Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni gelmiş hosgelmis

Kuzenim gitti 2 ay önce dönüşte kapanmadi hazır değilim dedi genç yaşta gitti gönlünce ibadetini yaptı geldi

Gercekten cok dusuncelilermis? ???

Ben 2 kilo hedefledim

3 kilo ben de versem takipteyim menuleri

Allah mesut etsin :))

O yüzden heralde çakıl ugramiyor artık buraya .. sayko ilişki istiyormuş demek. :)
Yok kuzu geliyor gelmem mi bu hafta geri vuruldu çok üzüldüm şimdi de dolunay i seyrediyom son sahnesi etkiledi beni o nasıl bir tutustu öyle. Sadece pztesi ve pazar dizi seyredebilir oldum o da pazar ütü yaparken pztesi de işten yorgun geldiğimden bulasik bile yikamayip dizi seyrediyom bu hafta hem misafiri vardı hem iş stresliydi. Bu hafta inşallah bişey cikmaz

Ben buna çok gülüyorum ama ya :))

Gülsem de bir yandan da düşündürücü aslın da.. sosyal deney gibi ... Mutluluğu sadece cinsellik sanan bir kitleye sahibiz sanırım..
Allahım nasıl derin düşünüyorum kendimlen gurur duydum.. :)

Yemek yemek basit bişeyler olmalı hızlı ve zahmetsiz ben yemek salata yoğurt hazırlayamiyorum en hızlı ne işe ona kosuyorum resmen kendime kap aldım yeşillikler lahana herseyi hazır edecegim yemek yerine salata çorba yapcam. Eşime diyorum ye ek şirketi ile anlasim eve yemek gelsin ben anambabam usulü seviyorum diyor. Yemek hazır olsa ben sanki daha kolay olur hayatim gibi. Gerçi bu haftanın stresi yüzünden de böyle olabilirim. Sadece uyumak istiyorum suan. Çok enerjik baslamistim oysaki.

Yoğun bir hafta geçirmişsin demek . umarım bu hafta daha esnek çalışrsın canım...
KAç kiloydun peki dün.?

sen kendine getirtsen olmazmı.? komşum var diyet yemekleri üreten bir yerde çalışıyor gün de 6 öğün paketleyip eve veya işyerine teslim ediyorlar.. Menülere bakıyorum da şahane herşey..
bazı günler kurabiye vb. bile oluyor.. her üründe kalori yazıyor.. falan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…