Daficiğim son günlerdeki listelerin Harika daim olsunGünün menüsü
Sabah
İncir kürü
1 muz
Ara
1 fincan kahve
Öğle
1 dilim ekmek
1 tabak haşlama et
Ara
2 fincan yeşil çay
Akşam
1 adet sebzeli fırın levrek
Salata
1 fincan kahve
Ara
1 bardak çay
GunaydinBaharcım nerden aldın randevüyü özelden mi devletden mi?
Sevindim senin adına
kalabalıkta zor oluyor. Benim Bu hafta pazardan sonra yemeğe gelen olmadı.Daficiğim son günlerdeki listelerin Harika daim olsun
Ben hala dikiş tutturamadım biliyon dimii dün akşamda eltimlerdeydim artı misafirde vardı kalabalık sofrada kendimi tutamadım
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahtünaydınnn hanımlar. ..
sabah erken kalktım dahiliyede randevum vardı sonuç gösermek için tekrar kan alınıp tahlil e yönlendirdi. şimdi evdeyim kahvaltımı şimdi yaptım 2 d sonuç alıp Dr a göstericem tekrar dün regl oldum çok sancılandım bugün hafif sancı ama çok geliyor korkuyorum artık sabah evden çıkmadan elimi yüzümü yıkamaya girfdim banyoya dişlerimi fırçaladıktan sonra diş etlerimde çok kanama oldu sanki jiletle diş etimi kesişim gibi kanıyodu sonra afedersiniz burnumu sümkürdüm tamizlemek için bu sefer burnumdan kan geldi bana baştan beri soruyordu Dr lar diş etinde durmayan kanama varmı herhangi biryerinde kanama varmı diye burnunda yada kesilen biryerde vs.ben yok diyordum. sadece adetimi söylüyordum çok aşırı kanamam vardiye şimdi sonuca göre Dr beni hemotolojiye yönlendirecekmiş hayırlısı bakalım birazdan çıkıcam kızlar evden daha sonra bildiririm hadi selametle kalın
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Geçmiş olsun canımtünaydınnn hanımlar. ..
sabah erken kalktım dahiliyede randevum vardı sonuç gösermek için tekrar kan alınıp tahlil e yönlendirdi. şimdi evdeyim kahvaltımı şimdi yaptım 2 d sonuç alıp Dr a göstericem tekrar dün regl oldum çok sancılandım bugün hafif sancı ama çok geliyor korkuyorum artık sabah evden çıkmadan elimi yüzümü yıkamaya girfdim banyoya dişlerimi fırçaladıktan sonra diş etlerimde çok kanama oldu sanki jiletle diş etimi kesişim gibi kanıyodu sonra afedersiniz burnumu sümkürdüm tamizlemek için bu sefer burnumdan kan geldi bana baştan beri soruyordu Dr lar diş etinde durmayan kanama varmı herhangi biryerinde kanama varmı diye burnunda yada kesilen biryerde vs.ben yok diyordum. sadece adetimi söylüyordum çok aşırı kanamam vardiye şimdi sonuca göre Dr beni hemotolojiye yönlendirecekmiş hayırlısı bakalım birazdan çıkıcam kızlar evden daha sonra bildiririm hadi selametle kalın
Dağalınca toparlaması zor oluyo keske hiç dağılmasak. Umarım buna ragmen eksi görürsün ♡♡İyi günler kızlar
Bu hafta c.tesi pazar biraz dağıldımBikaç gündür kendimi toparlamaya çalışıyorum. Fazla yemiyorum fakat ilk günlerdeki gibi de iradeli gitmiyorum. Yarın tartida aynı rakamı görmek bile beni mutlu edicek galiba.
9
Geçmiş olsun canım
Sağolssın cnmIyi aksamlar
Simi sende slmlarimizi ve sevgilerimizi iletirsin canim.
Mefkurem gecmis olsun
senin adına çok sevindim bahar eminim iyi gelecektir sanaSonunda Sali gunu bir devir kapanacak sali gunune diyetisyen randevumu aldim.
geçmiş olsun tatlımSağol canım diz kapağım değişmedi düştüm.
