Yoo söylemedi. Yine aynı şeyler yani.
Daha yeni toparlanmisken. Çok sabirsizim ben ya.. bazen kızıyorum kendime. Millet neler yaşıyor. Ben hep şikayet halindeyim
Yanim da hiç kimse yok baharcım. Kızım vizeleri bitti diye bu hafta okula gitmek istemiyor öyle işte. ..
Hatta çok basit ameliyat diye eşimin kardeşi annesi sadece telefonla aradı seni rahatsız etmeyelim o yüzden gelmiyoruz biraz toparlan öyle geliriz dediler. .
Çok dusunceliler
Cocukta gitti biraz zahmeti olmus ama iyi ki gitmis oda onun nasibi. Her an yanlarindaydi.
Hem cocuk hem aralarda anneme tekerlekli sandalye falan yorucu olmus tabi.
Ona gore herkes alicak mukafatini.
Annem cok dua ediyo gelinede herseyiyle ilgilenmis.
Orda duygulanip agliyolar soruyomus yigenim niye agliyosunuz diye mutluluktan demis annesi.
Bu sefer baska bi yerde aglamadan durduklarini gorunce hadi aglayin diyomus :) umye diyo allahu ekberi ogrenmis soyluyo.
Sali gunu insallah canim . Hakklisin cok hastalandi. Gecen gun atesli dermani yok bogulurcasina oksuren cocugu annesi okula birakti. Sinif arkadasi sira arkadasi oglumun. Yapma birakma bir aydir boyle dedim. Hali yok oksurugu boguyo dr a gotur goturdum ilac kullaniyo dedi e istirahat etsin evde dedim ... acilir diye birakiyorum demez mi ne yalan soyleyim yuzune olmaz boyle bugun gotur dedim goturmedi eve sonra cocuk bi hafta okula gelemedi hala da toparlanmis degilbaharnaz diyetisyene gidecekmissjn sana iyi gelecek eminim. Itici bir güç istiyordun. Iste tam zamanı.
Oğluna da geçmiş olsun. Bu aralar hastalık fazla ama senin ki çok sık hastalandı .
Takviye gıda kullanıyormusun.? Bağışıklık guclensin babında. Faydası olabilir .
1.sınıf ta fazla devamsızlık eğitimi açısından iyi değil çünkü. ..
Allah şifa versin canım. ..
Sali gunu insallah canim . Hakklisin cok hastalandi. Gecen gun atesli dermani yok bogulurcasina oksuren cocugu annesi okula birakti. Sinif arkadasi sira arkadasi oglumun. Yapma birakma bir aydir boyle dedim. Hali yok oksurugu boguyo dr a gotur goturdum ilac kullaniyo dedi e istirahat etsin evde dedim ... acilir diye birakiyorum demez mi ne yalan soyleyim yuzune olmaz boyle bugun gotur dedim goturmedi eve sonra cocuk bi hafta okula gelemedi hala da toparlanmis degil
Yoo söylemedi. Yine aynı şeyler yani.
Daha yeni toparlanmisken. Çok sabirsizim ben ya.. bazen kızıyorum kendime. Millet neler yaşıyor. Ben hep şikayet halindeyim
Yanim da hiç kimse yok baharcım. Kızım vizeleri bitti diye bu hafta okula gitmek istemiyor öyle işte. ..
Hatta çok basit ameliyat diye eşimin kardeşi annesi sadece telefonla aradı seni rahatsız etmeyelim o yüzden gelmiyoruz biraz toparlan öyle geliriz dediler. .
Çok dusunceliler
Bikac ek suruplar aldim. Tadini begenmedi icmem dedi esimde dogal beslenmesinden yana suruplara karsi o yuzden bilmiyorum canim ya.Bulaşıyor işte. Sınıf kapalı havasız kalabalik olunca kacinilmaz oluyor..
Benim arkadaşin kızıda 1.sınıf probolis içiyormuş. .
Hiç hastalanmadi diyordu..
Ameliyatin basitimi olur ne saçma cok kizdim onlara ameliyat sonrasi kendimi dusununcebirileri gelmeliydi. Kizina iş kalmamaliydi. Ayip etmisler
Benim esimde iki sene önce safrasini aldırdı o kadar nazlandi ki anlatamam biz kadınlar hemen toparlanmak zorundayız tabi her iş bize bakıyor bize gelince basit onlara gelince mühim dinlen canım sen ilk bir hafta kendini yorma öperim yanaklarındanYoo söylemedi. Yine aynı şeyler yani.
Çok dusunceliler
Allah kabul etsin Bonus.Sagol canim benim
Gelinimiz orda kapandi burda onceki gibi devam edicek.
Allah nasip etsin hepimize ins.
Annem dizlerinden cok zorlanmis gencken gidin diyo. Umre boyle zorladi hac ciksa napicak bilmiyorum.
Sen nasil oldun
Benim esimde iki sene önce safrasini aldırdı o kadar nazlandi ki anlatamam biz kadınlar hemen toparlanmak zorundayız tabi her iş bize bakıyor bize gelince basit onlara gelince mühim dinlen canım sen ilk bir hafta kendini yorma öperim yanaklarından
:)Alıştım artık. . Hep öyleler. Iyi gün dostu ..
Hep dua ediyorum Allah bana muhtaç etmesin onları. Merhametliyim dayanamam bakarım çünkü. ..
Herkes iyi olsun sağlıklı olsun evin de olsun başka da bişey istemiyorum artık .. bir de çok üzülüyorum hatırlayınca :)
Kv de çok istiyor esimde annemle ben gidicem diyor bende geleyim diyorum kızlar küçük sensiz kalmazlar diyor bakalım hayırlısı ne ise o olsun hadi ağlayin demek çok tatlıymış:))Ay canım benim.. hadi aglayin :)
Demistim dimi abim de çok istiyordu hac kaç sene bekledi yazık. . Vefat ettikten sonra çıktı ..
Mahfolmustuk uzuntuden..
Kv de çok istiyor esimde annemle ben gidicem diyor bende geleyim diyorum kızlar küçük sensiz kalmazlar diyor bakalım hayırlısı ne ise o olsun hadi ağlayin demek çok tatlıymış:))
Açığım canımSen kapalimisin canım?
Günaydın
Mutlu perşembeler. .
Salı günü taburcu oldum.. hafif ağrım var oda normal dedi Dr.
Hepinize güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim.
Iyi ki varsınız. ..
@dafi ne içten ne güzel dua etmişsin öyle.Allah razı olsun kuzum..duygulandim çok...
Sizler neler yaptınız bakalım çok zayifladinizmi
Yarın güzel rakamlar goreceksiniz gibi bir his var içim de.
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Sagol canim benim
Gelinimiz orda kapandi burda onceki gibi devam edicek.
Allah nasip etsin hepimize ins.
Annem dizlerinden cok zorlanmis gencken gidin diyo. Umre boyle zorladi hac ciksa napicak bilmiyorum.
Sen nasil oldun
Pek basit degil canim yaValla basit değil kuzum . Risk oranı diğer oplara göre daha düşük olduğu için basit deniyor bence..
Sonuçta yine kesilip biçiliyorsun :)
1 hafta raporluyum dinlenicem.
Pek basit degil canim yaben bu ameliyattan sonra gobek fitigi oldum tabi sig...a icmemde etkilemis ve dikkat etmemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?