Saol canımm başladım bozmazsamoooo sen gizli gizli diyet yapıyodun heee :)))senin adına sevindim cnm
Yok tatlım bi ondan umutmu çökermiş
Bu hafta olmasa haftaya görürüz eksileri
kendinmi kuracan cnm baya uğraşmışındır
Aslında güzel eksideydimde cano uçtu :))
Bugün ibre yukarı gösterdi
Yarına Allah kerim
ohhh mis gibi afiyet olsunKendim kurdum canım.Beş kiloydu ama anam ağladı
yok cnmMefkurem biz bu hafta hedef belirlemedik dimi?
Gözün aydın bonuscanGunaydin hayirli sabahlar
Annemler umreden geldiler sukur ordaydim bende misafir kosturmaca baya yogundu.
Her gelen bisey getirdi. 15-20 senedir gormedigimiz dedemin diger esinden olan bi amcam vardi o bile geldi.
Koca koca adamlar sarilip agladilar.
Bomboş şeyler için degmez böyle ayrı kalmaya degmiyorda.
Kardeşlik çok başka bi kez daha görmüş oldum.
Ne demişler " iki kardeş kavga etmiş aptalım biride inanmış"
Allah tez nasibetsin inşallahHadi gözünüz aydın. .
Allah kabul etsin ziyaretlerini ibadetlerini
Ne mutlu onlara..
Ben de çok ozeniyorum ve istiyorum ama işte kapanmak için hazır değilim...
Ordan dönüşte de açık gezmek yerinde değil gibi düşünüyorum...
Bakalım nasip ne zaman olacak..
Çabucak atlatacaksın ınşaallah canımPansumana gidip geldim. Dr. Çok iyi görünüyor yara yerlerin dedi.. şükür. .
Sadece göbek deliğine yakın olan kesi çok hassas dokunulmuyor... onun dişin da yolun da hersey...
.
Geldiklerinde yardimcı olmak yerine senden hizmet bekliyceklerse sadece telefon etmeleri daha iyiYoo söylemedi. Yine aynı şeyler yani.
Daha yeni toparlanmisken. Çok sabirsizim ben ya.. bazen kızıyorum kendime. Millet neler yaşıyor. Ben hep şikayet halindeyim
Yanim da hiç kimse yok baharcım. Kızım vizeleri bitti diye bu hafta okula gitmek istemiyor öyle işte. ..
Hatta çok basit ameliyat diye eşimin kardeşi annesi sadece telefonla aradı seni rahatsız etmeyelim o yüzden gelmiyoruz biraz toparlan öyle geliriz dediler. .
Çok dusunceliler
Oy maşaallah kuzuyaCocukta gitti biraz zahmeti olmus ama iyi ki gitmis oda onun nasibi. Her an yanlarindaydi.
Hem cocuk hem aralarda anneme tekerlekli sandalye falan yorucu olmus tabi.
Ona gore herkes alicak mukafatini.
Annem cok dua ediyo gelinede herseyiyle ilgilenmis.
Orda duygulanip agliyolar soruyomus yigenim niye agliyosunuz diye mutluluktan demis annesi.
Bu sefer baska bi yerde aglamadan durduklarini gorunce hadi aglayin diyomus :) umye diyo allahu ekberi ogrenmis soyluyo.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Belkide gitmiş kadar ecir almıştır. İnnemel amali binniyetAy canım benim.. hadi aglayin :)
Demistim dimi abim de çok istiyordu hac kaç sene bekledi yazık. . Vefat ettikten sonra çıktı ..
Mahfolmustuk uzuntuden..