Kıkırdak parçalandı. Yan bağlarda yırtık vardı
Hayırlı haberler gelsin inş.cnmtünaydınnn hanımlar. ..
kuzum arkadaşının aileside zaten istemezkiinşallah canım amin
biraz önce ikinci posta hastane işimi hallettim bu eşim götürdü kan verdiğim yer nükleer laboratuvar mış sonuç alıp Dr girdim Dr önündeki bilgisayarda ki sonuçun normal gözüktüğünü diğer sonuç zarfİn içinde küçük bir cetvel gibi bişeydi ama açmadı Dr telefon numaramı üzerine yazdı buna ben bugün mikroskopla kana bakıcam pulcuklara dd sonuç yarın telde arayıp söylücem dd bu nedir arkadaş böyle bukadar merakta niye bırakırlar bilmem
ayrıca arkadaşlar moralim çok bozuk kızımla tartıştık bizimle yaşamak istemediğini arkadaşında kalmak istediğini söyledi akşamdan beri tartışıyoruz ikinci posta hastaneye gitmeden önce topladı üstünü gitti arkadaşının evine kızı tanıyorum evinide biliyorum ama annesiyle tanışmıyoruz sınıf arkadaşılar çok sinirim bozuk bu kız beni hasta ettin zaman biter bu ergen kaç yaşında yavaşlar
Sağolssın cnm
senin adına çok sevindim bahar eminim iyi gelecektir sana
geçmiş olsun tatlım
Hayırlı haberler gelsin inş.cnm
kuzum arkadaşının aileside zaten istemezki
Bikaç gün belki bişey demezler ama uzun süreli kimse kabullenmez
Bence anneyi arayıp konuşman lazım
Tatlım giden senin kız senin araman gerekirbende öyle düşünüyorum n fazla 3 gün ilk defa böyle birşey yaşıyorum çok üzüldüm ara da aklıma geliyor nasıl yapar diyorum başlıyorum ağlamaya arkadaşının annesinin telefonu yok bende arkadaşının ela nın telefonu var ama aramadım benim kızın telefonunda aldım elinden aradı akşam üstü Elann telefondan anne ben ev tel almaya gelcem m dd yok telefon felah ddm arama beni birdaha ddm yani kadının teli yok bende aslında kadının beni araması lazım dur bakalım kadın çalışıyormuş belki akşam arar beni canım
kızlar bakın nedicem :)) tabi makul gelirse yaparız gelmezse yok ya kalsın deyiverin gitsin:.... oke tamamı:))) 90 kilolu tombik hatunlar olarak bizde aramızda yarısalımmı nedersiniz ..? mesela cuma günü ayriyeten buraya bildirim yapalım..? ve birinci ikinci üçüncümüz ossun ..? tabi kaç kisiysek odavarsanırım siteni ağırları az biziz tek ağırlar:)))
nerde kalmıstık... bu sayfadan kurtulalım gercekten en asından 80,89 topiginde yer almak isteriz dimi ..? ve yazzz o muhtesem havalarda yine koyu renklere mahkum kalmak istemeyiz dimi(
mesela ben siyah pantolondan bıktım beyaz krem pantolon giymek istiyorum :)))
Begendim menunu canim. Gecmiş olsun,dikkatet kendineBen bugün erken yazayım menümü çünkü spor yapamıcam
Her tarafım ağrıyor çok halsizim
Çay içip yatıcam
10.30
3 hurma
T.kahvesi
12.30
2 yumurta az sütle omlet
1/2 avakado
Peynir
10 badem
Dereotu
Salatalık k.biber
17.00
2 tabak ıspanak çorbası (unsuz)
(ıspanak dereotu maydonoz soğan biber su 1 bulyon, karabiber pul biber, tuz yok)
Su 2 lt olur
Spor yok
Kinoe nedir, zararsizdir diye duşunursek güzel menü. Afiyet olsuniyi akşamlar hanımlarrr menüm. ..
sabah..7.zey.
kk..pey..
