsin. .

Ya sabah eşim de aynısını dedi hatta suan durmadan şarkı söylüyor beni deli ediyor. Bu sefer son görürsün kilo vericem görürsun bidaha yapmayacagim bi daha yemeyecegim gelsin nutella gitsin manti nakarati da bundan sonra artık bundan sonra artık.
Adam şaka gibi benim kesin kes bu şarkıyı ona yedirmem gerek ay susmuyor habire söylüyor

Günaydın. Gene sütçüyü kovaladım sabah sabah 5 dk koşu

Senin Sütçü gösterip kaçıyor heralde :))
Hadi bakalım 5 dk. Spor cepte..

Ukala adam.

Bu son çakılcım kesin eminim olacak ..

Senin Sütçü gösterip kaçıyor heralde :))
Hadi bakalım 5 dk. Spor cepte..

Ukala adam.

Bu son çakılcım kesin eminim olacak ..
Sorma ya anayoldan 25 dk sonra geçicem diyo ama daha erken geçiyo allahtan arayıp haber veriyo bekliyorum diye. Ben de mecbur koşa koşa iniyom yola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…