Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çıkmayacak ınşaallah

Çünkü ömür boyu bukadar az yemiceksin zayıflayınca ben zayıfladım deyip yemeye bâşlıcaksın işte ozaman hızlı ve iki katı kilo alcaksın tercübe konuşuyor
Şu anda yetiyor. Karbonu çok tüketmeye başlayınca gerisi geliyor bu bir gercek.

Selam hanimlar
YENA şukür tekrar aramizdasin.iyi olmana sevindim. Allah bir daha yaşatmasin. Kendini rölanti ye al. Nasil olsa sonra yine sen yapacaksın işleri. Birak dağınık kalsın:)))
@Jade21 inşallah Rabbim korktuklarindan emin kilar, sıkıntılarını giderir.
Bonus gözün aydın,Allah kabul etsin umrelerini, Rabbim gitmek isteyen herkese de nasip etsin.
Mefkurem düzeldin mi biraz, hasta olmana rağmen diyetine sadik kaliyorsun maşallah canım.
Bugün bayan oğretmenlerle eğlencedeydik, biraz kaçamak yaptim ama fazla degil. Sonrasinda kurtlari döktük,hiç bu kadar oynamamistim. Spor olsun diye hiç oturmadim. En az 2 saat oynamişimdir:)) Kaçamaklari eksilemiştir inşallah
Ayrica 50 dakika da yürüyüş yaptim

Iyi aksamlar
Dafi hayirli olsun nisan bende merak ettim. Belki bizim buralardir.

Kanan Saglikla sihhatle buyutursun yavrunu insallah. Hosgeldin kac kilosun once bi kilo verme surecin olmus sanirim ne kadar vermistin?

Jade sonuclarin insallah temizdir canim. Ilac takviyesiyle duzelir Allahin izniyle

Yena biraz daha iyiyim diyip kalkma yat keyfine bak

Oynamak en güzel sporlardan bekarken her haftasonu diskoya gider oynardık inceciktim o dönemde

Yazmayı unuttum
Lapa yapmıştım bugün yani dün :))ödem gitsin diye
Ama yine doğru dürüst uyuyamadım öksürükten
Boğazım ıslansın diye durmadan su içtim şimdide öksürük çayı içtim
Insanın rahatça uyuyabilmesi büyük bi nimet

baharcım
Sen ne taraflardasın
Ben doksanların basında fatihte oturmuştum.

Öksürüğe ceviz çok iyi geliyor denedinmi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…