Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem hergaf jade Sagolun kizlar. Insallah diyetisyenle birseyler yapabilirim
Gecen hafta Kuran kursuna baslamistim bu hafta hic gidemedim evdeyiz oglum yine rahatsiz 1.sinif boylemi geciyor. 2 gun gidiyosak 3 gun evdeyiz.
Hep hastalik butun cocuklar Rabbim korusun yavrularimizi hastalarimiza sifa versin.

Allah ferahlık versin canım çok zor kaç yaşında kızın ? Aaah bu çocuklar ömür törpüsü ulaşabildinmi ne yaptın gittiği arakadaşın annesiyle görüştün mü benim kızında öyle keyfi arkadaşlarında kalma isteği olmuştu fakat bunun mümkün olmayacağını bizim aile yapımıza uygun olmadığını böyle bişey yapamayacağını anlattım tabiki her çocuk aynı değil kimi çocukların ergenliği ağır geçiyor benimde kızımın ergenliği oğlumunkine göre zor geçiyor anladığım kadarıyla siz çok anlayışlı bir ailesiniz Zaten çocuklara nasıl davranacağımızıda şaşırıyoruz fazla sıkmalı yoksa rahatımı bırakmalı .....

Geçmiş olsun canım çocuklar okuldan birbirinden hemen kapıyor birde salgın var sanki herkes hasta gerçekten

Güzel görünüyor cnm tabi akşamdan sonra kırıntı olmasa iyi olur
Yarın akşam yeme :))
Geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah çorba, bitki çaylarını ihmal etme evet pekmez ve tereyağında işe yarıyor

Dünki listen inanılmazdı zaten akşamki o çorba beni benden aldı nasıl dayanıyor acaba diye düşünmeden edemedim neyseki sen sonra az bişey atıştırmışsın

amin canım geçmiş olsun ilk yıl yeni tanımaları arkadaşlıklar birbirleriyle çok iç içe oldualarından birbirlerine çabuk hast bulaştırıyorlar tekrar geçmiş olsun canım

yok görüşmedim abisi bugün izinli idi işten gitti o arkadaşının evinin oralarda dolaşıyor bizim de aile yapısı olarak ters ve ilk defa böyle birşey oluyor yani ama çok sıkıyorum diye etraf çok laf ediyordu bana ondan bu duruma geldik bilmiyorum keyfi de olsa zoraki olsa hiçbir yerde bensiz kalmaz yani kal desem de kalmazdı bilemiyorum yaş 16 kızımın

Bide benimkinin ergenligi olcak dusunemiyorum simdiden erken ergen diyorum zor gercekten

Tüm hastalarımıza geçmiş olsun rabbim şifalar versin ♡

Evet oyle yapıcam malesef bile isteye tok karnına yiyip pişman olmak hiç akıllıca deil. Ama yola devam hedefim 10 kilo vermek .
Hayırlı geceler canlar 11 de yatım 7.30 da kalkmak dıyet kurallarımdan biri ama su cay uykularımı kacırıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…