Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar
kızlar bugün Dr arayıp tahlil sonuçımu söylicekti aradı söyledi biraz üzüldüm ama
aslında üzülüyimmi sevineyimmi anlamadım. en son ben den tekrar kan aldılar ddm ya o kanı nükleer laboratuvar a gönderdiler sonuç 1 hafta ki testte kan değerlerimin düşük trambosit olduğunu dünkü testte normal olduğunu söyledi gelmene gerek yok dd eğer kanama felah olursa tekrar gelirsiniz dd size bahsetmiştim ya adetlerim çok kanamalı geçiyor dünde burnumdan kan geldi diye bahsetmiştim bununla alakalımış ama eşim ikna olmadı nasıl kendi kendine geçer dd 1 haftada dd tekrar eşimin Prof. arkadaşları var test kerime bakmışlar bugün yanında götürmüştü aynısını söylemiş kandeğerlwrim düşük demiş araştırılmalı demiş bakalım birde bu şekilde araştırttacağız. Allahım yardım nolur kızlar bana dua edin altında kötü birşey çıkmasın

Ekmek çok lezzetli geldi sana bugün sanırım :)
Fazla olmuş evet..
Bazen oluyor böyle saldırası geliyor insanın . Önemli olan devamli olmamasi...
Ya evet taze ve çok lezetli çavdar yiyorum hep su akşam yemeğinden sonrakileri yemesem iyiydi birden acıktım

İnş dogrudur canım. Birseyin yoktur. Rabbim tüm hastalarada şifa versin ♡

Sen bu şekilde zayıflarsın ama tekrar alırsın sağlıksız çünkü

Beslenme şeklini değiştirip yukseltebilirsin kan değerlerini Jadecim. Bir de takviye ilaç yazmadımı Dr.
Ayrıca kötü düşünme artık bak yokmuş bişey inş çıkmaz da..

Akşam noldu olmadi dimi bisey.?

Ya evet taze ve çok lezetli çavdar yiyorum hep su akşam yemeğinden sonrakileri yemesem iyiydi birden acıktım

Evet canım yemekten sonraki olmasaydı iyiydi. Bir de bugun perşembe olmasi kötü tabi :)

iyi akşamlar kızlar

YENA cım nasıl oldun canım?

Bugün dünden daha iyiyim canım. Sağolasın. .

Ben emziriyorum kendimi kısınca sütüm azalıyor

Kaç aylık bebeğin. Allah bağışlasın...
Eğer sütun çok azalıyorsa ertele tabii diyeti .. öncelik bebeğin bu süreçte. .
Minimum karbonhidrat sebze meyve protein bol su tüketerek hem zayıflayıp hem de sütün azalmamış olur..

Yaa sorma yarın tartı gunu hem ama encok yaptıgım spora üzülüyorum inş bidaha bole yemem akşam

Allah sağlık versin kuzum. Yüzünü güldürecek sonuçlar olsun inşallah

amin canm inşallah Allah razı olsun

de vitamini verdi haftada 1 gün içilcek başka bişey vermedi

yok bişey olmadı şükür Allah.. hastayım diye fazla üstüme gelmedi bide regliyim üzüldüm stres yaptım mı daha çok kanama yapıyor bağrıyorum bende kan kaybından öldürceksiniz beni diye ağlıyorum zaten hastayım birde stres evdeki mahvetti beni

Utanıyorum göbeğimden dışarı çıkmak istemiyorum sarkık koca göbeğim var
Cümlemizinkini bağışlasın saolun 3 aylık daha çok küçük 6 ay süt çok önemli biliyorum eşim beni beğenmiyor diye düşündüğüm için kafama çok takiyorum

@Jade21 sevindim huzursuzluk yasamamaniza. .
Allah kimsenin huzurunu bozmasın.
amin canım en kötü şey ev huzursuzluğu nereye gitsen oda senle geliyor o huzursuzluk mutsuzluk Allah herkesin yuvasına birlik dirlik beraberlik versin inşallah canım yenacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…