- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
YENA ugrayamamis
Bonus cakil Simi eboe kasimpati daha kim vardi ayri bi topikmi actilar goremiyorum
Allah korusun dusunme canim. Sig... icmiyorsun birde kilo probleminden kurtuldun biraz da agir kaldirma olayina dikkat edersin. 2 yil sonraydi benim kiYa sorma şimdi de onu taktım :)
Hastane de vardı bir hanım onun da bir çok ameliyatı olmuş. Ben ordayken göbek fıtığı opu oldu..
Varmı şimdi o risk bende de.. senIn neden oldu Safradan hemen sonramı.?
Canim sen nasıl oldun.?
Kızınla sorun yaşamışsın düzelir bir an önce insallah.
Babası ne diyor bu konuda...
Iyi olmana sevindim yenacım 1 haftaya daha da toparlarsın cnmGünaydın
Mutlu perşembeler. .
Salı günü taburcu oldum.. hafif ağrım var oda normal dedi Dr.
Hepinize güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim.
Iyi ki varsınız. ..
@dafi ne içten ne güzel dua etmişsin öyle.Allah razı olsun kuzum..duygulandim çok...
Sizler neler yaptınız bakalım çok zayifladinizmi
Yarın güzel rakamlar goreceksiniz gibi bir his var içim de.
gözünüz aydın Allah kabul etsin cnmGunaydin hayirli sabahlar
Annemler umreden geldiler sukur ordaydim bende misafir kosturmaca baya yogundu.
Her gelen bisey getirdi. 15-20 senedir gormedigimiz dedemin diger esinden olan bi amcam vardi o bile geldi.
Koca koca adamlar sarilip agladilar.
Bomboş şeyler için degmez böyle ayrı kalmaya degmiyorda.
Kardeşlik çok başka bi kez daha görmüş oldum.
Ne demişler " iki kardeş kavga etmiş aptalım biride inanmış"
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinAlıştım artık. . Hep öyleler. Iyi gün dostu ..
Hep dua ediyorum Allah bana muhtaç etmesin onları. Merhametliyim dayanamam bakarım çünkü. ..
Herkes iyi olsun sağlıklı olsun evin de olsun başka da bişey istemiyorum artık .. bir de çok üzülüyorum hatırlayınca :)
Seninde gözün aydın simuBen takipteyim
Bu aralar kafam biraz karışık
Çok şükür dün belirsizlik bitti haftaya yeni projeme başlıyorum ama en güzel yanı yeni firma gittiğim spor salonunun dibi
eve gelince üşenip gidemiyordum şimdi en azından bahanem olmayacak iş çıkışı giderim
son iki gün Allahım yarebbim şu adama katlanacağım son iki gün ya sabır
Allah evinize huzur versin cnmşimdi daha iyiyim yenacım sağol canım gittiği sınıf arkadaşının evi bize yakın zaten akşam abisi sokağın oralardayDı geç vakit aldı geldi eve... erkenden de okula gittiler diğer oğlanla babayla birbirimizi yedik bu konuyla alakalı adam benim burnumdan getirdi akşam denk gelmediler bu akşam ne olur bilmiyorum hepimiz birbirimize girmessek iyi Allah büyük ..... bakalım yar .yardımcı olur inşallah
Yok tatlım bahanem yok 4 gündür diyetteyim 3 gündür spor yspıyorum 3 gündür 3 lt su içiyorum diyetim cok sıkı bi diyet deil ama 1 kez bozdum cumartesi kahvaltı sonrası tartıldım 81 dim bakalım yarın ne olcak kilom . Hedefim 15 tatile kadar 75 olmak. Vericezz inş. Saolun ysnımda oldugunuz için ♡♡ :)Artık anne de gitti bahane yok kuzu :))
Iyi olmana sevindim yenacım 1 haftaya daha da toparlarsın cnm
Sen yinede hemen işe güce saldırma :))bi yere kaçmıyolar :))
gözünüz aydın Allah kabul etsin cnm
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Seninde gözün aydın simu
Kader ille spor yap diyor demekki :)))
Allah evinize huzur versin cnm
Ergenlerle uğraşmak gerçekten çok zor
aleykümselam canımSelamün Aleyküm...
Hayırlı günler kızlar .Dün zeytin kırdım iki büklüm oldum geneSırt egzersizlerine başladım
Gecmis olsun yena bu hafta hic girip bakamadim eve ciktin sanirimIki komşu ziyaretinden sonra. Kemik suyuyla yaptığım tarhanayı kasikliyorum en sicagindan...
Sizler de öğlen yemeğini yiyin öğün atlamayin :)
Ben takipteyim
Bu aralar kafam biraz karışık
Çok şükür dün belirsizlik bitti haftaya yeni projeme başlıyorum ama en güzel yanı yeni firma gittiğim spor salonunun dibi
eve gelince üşenip gidemiyordum şimdi en azından bahanem olmayacak iş çıkışı giderim
son iki gün Allahım yarebbim şu adama katlanacağım son iki gün ya sabır
Gecmis olsun yena bu hafta hic girip bakamadim eve ciktin sanirim
oooo sen gizli gizli diyet yapıyodun heee :)))senin adına sevindim cnmYok tatlım bahanem yok 4 gündür diyetteyim 3 gündür spor yspıyorum 3 gündür 3 lt su içiyorum diyetim cok sıkı bi diyet deil ama 1 kez bozdum cumartesi kahvaltı sonrası tartıldım 81 dim bakalım yarın ne olcak kilom . Hedefim 15 tatile kadar 75 olmak. Vericezz inş. Saolun ysnımda oldugunuz için ♡♡ :)
Yenacım iyi olmana sevindim canımm tekrar geçmiş olsun ♡
Suyuma limon atıp içmemin bi faydası varmıdır zayıflamaya yada salatalık portakal dilimi
Yok tatlım bi ondan umutmu çökermişmefkurem soğal canım Allah razı olsun duaların için benim regli son sürat devam karnımda baya şiş yarın kesinlikle benim tartıyı da yüksek göstericek .üzücü birşey insanın umudu çöküyor
kendinmi kuracan cnm baya uğraşmışındırHayırlı günler kızlar .Dün zeytin kırdım iki büklüm oldum geneSırt egzersizlerine başladım
Aslında güzel eksideydimde cano uçtu :))Mefkurem tam günün de gelmiş senin regl ..
Ben de merak ediyorum yarın tartı sonucunu :)
Dediğin çok doğru iş kaçmiyor ama ben kuduruk olduğum için atlıyorum herseye..
@Jade21 umarım sorunsuz halledersiniz. Unutulur gider canım ...
Ortamı sakinleştirme işi yine annelere kadinlara düşüyor maalesef. Sen sakin kalıp bi şekil de dağıtırsin kötü enerjiyi..
Kendim kurdum canım.Beş kiloydu ama anam ağladıoooo sen gizli gizli diyet yapıyodun heee :)))senin adına sevindim cnm
Yok tatlım bi ondan umutmu çökermiş
Bu hafta olmasa haftaya görürüz eksileri
kendinmi kuracan cnm baya uğraşmışındır
Aslında güzel eksideydimde cano uçtu :))
Bugün ibre yukarı gösterdi
Yarına Allah kerim
Malesef hiç görmedim burda o makineyle kıran.Kırma makinası var ya artık çok rahatmis diyorlar. Yokmu sizin orada. . Ben geçen pazarda gördüm bir zeytinci getirmiş kırma isteyenlere kırıp satiyordu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?