Canım çocuklar için propolis şekeri var. Akide şekeri gibi Biraz pahalı ama bağışıklığı güçlendiriyor. Ben yegenin çocuğuna aldım. Yememiş. O yemeyince Babası her sabah bir tane ağzıma atıyorum. daha hiç grip olmadım diyor. Ben yemeklere çorbalara birazcık zerdeçal atıyorum. Dedemiz hemen toparlandı.Sali gunu insallah canim . Hakklisin cok hastalandi. Gecen gun atesli dermani yok bogulurcasina oksuren cocugu annesi okula birakti. Sinif arkadasi sira arkadasi oglumun. Yapma birakma bir aydir boyle dedim. Hali yok oksurugu boguyo dr a gotur goturdum ilac kullaniyo dedi e istirahat etsin evde dedim ... acilir diye birakiyorum demez mi ne yalan soyleyim yuzune olmaz boyle bugun gotur dedim goturmedi eve sonra cocuk bi hafta okula gelemedi hala da toparlanmis degil
Sondaki kelimeyi kullanmıyoruz şekerim :))Saol canımm başladım bozmazsam
Aslında kaç gündür iyi gidiyodun cnmKızlar bu sabah artı çıktım ben . Yarın ne olacak bakalım.
Bugün çarşı isim vardı. Çarşıya çıktım. kostura koştura ışimi hallettim ama cok terledim. Yaz gibi ter attım
Yok canım sen hafta başında sorunca tartıya çıktım tam eksi bir kiloydu. Foto bile çektim. Bu sabah geçen haftakiyle aynıydı. Bugün artı çıktım. Hafta boyunca tek kacamağım dün geceki çerezdi. Birde bulgur pilavıAslında kaç gündür iyi gidiyodun cnm
Acaba haftasonundan fazlamı artıydınki
Bugün akşamı hafif tut cnm belki bulgur şişirmiştirYok canım sen hafta başında sorunca tartıya çıktım tam eksi bir kiloydu. Foto bile çektim. Bu sabah geçen haftakiyle aynıydı. Bugün artı çıktım. Hafta boyunca tek kacamağım dün geceki çerezdi. Birde bulgur pilavı
Öglen 3 kaşık yedimBugün akşamı hafif tut cnm belki bulgur şişirmiştir
Çerez falanda yeme
Yarına düşer belki
TamammmSondaki kelimeyi kullanmıyoruz şekerim :))
Sağlıklı beslenip zayıflıyoruz
Tamammmsağlıklı yemek harekrtli yasam bolsuuu seviyorumm sizi
Bugünkü menü
Sabah
1 muz
Yarım mandalina
1 fincan kahve
Öğle
3 kaşık bulgur pilavı
1 parça tavuk
1 fincan yeşil çay
Ara
4 ceviz
1 fincan yeşil çay
Akşam
Izmır köfte
Birkaç buharda karnıbahar, brokoli
1 kaşık pırasa (pirincsiz)
Cacık
1 fincan kahve
Çarşıya çıkıcam diye koştururken yetiştiremedimNe güzel beslenmissin kuzum böyle maşallah.
Kahvaltı canın istemedimi sabah.?
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
2yumurta
3 zeytin
Kalın dilim peynir
Yarım havuç
3 ceviz
Marul
Akşam 19.00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tatlı tabağı pırasa
Haşlama brokoli
2 lt su
5 mil leslie
Çarşıya çıkıcam diye koştururken yetiştiremedim
Sağol yenacım yarın tartı günü ya ondanHele ne sağlıklı beslenmiş kıprıslı.Aksam öğünü pekte Vejeteryan olmuş. :)
Afiyet olsun yarasın...
Ne çok çıkıyorsun çarşıya bu ara.
Ben yazıyımmı çok yiyorum
Sabah cavdar ekmeğine dilim ekmekle 3 izmir tulumlu tost su
Ara bi kaç kayısı badem kuru üzüm
Öğle yoğurt bi kaç leblebi ve bademle
Ara elma muşmula
Akşam z. Yağlı paylıcan yemeği 1 kase biraz turp turşu 2 kase corba çavdar ekmeği saymadım ekmeği
Fena deildim su ana kadar 2 kare bitter 2 dilim cavdar ekmeği az turşu izmir tulumu yedim bu saatte çok acıktım ama
3 lt su 55 dk spor
Çok yediğim için yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?