Ya benim canım hiçbişe istemiyo.
Ben de spor yapcam ama çok üşeniyorum
Temizliğe ne dersin.aynen hem mutfakta yapacaklarım var hem de azcık leslie yapayım diyodum. bugün evden çıkmadım çünkü.
Temizliğe ne dersin.
Olmuyo bitmiyor bugün işim.
Bir yandan yemek koydum ocağa.
Şimdi kahve içeyim de az enerji toplim kafam çok dolu..
Hayırdır kafan niye dolu neler düşünüyorsunTemizliğe ne dersin.
Olmuyo bitmiyor bugün işim.
Bir yandan yemek koydum ocağa.
Şimdi kahve içeyim de az enerji toplim kafam çok dolu..
Hayırdır kafan niye dolu neler düşünüyorsun
Kız bi uyuyup uyunacan olduda bitti maşallah olacak :)))Pazartesinden dolayi.. tırsingen durumu mevcut...
Siminin dans videolarimi var ???
Cakil yanlismi anladim.
Yena duşünmemeye calis muhtemelen izmirde hava guzeldir esinle biraz dolasin belki kafan dagilir.
Kız bi uyuyup uyunacan olduda bitti maşallah olacak :)))
Gerçekten strese gircek hiç bişey yok
Açık olacak olsa tmm derim onun iyileşme süresi dikişi vs.daha zor olur
Kaç gün kalacan hastanede
Tühhh :)) canim yaEşim çalışıyor .
Ben temizlik yapıyorum..
Hava da yağmurlu :)
Geçmiş olsun canım, ağır geçiriyorsun gribi. Bol bol dinlen ,dinlenmeyince geçmiyorFenayım yaa mendille yazıyorum yarın işe gitmek bileş değilde oradakilere bulaştırmak var sabah sunumda var gidiyim bir olmadı geri gelirim
Tablo içinde takıldım yaa ne tablosu ama Sen yaparsın cumaya diyorum ben :)
Yine fevkaledenin fevkinde bir menü,senin menüleri mi takip etsem. Her gun ne pişireceğim derdi olmaz. bizim menuler çocuklara,çocuklarin menuleri bize uymuyor. Napsam ki? 30 senelik yemek pişirici olarak bu işten emekli olmak istiyorum.Iyi geceler herkes yatmış heralde :))
Menüm
11.00
2 yumurtalı omlet
Peynir
6 zeytin
4 ceviz
Dom.sal.biber
18.30
7 kş.hindi sote
Salata
1 ayran
Su 2 lt
Spor olarak yok
ama baya dolandım alışverişde
YENA hangi gündü kuzum ameliyatın
Güzel düşünmüşsün,uygulamayi düzgün yaparsan by by kilolarBen salata üstü yapıp akşam yemek yiyecegim. Mesela bol yeşil salata üstüne Meksika fasulyesi sonraki gün börülce sonraki gün mercimek sonraki gün peynir ornegin. Bi de baharatlı nohut yapacağım bu hafta fırında merak ettim çıtır çıtır onu deneyecim. Akşam için de kıyma alıp karniyarik kayması yapıp küçük parçalara ayırıp pişirdikten sonra buzlu atacağım aksama fırın Sebzenin üstüne atıp yemeyi düşünüyorum yavaş yavaş et yemeye çalışacağım
Bir de bunu deneyelim dafi. Belki aradiğimiz diyet budur.Bu bilgilerden yola çıktığımızda diyet yapmak için en uygun dönemin Küçülen Ay Fazı olduğunu -Dolunay’ın ertesi gününden itibaren gerçekleşen süre- görüyoruz. Ay takvimine buradan küçülen ay fazında uygulanan detoks(arınma) kürleri uygulayabilirsiniz.
Doğru zamanda ve o günün beslenme şeklini dikkate alıp ölçülü davranarak, istediğiniz sonuca rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Buna birde tempolu yürüyüş ya da sevdiğiniz bir egzersizi dahil ederseniz eminim her şey istediğiniz gibi gelişecektir:)
Ay takvimine ve günün beslenme türüne uygun, ölçülü beslenerek; Küçülen Ay Fazı’nda da diyet yaparak kilo verilebilir
Hoşgeldin aramiza. Gruptaki emzirenler anneler yardımcı olurlar sana.MERHABA yoldaşlar:) emziren anne olarak benide alırmısınız grubunuza.. oğlum 10.5 aylık ve 1 yaşına en azından 10 kilo vermiş olarak girmek istiyorum87 kiloyum..
Ay becerip yapabilsek keşkeÇok iyi ay benim de yapasim geldi
Organik sütün faydalarindan biri dahaGünaydın. Gene sütçüyü kovaladım sabah sabah 5 dk koşu
Bir kere denedim zayıflatiyormus diye..
Bayılicam sandım. Tövbe Yarabbi bu kadar çirkin bir içecek olamaz sanırım...
Allah muhtaç etmesin de bir daha asla....
Temizlik kadar nankör bisey yok,yap yap ayni. Kolay gelsin,çok yorma kendini yena operasyon öncesi.Kahvem de bitti. O zaman naapiyoruz. ?
ıhlamurumu içerken bakınıyordumHer hangi bir komplikasyon olmaz ise 1 gün. .
Haklısın basit birsey tamam takmıyor ben de ... :)
Geçmiş olsun canım, ağır geçiriyorsun gribi. Bol bol dinlen ,dinlenmeyince geçmiyor
Yine fevkaledenin fevkinde bir menü,senin menüleri mi takip etsem. Her gun ne pişireceğim derdi olmaz. bizim menuler çocuklara,çocuklarin menuleri bize uymuyor. Napsam ki? 30 senelik yemek pişirici olarak bu işten emekli olmak istiyorum.
Güzel düşünmüşsün,uygulamayi düzgün yaparsan by by kilolar
Bir de bunu deneyelim dafi. Belki aradiğimiz diyet budur.Ay hangi fazda acep
Hoşgeldin aramiza. Gruptaki emzirenler anneler yardımcı olurlar sana.
Ay becerip yapabilsek keşke
Organik sütün faydalarindan biri daha
deneyebilirdim ama bu mesajdan sonra zor,ben de kuru fasulye yaninda alayim.
Temizlik kadar nankör bisey yok,yap yap ayni. Kolay gelsin,çok yorma kendini yena operasyon öncesi.
Ne ayıbı olacak hastalik bu. Ev hanimlarinin emekli olmasini ben de isterim. Devlet kadını desteklemeli her zaman.çünku her yonden çok yipraniyor .sağol canım ilaç içiyorum bitki çayı içiyorum nafile sabah minübüste utandım hapşur hapşur zaten bir hapşuruyorum altımada kaçırıyorum ne ayıp millet evinde yatsana be kadın demiştir
şu ev hanımlığının emekliliği yok yaa yanarım yanarım ona yanarım
Oğlan ergenlik doneminde galiba. Zor bir dönem,insallah çabuk atlatirsiniz. Arada kalmak da gerçekten zordur. Allah yardımcın olsun.yenacım bütün enerjimi evdekiler yiyip bitiriyor bu ara biraz evde gerginim adamla büyük oğlanla ikisi arasında geriliyorum dünya hali birşey bitse mutlaka başka bir uğraş çıkıyor sorun yani yıllar var ki şöyle ohhh beeee diyemedim evlenince çocuklar rahatlarmıyım acaba bilmiyorumkiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?