1 dilim tahıl ekmek
8 çatal menemen
öğlen .. 1 büyük kase .kinoalı karışık salata
ara...1 sade türk kahvesi
1 avuç fındık üzüm
4 adet hurma
akşam.. 1 kase .orman kebabı
3 kaşık süzme yoğurt
su .2 lt.
çayla suyla devam ederim heralde kaçamak olursa yazarım canlar
Hadi hayirlisi. İnşallah senin için faydali olur canım.Sonunda Sali gunu bir devir kapanacak sali gunune diyetisyen randevumu aldim.
Çok geçmiş olsun daficigim. Allah beterinden korusunSağol canım diz kapağım değişmedi düştüm.
Kıkırdak parçalandı. Yan bağlarda yırtık vardı
Günün menüsü
Sabah
İncir kürü
1 muz
Ara
1 fincan kahve
Öğle
1 dilim ekmek
1 tabak haşlama et
Ara
2 fincan yeşil çay
Akşam
1 adet sebzeli fırın levrek
Salata
1 fincan kahve
Ara
1 bardak çay
Amin inşallah, sağol canımSelamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Gününüz aydın
Gönlünüz ferah
Dualarınız kabul olsun
Geçmiş olsun,iyi düşün iyi olsun canim. Rabbim şifa versin.tünaydınnn hanımlar. ..
Aman sakın fazla dagılmaya izin verme canim. Önceden nasil başardiysan yine başarirsin.İyi günler kızlar
Bu hafta c.tesi pazar biraz dağıldımBikaç gündür kendimi toparlamaya çalışıyorum. Fazla yemiyorum fakat ilk günlerdeki gibi de iradeli gitmiyorum. Yarın tartida aynı rakamı görmek bile beni mutlu edicek galiba.
Ah bu gençlik,nasilda hormonlarin etkisindeler. Sabir canim, geçecek inşallah. Diger aileyi anneyi tani ve sonrasinda anneyle irtibat halinde ol. Sakin bir zamaninizda da karşılıklı konuşun kizinlainşallah canım amin
biraz önce ikinci posta hastane işimi hallettim bu eşim götürdü kan verdiğim yer nükleer laboratuvar mış sonuç alıp Dr girdim Dr önündeki bilgisayarda ki sonuçun normal gözüktüğünü diğer sonuç zarfİn içinde küçük bir cetvel gibi bişeydi ama açmadı Dr telefon numaramı üzerine yazdı buna ben bugün mikroskopla kana bakıcam pulcuklara dd sonuç yarın telde arayıp söylücem dd bu nedir arkadaş böyle bukadar merakta niye bırakırlar bilmem
ayrıca arkadaşlar moralim çok bozuk kızımla tartıştık bizimle yaşamak istemediğini arkadaşında kalmak istediğini söyledi akşamdan beri tartışıyoruz ikinci posta hastaneye gitmeden önce topladı üstünü gitti arkadaşının evine kızı tanıyorum evinide biliyorum ama annesiyle tanışmıyoruz sınıf arkadaşılar çok sinirim bozuk bu kız beni hasta ettin zaman biter bu ergen kaç yaşında yavaşlar
Ah o kaçamaklar olmasa tığ gibiydik şimdi. Sakin birakma,oldu geçti de ve yola devam et.Dağalınca toparlaması zor oluyo keske hiç dağılmasak. Umarım buna ragmen eksi görürsün ♡♡
Bende o cok eski sıkı günlerimi arıyorum 2 gündür spor diyet sıkı olmasada iyiydi taki az önce komsunun getirdiği kurabiyelerden 4 tane yiyenr kadar eritmesede 10 dk ceza olarak yuruycem
Hoşgeldin. Yavaş yavaş oğrenirsin. Ben de çok bilmiyordum.Selamlar ben yeni üye oldum.hala çözemedim siteyi okuduğum yazılarınızda daha önceki yılları gösteriyor .yazınız şuan güncel olanmı?
Son sayfa güncel olan cnmSelamlar ben yeni üye oldum.hala çözemedim siteyi okuduğum yazılarınızda daha önceki yılları gösteriyor .yazınız şuan güncel olanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?