Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın ben de gruba ve yarışmaya katılmak istiyorum gereken nedir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Günaydın
Hoşgeldin aramıza. .

Gün için de paylaşım yapıyoruz motive edici mesajlar dahilinde ..
Yeri geliyor dertlesiyoruz yeri geliyor çok eğleniyoruz. . Menü ve yaptigimiz spor bildiriminde bulunuyoruz..
Düzenli paylaşımdan sonra cuma günleri kendi aramızda yaptigimiz kilo ve spor listesine dahil oluyorsun.

Kaç kilosun. ?

E eboe elifim guzel arkadasim hadi gel bismillah diyelim kaldigimiz yerden devam edelim

Calisma saatine gore ayarlayip mutlaka yuruyus yap evde bant vardi dimi?

Sensiz zayiflamak istemiyorum ben sen biliyosun ne kadar benzedigimizi.
Birimiz yaparsak digerimizde yapar.

Bu kadar kibarlik yeter...

Basla artik tamam mi lan

@MiuLego dan ogrendik kibarligi evelallah

Giriş gayet iyiydi
Ben küsüm elife Hep bizi yalnız bırakıyor. Dikkat edilmesede uğrar insan..
Bir iki kelam eder. Öyle öyle belki kendi de motive olur ..

@MiuLego çok mu kibar ? Severim kibar insanları..

Listeye girmek istiyormuş
Kızlarına nasıl zayıflanilir deyip saçını savurarak hava atmak istiyormuş benden duyma da .

Vaaay Harikasın o zaman cuma -1 geliyor ciddi ciddi..
Kızları derken takimdakiler mi? Eğer oyleyse boyle kaptana şapka çikartmak lazim Mefkurem .
İnşallah yena cuma -1 gormeyi çok istiyorum. Nasil bir metobolizmam varsa artik bir gunde 500gr-1kg arti çikabiliyorum. Sabah tartiya çikinca inanamadim,iki üc kere çiktim. Dun dikkat etmedim aslinda,nasil oldu anlamadim. Persembenin nimetleri

Yaaaa halamı zayiflamis olucam diyosun beyin yillardir alisik kabul edemiyo heralde.
Artik sisman degilsin guzum normal insan kilosundasin.
Bunu yazarken aglamakli oluyorum.

Hani derler di ya beynim ve bedenim farklı diye. Hakkat öyle inanamıyorum. Aynaya baktığımda kendime bakıyormusum gibi olmuyor...
Iyi bişey sanırım.
Bir de sizin de zayiflamanizi istiyorum artık. Sanki sizi aldatiyormusum gibi oluyor ben zayıflayip siz hala yerinizde sayınca. .. sevinemiyorum yaaa anlayın ne kadar değerli olduğunuzu benim için... sırf bu yüzden beni üzmemek için bile zayıflar insan...

Giriş gayet iyiydi
Ben küsüm elife Hep bizi yalnız bırakıyor. Dikkat edilmesede uğrar insan..
Bir iki kelam eder. Öyle öyle belki kendi de motive olur ..

@MiuLego çok mu kibar ? Severim kibar insanları..

Kibarda lafmi yaa anlatilmaz yasanir bisey @MiuLego onu yasayan bilir.

Sopa koleksiyonu var civili elektirikli degisik cesitleri mevcut.

Ha bide sandalyeleri var.
Tatli dilinden hic bahsetmiyorum bile.

Kibarda lafmi yaa anlatilmaz yasanir bisey @MiuLego onu yasayan bilir.

Sopa koleksiyonu var civili elektirikli degisik cesitleri mevcut.

Ha bide sandalyeleri var.
Tatli dilinden hic bahsetmiyorum bile.

Allah mesut etsin :))

O yüzden heralde çakıl ugramiyor artık buraya .. sayko ilişki istiyormuş demek. :)

Biliyorum nasil aklinin kaldigini gonul bagi baska bisey.

Sen cok iyi biliyosun neler yasadigimizi o yuzden boyle hissediyorsun.
Banada ruya gibi geliyorsun duygulaniyorum cok.

alemsin bonus, E eboe gel canim, hiç kimse boyle aşkla çagrilmadi. Kiymetini bil,bonus çok seviyor seni. Biz de. Hangimiz tokezlemiyoruz ki,ipin ucu kaçarsa tutmak zor, hemen eğilip tutacaksin ucunu ve devam edeceksin yola,birakma lutfen

Sakin ol canim,derin derin nefes al ,duygular hayata karşi umutlarimizi besleer,geçecek bu günler bak gör,guzel haberler yazacaksın bir gün,demedi deme

Guzel kalpli insan
Senin adina çok seviniyorum,inşallah kiloluyken yapamadiğin,içinde kalan şeyleri yapar mutlu olursun

YENA ugrayamamis
Bonus cakil Simi eboe kasimpati daha kim vardi ayri bi topikmi actilar goremiyorum
Ben bu hafta çok stresli ve gergin geçirdim çok şükür bitti sanırım inşallah eksik bir evrak yoktur çok yüksek montanli kredi kullandırdik geceleri uykuma giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…