Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA ugrayamamis
Bonus cakil Simi eboe kasimpati daha kim vardi ayri bi topikmi actilar goremiyorum

Ben takipteyim
Bu aralar kafam biraz karışık
Çok şükür dün belirsizlik bitti haftaya yeni projeme başlıyorum ama en güzel yanı yeni firma gittiğim spor salonunun dibi
eve gelince üşenip gidemiyordum şimdi en azından bahanem olmayacak iş çıkışı giderim
son iki gün Allahım yarebbim şu adama katlanacağım son iki gün ya sabır

Ya sorma şimdi de onu taktım :)
Hastane de vardı bir hanım onun da bir çok ameliyatı olmuş. Ben ordayken göbek fıtığı opu oldu..
Varmı şimdi o risk bende de.. senIn neden oldu Safradan hemen sonramı.?
Allah korusun dusunme canim. Sig... icmiyorsun birde kilo probleminden kurtuldun biraz da agir kaldirma olayina dikkat edersin. 2 yil sonraydi benim ki

Canim sen nasıl oldun.?
Kızınla sorun yaşamışsın düzelir bir an önce insallah.
Babası ne diyor bu konuda...

şimdi daha iyiyim yenacım sağol canım gittiği sınıf arkadaşının evi bize yakın zaten akşam abisi sokağın oralardayDı geç vakit aldı geldi eve... erkenden de okula gittiler diğer oğlanla babayla birbirimizi yedik bu konuyla alakalı adam benim burnumdan getirdi akşam denk gelmediler bu akşam ne olur bilmiyorum hepimiz birbirimize girmessek iyi Allah büyük ..... bakalım yar .yardımcı olur inşallah

Iyi olmana sevindim yenacım 1 haftaya daha da toparlarsın cnm
Sen yinede hemen işe güce saldırma :))bi yere kaçmıyolar :))

gözünüz aydın Allah kabul etsin cnm

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Seninde gözün aydın simu
Kader ille spor yap diyor demekki :)))
Allah evinize huzur versin cnm
Ergenlerle uğraşmak gerçekten çok zor

Artık anne de gitti bahane yok kuzu :))
Yok tatlım bahanem yok 4 gündür diyetteyim 3 gündür spor yspıyorum 3 gündür 3 lt su içiyorum diyetim cok sıkı bi diyet deil ama 1 kez bozdum cumartesi kahvaltı sonrası tartıldım 81 dim bakalım yarın ne olcak kilom . Hedefim 15 tatile kadar 75 olmak. Vericezz inş. Saolun ysnımda oldugunuz için ♡♡ :)
Yenacım iyi olmana sevindim canımm tekrar geçmiş olsun ♡
Suyuma limon atıp içmemin bi faydası varmıdır zayıflamaya yada salatalık portakal dilimi

mefkurem soğal canım Allah razı olsun duaların için benim regli son sürat devam karnımda baya şiş yarın kesinlikle benim tartıyı da yüksek göstericek .üzücü birşey insanın umudu çöküyor

Mefkurem tam günün de gelmiş senin regl ..
Ben de merak ediyorum yarın tartı sonucunu :)

Dediğin çok doğru iş kaçmiyor ama ben kuduruk olduğum için atlıyorum herseye..

@Jade21 umarım sorunsuz halledersiniz. Unutulur gider canım ...
Ortamı sakinleştirme işi yine annelere kadinlara düşüyor maalesef. Sen sakin kalıp bi şekil de dağıtırsin kötü enerjiyi..

Hayırlı günler kızlar .Dün zeytin kırdım iki büklüm oldum gene Sırt egzersizlerine başladım

Kırma makinası var ya artık çok rahatmis diyorlar. Yokmu sizin orada. . Ben geçen pazarda gördüm bir zeytinci getirmiş kırma isteyenlere kırıp satiyordu. .

Aa ne güzel tesadüf olmuş öyle. Bu hatun eyice daş olacak desene..

oooo sen gizli gizli diyet yapıyodun heee :)))senin adına sevindim cnm

Yok tatlım bi ondan umutmu çökermiş
Bu hafta olmasa haftaya görürüz eksileri

Hayırlı günler kızlar .Dün zeytin kırdım iki büklüm oldum gene Sırt egzersizlerine başladım
kendinmi kuracan cnm baya uğraşmışındır

Aslında güzel eksideydimde cano uçtu :))
Bugün ibre yukarı gösterdi
Yarına Allah kerim

Kendim kurdum canım.Beş kiloydu ama anam ağladı

Kırma makinası var ya artık çok rahatmis diyorlar. Yokmu sizin orada. . Ben geçen pazarda gördüm bir zeytinci getirmiş kırma isteyenlere kırıp satiyordu. .
Malesef hiç görmedim burda o makineyle kıran.
Geçmiş olsun bu ara da Yenacım.Hemen toparlanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…