Al benden de o kadar bide bana 70 e duş dediler oyy ki ne oyÇoban çantası falan ben de okudum ama o kanamalar için.Ben miyomu küçültüp yok edicek bişeyler bakıyom canım.Ufak miyomlar soğan suyuyla gitti 3 sene önce.Büyük için de bu ay başladım soğana.sanki bu sefer adet öncesi o dolgunluk yoktu gibi geldi.Devam edicem bikaç ay daha.Doktorum çocuk sahibi olmak için çember daralıyo dedi,hızlı büyüyomuş kör olasıca.Hamile kalmam lazım o zaman gidecekmiş miyom.Ama bebek olmuyo o da ayrı dert :)aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
Algida secicilik ben de ona takıldım lavas üstü yapsam mi kiOy anam menüye bak pizzada takıldım kaldım ben, olsa da yesekuzun zaman oldu yapmayalı
Yapma canım boşver. Yapıp yapıp yedik diye böyle olduk zaten :)Algida secicilik ben de ona takıldım lavas üstü yapsam mi ki
Çok iyi ay benim de yapasim geldi
Bence de böyle daha estetik yapalım geldi beceremedimAsena gibi hepsi valla kot ve beyaz tişört le süper bundan sonra oryantal böyle olsun
Asena gibi hepsi valla kot ve beyaz tişört le süper bundan sonra oryantal böyle olsun
Simi ne kivirmiş kizlar . Sakin bende boyle yapiyorum deme. :)))
Ben de inanamadım mantı makarna nutella gomdum ama demekki eskisi gibi yapmamış eskiden kavanoz bitirirdim bu sefer 5 tatlı kaşığı ile kestim. Bu hafta çok güzel vereceğim terms da aldım sefer tasi artık evden goturecegim yemek yapabilirsem daha iyi olur benim için
Dolunay Fazı da aynı şeyi yapacak o gün; hem de son bir telaşla biraz daha abartarak! İşte bu sebeple dolunay günleri yağlı beslenmekten uzak durmak hatta detoks yapmak tavsiye edilir.
Bu iki haftalık süreçte kilo vermek kolay olmayacağı için diyetlerden beklenen sonucu almak çok zor görünüyor. Bunu bilmeden yaşanan bu tecrübeden zihninizin çıkartacağı olumsuz yargı ise uygun dönemlerde bile kilo vermeniz konusunda sizi kısıtlayacaktır. Belki de bu tecrübeniz sonucunda umudunuzu yitirip, bir daha denemeyeceksiniz bile…
Tebrikler arkadaşlar ama haftaya ben geliyom oraya kimseye vermem 1. Ligi
MERHABA yoldaşlar:) emziren anne olarak benide alırmısınız grubunuza.. oğlum 10.5 aylık ve 1 yaşına en azından 10 kilo vermiş olarak girmek istiyorum87 kiloyum..
İbrahim Saraçoğlu'na göre soğan kadın için yaratılmış bi nimetmiş. Rahimi temizliyomuş. Ama tüplere etkisi var mı bi araştırmak lazım nettenO nasıl birsey ben de denemek istiyorum bugün regl bitti benim tüplerde sorun var
İbrahim Saraçoğlu'na göre soğan kadın için yaratılmış bi nimetmiş. Rahimi temizliyomuş. Ama tüplere etkisi var mı bi araştırmak lazım netten
Ya sabah eşim de aynısını dedi hatta suan durmadan şarkı söylüyor beni deli ediyor. Bu sefer son görürsün kilo vericem görürsun bidaha yapmayacagim bi daha yemeyecegim gelsin nutella gitsin manti nakarati da bundan sonra artık bundan sonra artık.Kot ve siyah tshırt çok severim bir de..
Daha alasını yapıyor gördüm.
Porsiyon kontrolü çok onemli.
Artık onu yapıyorum ben. Bir de minumuma yakın karbonhidrat..
Gerisi geliyor zaten..
Artık 80 lerdesin çakıl. Çok seviniyorum senin adına.
Bizi bu dolunay Mahfetti zaten
Yoksa çok masumuz :)
Yalnız dolunayin bitkiler üzerindeki etkisi beni çok etkiliyor. .
Yaw He He ..
Hoşgeldin. . Dilerim sağlıkla hedefine varirsin. .
Günaydın. Gene sütçüyü kovaladım sabah sabah 5 dk koşu
Ya sabah eşim de aynısını dedi hatta suan durmadan şarkı söylüyor beni deli ediyor. Bu sefer son görürsün kilo vericem görürsun bidaha yapmayacagim bi daha yemeyecegim gelsin nutella gitsin manti nakarati da bundan sonra artık bundan sonra artık.
Adam şaka gibi benim kesin kes bu şarkıyı ona yedirmem gerek ay susmuyor habire söylüyor
Hoşgeldin canım :)MERHABA yoldaşlar:) emziren anne olarak benide alırmısınız grubunuza.. oğlum 10.5 aylık ve 1 yaşına en azından 10 kilo vermiş olarak girmek istiyorum87 kiloyum..
Sorma ya anayoldan 25 dk sonra geçicem diyo ama daha erken geçiyo allahtan arayıp haber veriyo bekliyorum diye. Ben de mecbur koşa koşa iniyom yola.Senin Sütçü gösterip kaçıyor heralde :))
Hadi bakalım 5 dk. Spor cepte..
Ukala adam.
Bu son çakılcım kesin eminim olacak ..
Evet atarım üstüne sus artık dedim canıma kastin mi var dedi. Ben yedirecem bu lafı yedim onu benSenin Sütçü gösterip kaçıyor heralde :))
Hadi bakalım 5 dk. Spor cepte..
Ukala adam.
Bu son çakılcım kesin eminim olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?