Yeni gelmiş hosgelmisGünaydın
Mutlu perşembeler. .
Salı günü taburcu oldum.. hafif ağrım var oda normal dedi Dr.
Hepinize güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim.
Iyi ki varsınız. ..
@dafi ne içten ne güzel dua etmişsin öyle.Allah razı olsun kuzum..duygulandim çok...
Sizler neler yaptınız bakalım çok zayifladinizmi
Yarın güzel rakamlar goreceksiniz gibi bir his var içim de.
Kuzenim gitti 2 ay önce dönüşte kapanmadi hazır değilim dedi genç yaşta gitti gönlünce ibadetini yaptı geldiHadi gözünüz aydın. .
Allah kabul etsin ziyaretlerini ibadetlerini
Ne mutlu onlara..
Ben de çok ozeniyorum ve istiyorum ama işte kapanmak için hazır değilim...
Ordan dönüşte de açık gezmek yerinde değil gibi düşünüyorum...
Bakalım nasip ne zaman olacak..
Gercekten cok dusuncelilermis? ???Yoo söylemedi. Yine aynı şeyler yani.
Daha yeni toparlanmisken. Çok sabirsizim ben ya.. bazen kızıyorum kendime. Millet neler yaşıyor. Ben hep şikayet halindeyim
Yanim da hiç kimse yok baharcım. Kızım vizeleri bitti diye bu hafta okula gitmek istemiyor öyle işte. ..
Hatta çok basit ameliyat diye eşimin kardeşi annesi sadece telefonla aradı seni rahatsız etmeyelim o yüzden gelmiyoruz biraz toparlan öyle geliriz dediler. .
Çok dusunceliler
Herşeyi bırak insan konuşacak naz yapacak biri olsun ister yanında. Başka ne zaman naz yapcazAmeliyatin basitimi olur ne saçma cok kizdim onlara ameliyat sonrasi kendimi dusununcebirileri gelmeliydi. Kizina iş kalmamaliydi. Ayip etmisler
Anestezi alınan hicbirsey basit değildir sevgi ister şefkat ister naz yapmak isterValla basit değil kuzum . Risk oranı diğer oplara göre daha düşük olduğu için basit deniyor bence..
Sonuçta yine kesilip biçiliyorsun :)
1 hafta raporluyum dinlenicem.
Burdayım geldimmmcakil80 nerelerdesin
Yazdı sanıyordum bu hafta beni affedin takıma da an anan girdim otobuste giriyorum resmen iyice yoğunlaştı işler yine. Ne deseniz haklisinizcakil80 Neden yoksun.. Takıma yaptığın gibi kilo bildireydin bari...
Bastirip çekince ağrı oluyorsa apandisit olabilir mutlaka gösterYa kızlar dünden beri sol kasığımın üstünde karnıma iki dakika arayla bıçak gibi ağrı saplanıyor ne olabilir ki
Ben 2 kilo hedefledimHadi bakalım herkes 1 haftalık yapabilecek hedefini eklesin
2017 de bitiyor.. 2018 i biraz daha hafif karşılamak istemezmisiniz.?
Yeter artık bu ağırlık bu vazgeçmişlik haftaya başlarım diyerek kendimizi kandırmışlık :)
İlk hedef benden gelsin o vakit..
3 kilo ben de versem takipteyim menuleriAhanda gozlerim boyle oldu.3 kilo ha. Sana kolaylik diliyorum,yaparsan büyüksün abi diyecem.
İnşallah sıkıntılarından biran once kurtulursun canim. Biz sen gelene kadar yavaş yavaş veririz ama mefkuremi bilmiyorum.
Benden umutlu degilsin yani
Ben de pek umutlu değilim benden
Ben de bu hafta pek menü paylaşmadim çünkü utandim ,kötü örnek olmayim dedim
Yok kuzu geliyor gelmem mi bu hafta geri vuruldu çok üzüldüm şimdi de dolunay i seyrediyom son sahnesi etkiledi beni o nasıl bir tutustu öyle. Sadece pztesi ve pazar dizi seyredebilir oldum o da pazar ütü yaparken pztesi de işten yorgun geldiğimden bulasik bile yikamayip dizi seyrediyom bu hafta hem misafiri vardı hem iş stresliydi. Bu hafta inşallah bişey cikmazAllah mesut etsin :))
O yüzden heralde çakıl ugramiyor artık buraya .. sayko ilişki istiyormuş demek. :)
Oy ki ne oy korkulur cuma gecesi kabusuKibarda lafmi yaa anlatilmaz yasanir bisey @MiuLego onu yasayan bilir.
Sopa koleksiyonu var civili elektirikli degisik cesitleri mevcut.
Ha bide sandalyeleri var.
Tatli dilinden hic bahsetmiyorum bile.
Yok kuzu geliyor gelmem mi bu hafta geri vuruldu çok üzüldüm şimdi de dolunay i seyrediyom son sahnesi etkiledi beni o nasıl bir tutustu öyle. Sadece pztesi ve pazar dizi seyredebilir oldum o da pazar ütü yaparken pztesi de işten yorgun geldiğimden bulasik bile yikamayip dizi seyrediyom bu hafta hem misafiri vardı hem iş stresliydi. Bu hafta inşallah bişey cikmaz
Ben buna çok gülüyorum ama ya :))
Gülsem de bir yandan da düşündürücü aslın da.. sosyal deney gibi ... Mutluluğun sadece cinsellik sanan bir kitleye sahibiz sanırım..
Allahım nasıl derin düşünüyorum kendimlen gurur duydum.. :)
Yemek yemek basit bişeyler olmalı hızlı ve zahmetsiz ben yemek salata yoğurt hazırlayamiyorum en hızlı ne işe ona kosuyorum resmen kendime kap aldım yeşillikler lahana herseyi hazır edecegim yemek yerine salata çorba yapcam. Eşime diyorum ye ek şirketi ile anlasim eve yemek gelsin ben anambabam usulü seviyorum diyor. Yemek hazır olsa ben sanki daha kolay olur hayatim gibi. Gerçi bu haftanın stresi yüzünden de böyle olabilirim. Sadece uyumak istiyorum suan. Çok enerjik baslamistim oysaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?