- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Canim ya sorun insallah cozulur kizinla.makarnayada öyle yapmıştım saldırmıştım neysek çıkardım şimdi de bu petibör vakası dengem bozuldu heralde
Allah ferahlık versin canım çok zor kaç yaşında kızın ? Aaah bu çocuklar ömür törpüsü ulaşabildinmi ne yaptın gittiği arakadaşın annesiyle görüştün mü benim kızında öyle keyfi arkadaşlarında kalma isteği olmuştu fakat bunun mümkün olmayacağını bizim aile yapımıza uygun olmadığını böyle bişey yapamayacağını anlattım tabiki her çocuk aynı değil kimi çocukların ergenliği ağır geçiyor benimde kızımın ergenliği oğlumunkine göre zor geçiyor anladığım kadarıyla siz çok anlayışlı bir ailesiniz Zaten çocuklara nasıl davranacağımızıda şaşırıyoruz fazla sıkmalı yoksa rahatımı bırakmalı .....amin inşallahhergafcım bugün hiç iyi diğilim Allah sonuçu hayır getirsin inşallah şuan kimseylede paylaşamıyorum kızımla geçen problemi çevreye çaktırmamaya çalışmak üzüntüyü içinde yaşamak biyandan hastanelere koşturmak kalbim patlıcak sanki affff Allah ım aff... canım kinoayı sormuşsunda bende markette bir bayan alırken sordum bizim bildiğimiz pirinç bıulgur kısır gibi yerlerde kullanılan bir ürünmüş tok tutma özelliği ve birçok özelliği varmış. denedim evt beni tok tuttu salata yaptım kısır gibi sadece onu yedim sanki 2 porsiyon İskender yemiş gibi doydum .internet ten araş bak istersen canım duan içinde ayrıca Allah razı olsun kardeşim
Canim ya sorun insallah cozulur kizinla.
Geçmiş olsun canım çocuklar okuldan birbirinden hemen kapıyor birde salgın var sanki herkes hasta gerçektenMefkurem hergaf jade Sagolun kizlar. Insallah diyetisyenle birseyler yapabilirim
Gecen hafta Kuran kursuna baslamistim bu hafta hic gidemedim evdeyiz oglum yine rahatsiz 1.sinif boylemi geciyor. 2 gun gidiyosak 3 gun evdeyiz.
Hep hastalik butun cocuklar Rabbim korusun yavrularimizi hastalarimiza sifa versin.
Canim ya sorun insallah cozulur kizinla.
Bende bi salgin oldugunu dusunuyorumGeçmiş olsun canım çocuklar okuldan birbirinden hemen kapıyor birde salgın var sanki herkes hasta gerçekten
Geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah çorba, bitki çaylarını ihmal etme evet pekmez ve tereyağında işe yarıyorGüzel görünüyor cnm tabi akşamdan sonra kırıntı olmasa iyi olur
Yarın akşam yeme :))
Mefkurem hergaf jade Sagolun kizlar. Insallah diyetisyenle birseyler yapabilirim
Gecen hafta Kuran kursuna baslamistim bu hafta hic gidemedim evdeyiz oglum yine rahatsiz 1.sinif boylemi geciyor. 2 gun gidiyosak 3 gun evdeyiz.
Hep hastalik butun cocuklar Rabbim korusun yavrularimizi hastalarimiza sifa versin.
Gelirler meşkalelerimiz zaman zaman oluyor Allah sağlık ferahlık versin inşallahYENA ugrayamamis
Bonus cakil Simi eboe kasimpati daha kim vardi ayri bi topikmi actilar goremiyorum
Amin iyi olsunlarda hepsi bi anda ugramayincaGelirler meşkalelerimiz zaman zaman oluyor Allah sağlık ferahlık versin inşallah
Haklisin canim ya Sagolasinamin canım geçmiş olsun ilk yıl yeni tanımaları arkadaşlıklar birbirleriyle çok iç içe oldualarından birbirlerine çabuk hast bulaştırıyorlar tekrar geçmiş olsun canım
Allah ferahlık versin canım çok zor kaç yaşında kızın ? Aaah bu çocuklar ömür törpüsü ulaşabildinmi ne yaptın gittiği arakadaşın annesiyle görüştün mü benim kızında öyle keyfi arkadaşlarında kalma isteği olmuştu fakat bunun mümkün olmayacağını bizim aile yapımıza uygun olmadığını böyle bişey yapamayacağını anlattım tabiki her çocuk aynı değil kimi çocukların ergenliği ağır geçiyor benimde kızımın ergenliği oğlumunkine göre zor geçiyor anladığım kadarıyla siz çok anlayışlı bir ailesiniz Zaten çocuklara nasıl davranacağımızıda şaşırıyoruz fazla sıkmalı yoksa rahatımı bırakmalı .....
Bide benimkinin ergenligi olcak dusunemiyorum simdiden erken ergen diyorum zor gercektenyok görüşmedim abisi bugün izinli idi işten gitti o arkadaşının evinin oralarda dolaşıyor bizim de aile yapısı olarak ters ve ilk defa böyle birşey oluyor yani ama çok sıkıyorum diye etraf çok laf ediyordu bana ondan bu duruma geldik bilmiyorum keyfi de olsa zoraki olsa hiçbir yerde bensiz kalmaz yani kal desem de kalmazdı bilemiyorum yaş 16 kızımın
amannn Allah nerde varsa yardım etsin inşallahBide benimkinin ergenligi olcak dusunemiyorum simdiden erken ergen diyorum zor gercekten
Begendim menunu canim. Gecmiş olsun,dikkatet kendine
Kinoe nedir, zararsizdir diye duşunursek güzel menü. Afiyet olsun
Hadi hayirlisi. İnşallah senin için faydali olur canım.
Çok geçmiş olsun daficigim. Allah beterinden korusun
Amin inşallah, sağol canım
Geçmiş olsun,iyi düşün iyi olsun canim. Rabbim şifa versin.
Aman sakın fazla dagılmaya izin verme canim. Önceden nasil başardiysan yine başarirsin.
Ah bu gençlik,nasilda hormonlarin etkisindeler. Sabir canim, geçecek inşallah. Diger aileyi anneyi tani ve sonrasinda anneyle irtibat halinde ol. Sakin bir zamaninizda da karşılıklı konuşun kizinla
Ah o kaçamaklar olmasa tığ gibiydik şimdi. Sakin birakma,oldu geçti de ve yola devam et.
Hoşgeldin. Yavaş yavaş oğrenirsin. Ben de çok bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?