Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah

Ay canım benim.. hadi aglayin :)

Demistim dimi abim de çok istiyordu hac kaç sene bekledi yazık. . Vefat ettikten sonra çıktı ..
Mahfolmustuk uzuntuden..

Sali gunu insallah canim . Hakklisin cok hastalandi. Gecen gun atesli dermani yok bogulurcasina oksuren cocugu annesi okula birakti. Sinif arkadasi sira arkadasi oglumun. Yapma birakma bir aydir boyle dedim. Hali yok oksurugu boguyo dr a gotur goturdum ilac kullaniyo dedi e istirahat etsin evde dedim ... acilir diye birakiyorum demez mi ne yalan soyleyim yuzune olmaz boyle bugun gotur dedim goturmedi eve sonra cocuk bi hafta okula gelemedi hala da toparlanmis degil

Bulaşıyor işte. Sınıf kapalı havasız kalabalik olunca kacinilmaz oluyor..

Benim arkadaşin kızıda 1.sınıf probolis içiyormuş. .
Hiç hastalanmadi diyordu..

Ameliyatin basitimi olur ne saçma cok kizdim onlara ameliyat sonrasi kendimi dusununce birileri gelmeliydi. Kizina iş kalmamaliydi. Ayip etmisler

Bulaşıyor işte. Sınıf kapalı havasız kalabalik olunca kacinilmaz oluyor..

Benim arkadaşin kızıda 1.sınıf probolis içiyormuş. .
Hiç hastalanmadi diyordu..
Bikac ek suruplar aldim. Tadini begenmedi icmem dedi esimde dogal beslenmesinden yana suruplara karsi o yuzden bilmiyorum canim ya.
Probolis bi bakayim

Ameliyatin basitimi olur ne saçma cok kizdim onlara ameliyat sonrasi kendimi dusununce birileri gelmeliydi. Kizina iş kalmamaliydi. Ayip etmisler

Alıştım artık. . Hep öyleler. Iyi gün dostu ..
Hep dua ediyorum Allah bana muhtaç etmesin onları. Merhametliyim dayanamam bakarım çünkü. ..
Herkes iyi olsun sağlıklı olsun evin de olsun başka da bişey istemiyorum artık .. bir de çok üzülüyorum hatırlayınca :)

Benim esimde iki sene önce safrasini aldırdı o kadar nazlandi ki anlatamam biz kadınlar hemen toparlanmak zorundayız tabi her iş bize bakıyor bize gelince basit onlara gelince mühim dinlen canım sen ilk bir hafta kendini yorma öperim yanaklarından

Sagol canim benim

Gelinimiz orda kapandi burda onceki gibi devam edicek.
Allah nasip etsin hepimize ins.

Annem dizlerinden cok zorlanmis gencken gidin diyo. Umre boyle zorladi hac ciksa napicak bilmiyorum.

Sen nasil oldun
Allah kabul etsin Bonus.
Darisi bize insallah. Hepiniz kayboldunuz
Teker teker kaybolun :))
Frida sakinlestirdi beni. Zaman zaman hepimizin yogunlugu oluyor cogunuzun ayni ana denk gelmis. :)
Sen nasilsin?

Valla basit değil kuzum . Risk oranı diğer oplara göre daha düşük olduğu için basit deniyor bence..
Sonuçta yine kesilip biçiliyorsun :)
1 hafta raporluyum dinlenicem.

:)

Ahh şu merhametimiz var ya ...

Ay canım benim.. hadi aglayin :)

Demistim dimi abim de çok istiyordu hac kaç sene bekledi yazık. . Vefat ettikten sonra çıktı ..
Mahfolmustuk uzuntuden..
Kv de çok istiyor esimde annemle ben gidicem diyor bende geleyim diyorum kızlar küçük sensiz kalmazlar diyor bakalım hayırlısı ne ise o olsun hadi ağlayin demek çok tatlıymış:))

yenacım çok çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın valla döndüğün belli oldu can geldi buraya hep burda ol inşallah canım sevgiler....

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar

hayırlı sabahlar canım cümlemize

Sagol canim benim

Gelinimiz orda kapandi burda onceki gibi devam edicek.
Allah nasip etsin hepimize ins.

Annem dizlerinden cok zorlanmis gencken gidin diyo. Umre boyle zorladi hac ciksa napicak bilmiyorum.

Sen nasil oldun

bonuscum Allah kabul etsin sevdiklerinin umrelerini Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Valla basit değil kuzum . Risk oranı diğer oplara göre daha düşük olduğu için basit deniyor bence..
Sonuçta yine kesilip biçiliyorsun :)
1 hafta raporluyum dinlenicem.
Pek basit degil canim ya ben bu ameliyattan sonra gobek fitigi oldum tabi sig...a icmemde etkilemis ve dikkat etmemem

Pek basit degil canim ya ben bu ameliyattan sonra gobek fitigi oldum tabi sig...a icmemde etkilemis ve dikkat etmemem

Ya sorma şimdi de onu taktım :)
Hastane de vardı bir hanım onun da bir çok ameliyatı olmuş. Ben ordayken göbek fıtığı opu oldu..
Varmı şimdi o risk bende de.. senIn neden oldu Safradan hemen sonramı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…