Çokk severim
Hamur işi yapılınca yeniliyor,en iyisi yapmamak. Yarina telafi edersin artık.yarın daha dikkat edeceğim inşallah. bugün evde lahana sarması olduğu için mecbur onu yedim. biraz da wc ye iyi gelir diye. çekirdek ve özellikle akşamki muffin ekstraydı. onu kahvaltı ekmeği olsun diye sinangilin karabuğday unlu karışım unundan parmesan ve zeytin ekleyerek yaptım. çok güzel oldu. güya tadına bakacaktım. 1 tanesini yedim sıcak sıcak. yarın daha iyi olacak inşallah.
Bizde herkes ayri telden çaliyor bu konuda ve daha çok onlarin istediği oluyordu,artik dur dedim bu işe. Tatli ve hamur işini nadiren yapıyorum artik. Pilavi da azalttim. Mantiya devam ama. Sebze pişirdiğimde de nedense hepsi tok oluyor benimkilerin.Ben çoğu zaman kendime ektra bişey yapmıyorum cnm
Sadece pilav makarna vs.bişey varsa onlardan yemiyorum
Et, sebze yemeği yapacaksamda kendi yiyebileceğim şekilde fırında yada yağsız yapıyorum
evet gerçekten öyleHamur işi yapılınca yeniliyor,en iyisi yapmamak. Yarina telafi edersin artık.
Tanimaya baslamissin beni :))
Fazla karbon olduğu için doymamışındır :))Doymadım zaten bişe anlamadım yediğimden. Resmen namıma leke sürülüyo diyet ayağına
Künefe olmasa çok güzel olacakmış daficimBu günkü menü
Sabah
İncir kürü
Öğle
2 yumurta ve bir dilim peynirle yaptığım yeşil salata
1 bardak kefir
Ara
1 bardak yeşil çay
1 fincan kahve
Akşam
1 porsiyon karışık (birazını eşimin tabağına koydum)
2 çiğ köfte
Küçük bir parça lavaş
Yarım porsiyon künefe
Ara
1 fincan kahve
1 bardak çay
Başlangıç için çok güzel fulyambugünkü karbonlu cumartesi menüm gelsin
sabah 10.30
2 yumurtadan kuşkonmazlı mantarlı peynirli omlet
3 zeytin
domates salatalık
1 küçük dilim nohut mayalı ekmek
1 tk erik marmelatı
ara 12.15
3 parça bitter çikolata
1 kupa filtre kahve
öğlen 15.15
1 minik kepçe sütlü tavuklu çorba
5 tane lahana sarması
3 yk ev yoğurdu
ara 17.00
3 minik mandalina
1 avuç çekirdek
akşam 19.30
2 kepçe sütlü tavuklu çorba
6 tane lahana sarması
2 yk kırmızı biber turşusu
1 zeytinli parmesanlı muffin ekmek
yatana kadar 2,5 lt su
şimdi maden suyu içiyorum.
Brn okudum canikom sorun yok :))
Bonus nasılsın cnm ne var ne yokTanimaya baslamissin beni :))
Brn okudum canikom sorun yok :))
Alıntıda [OUTE ] yazısından önce yazarsan içerde kalır
Evet kesinlikle ama acıkmadım bu saat oldu.Porsiyonları küçültebilirim demek ki :)Fazla karbon olduğu için doymamışındır :))
Evet kesinlikle ama acıkmadım bu saat oldu.Porsiyonları küçültebilirim demek ki :)
İyiyim kuzum napim bugün arkadaştaydım arada baktım siteye de yazamadım.Ben de özledimcanım napıyorsun nasılsın bugün pek sesin çıkmıyor özledik malipinaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?