Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Suan iddia nedeniyle bu hafta kasacagim sence 4 kilo verebilir miyim ki
Bir haftada dört kilo veremezsin canım benim versen bile kastan gider ayrıca sağlığına zarar. iki kilo verirsin ama. Sen gene iddiaya girdin diye saçma şeyler yapma olur mu. Sağlığın iddiadan daha önemli lütfen

Arkadaşlar yeni bir milada başlarken sizinle olmanın güvenini yaşıyorum. Sizleri tanımasam da yol arkadaşlarım olarak sorumlu hissediyorum. Yarın sabah itibariyle kilomu ve beslenme listemi paylaşacağım. Uzun ama keyifli bu yolda hepimiz başarılı olacağız

Hoşgeldin canım. Bence bugünkü menünü de yaz yanlışlar varsa görmüş olursun daha dikkatli olursun

Hoşgeldin canım. Bence bugünkü menünü de yaz yanlışlar varsa görmüş olursun daha dikkatli olursun
Bugün menüm değil son demlerim vardı bolca yedim. Yarın sabah yumurta peynir yeşillik ve bir dilim wasa araogun: 2 ceviz ogle: sebze yemeği ve yogurt araogun: ayran ve meyve aksam: tavuk salata gece: aktivia

Akşam yemekten sonra bişeyler atıştırmazsan güzel güzel gider kiloların. Suyunu da ihmal etmezsen tamamdır
Bugün menüm değil son demlerim vardı bolca yedim. Yarın sabah yumurta peynir yeşillik ve bir dilim wasa araogun: 2 ceviz ogle: sebze yemeği ve yogurt araogun: ayran ve meyve aksam: tavuk salata gece: aktivia

Süpersin ben acıkıyorum 2 oğün diyeti hiç denemedim aslında
Tebrikler ama miden küçülmüş demekki kocaman kocaman tebrikler

E eboe listeyi atiyorum sana bi duzgun yapayim bakim etkisi ne olucak.

3 ana 3 ara ogunlu ben en son arayi yapamiyorum. Cok erken yediysem anca.

Vucut herseyi aldigi icin yeme krizleri azaliyo.
bonuscum 3 ara 3 ana ogunle zayıflamıştım olmadı bi turlu yeniden yapamadım. Bende mi baksam bi listene

Süpersin ben acıkıyorum 2 oğün diyeti hiç denemedim aslında
Tebrikler ama miden küçülmüş demekki kocaman kocaman tebrikler
Başlangıçta 3 öğün yapabiliyosun.Ben direk 2 öğünle başlamıştım. sonradan gerek duymuyosun doyana kadar yediğin için.

Başlangıçta 3 öğün yapabiliyosun.Ben direk 2 öğünle başlamıştım. sonradan gerek duymuyosun doyana kadar yediğin için.
6 öğünden umudumu kesersem bi haftada 2 öğün diyetini denemeye niyetim var
Ama maşaAllah gerçekten ekmek filanda yemiyosun darısı bana

Hoşgeldin arkadaşım Yeni miladına başlarken sana azim ve irade diliyorum :)

Ay koptum bu ne ya onu benimle karı bilir hahaha

E eboe listeyi atiyorum sana bi duzgun yapayim bakim etkisi ne olucak.

3 ana 3 ara ogunlu ben en son arayi yapamiyorum. Cok erken yediysem anca.

Vucut herseyi aldigi icin yeme krizleri azaliyo.
Listelerini yazıcaksın zaten dimii bende örnek alayım benim beslenmem çok kötü bu ara çok hele hele gece yemelerim berbaat

6 öğünden umudumu kesersem bi haftada 2 öğün diyetini denemeye niyetim var
Ama maşaAllah gerçekten ekmek filanda yemiyosun darısı bana
Yok canım yemiyorum ekmek hamur işi falan. Artık alıştı mide ekmeksizliğe yediğim zaman çok rahatsız ediyo ve hemen acıktırıyo el ayak titriyor. Almayim ben

Eki Görüntüle 2071867

5 gün sonra dışarı çıkicam.pek heyecanliyim :)
Üstteki söyleşiye gideceğiz kızımla...
Anlatırım size nasıl geçtiğini :)
Nasıl geçti söyleşi sorıyım mı bence yaşadığımız şu günleri düşünürsek hiç Umut verici geçmemiştir ...

Farkındamısın gece haberlerinin yarısı kadına yönelik Şidet haberleri içeriyor bu haberlerin çoğu ölümlede sonuçlanıyor bu haberler gün geçtikçe çoğalıyor fakat hiç bir haberde şu adama filan kadına (bu karısı olur, kızı olur,sevgilisi olur, kız kardeşi olur.... vs. ) şidet gösterdiği için şu kadar ceza aldı veya öldürdüğü için muhebet yedi haberi Yok çünki caydırıcı cezası Yok

Vallaha işin zor simiciğim Allah yardımcın olsun hem işteki zorluklar hem özel hayatındaki karışıklık Yok insan sonra işinede konsantre olamaz okuduğunu anlamazsın sen en iyisini bilirsin Zaten yenoşda söylemişte bende katılıyorum işlerinde gönlünce sonuçlanır inşallah o kadar emek veriyorsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…