Al benden de o kadar 70 kilo doktorun karşısına çıkıp hazırım demek istiyoruminşallah canım. valla olmayınca olmuyor. en azından bir 70 olsam çok iyi olacak
Bir haftada dört kilo veremezsin canım benim versen bile kastan gider ayrıca sağlığına zarar. iki kilo verirsin ama. Sen gene iddiaya girdin diye saçma şeyler yapma olur mu. Sağlığın iddiadan daha önemli lütfenSuan iddia nedeniyle bu hafta kasacagim sence 4 kilo verebilir miyim ki
Hoşgeldin canım. Bence bugünkü menünü de yaz yanlışlar varsa görmüş olursun daha dikkatli olursunArkadaşlar yeni bir milada başlarken sizinle olmanın güvenini yaşıyorum. Sizleri tanımasam da yol arkadaşlarım olarak sorumlu hissediyorum. Yarın sabah itibariyle kilomu ve beslenme listemi paylaşacağım. Uzun ama keyifli bu yolda hepimiz başarılı olacağız
Bugün menüm değil son demlerim vardı bolca yedim. Yarın sabah yumurta peynir yeşillik ve bir dilim wasa araogun: 2 ceviz ogle: sebze yemeği ve yogurt araogun: ayran ve meyve aksam: tavuk salata gece: aktiviaHoşgeldin canım. Bence bugünkü menünü de yaz yanlışlar varsa görmüş olursun daha dikkatli olursun
Bugün menüm değil son demlerim vardı bolca yedim. Yarın sabah yumurta peynir yeşillik ve bir dilim wasa araogun: 2 ceviz ogle: sebze yemeği ve yogurt araogun: ayran ve meyve aksam: tavuk salata gece: aktivia
Süpersin ben acıkıyorum 2 oğün diyeti hiç denemedim aslındaAra öğün yok canım aralarda şekersiz çay kahve serbest onları da yazmıyorum.doymaya gelince yetiyo da artıyo bile, 7 saat sıfır açlık. Ara yapınca çok çabuk acıkıyorum ben malesef. Bana çok öğünlü menü yaramıyo
Başlangıçta 3 öğün yapabiliyosun.Ben direk 2 öğünle başlamıştım. sonradan gerek duymuyosun doyana kadar yediğin için.Süpersin ben acıkıyorum 2 oğün diyeti hiç denemedim aslında
Tebrikler ama miden küçülmüş demekki kocaman kocaman tebrikler
6 öğünden umudumu kesersem bi haftada 2 öğün diyetini denemeye niyetim varBaşlangıçta 3 öğün yapabiliyosun.Ben direk 2 öğünle başlamıştım. sonradan gerek duymuyosun doyana kadar yediğin için.
Hoşgeldin arkadaşım Yeni miladına başlarken sana azim ve irade diliyorum :)Arkadaşlar yeni bir milada başlarken sizinle olmanın güvenini yaşıyorum. Sizleri tanımasam da yol arkadaşlarım olarak sorumlu hissediyorum. Yarın sabah itibariyle kilomu ve beslenme listemi paylaşacağım. Uzun ama keyifli bu yolda hepimiz başarılı olacağız
Ay koptum bu ne ya onu benimle karı bilir hahaha
Ben buna çok gülüyorum ama ya :))
Gülsem de bir yandan da düşündürücü aslın da.. sosyal deney gibi ... Mutluluğu sadece cinsellik sanan bir kitleye sahibiz sanırım..
Allahım nasıl derin düşünüyorum kendimlen gurur duydum.. :)
Listelerini yazıcaksın zaten dimii bende örnek alayım benim beslenmem çok kötü bu ara çok hele hele gece yemelerim berbaat
Yok canım yemiyorum ekmek hamur işi falan. Artık alıştı mide ekmeksizliğe yediğim zaman çok rahatsız ediyo ve hemen acıktırıyo el ayak titriyor. Almayim ben6 öğünden umudumu kesersem bi haftada 2 öğün diyetini denemeye niyetim var
Ama maşaAllah gerçekten ekmek filanda yemiyosundarısı bana
Nasıl geçti söyleşi sorıyım mı bence yaşadığımız şu günleri düşünürsek hiç Umut verici geçmemiştir ...Eki Görüntüle 2071867
5 gün sonra dışarı çıkicam.pek heyecanliyim :)
Üstteki söyleşiye gideceğiz kızımla...
Anlatırım size nasıl geçtiğini :)
Süper güzel bir hareket olmuşYemedigim şeylerin parasini kumbarama atiyorum bayagi para birikti
Annemle arkadaslarida gitti bugunEki Görüntüle 2071867
5 gün sonra dışarı çıkicam.pek heyecanliyim :)
Üstteki söyleşiye gideceğiz kızımla...
Anlatırım size nasıl geçtiğini :)
Bende aynıları yaptırdımiyi akşamlar kızlar. bugün zorla da olsa kuaföre gittim. röfle yaptırdım , saçlarımın ucundan aldırdım. şekle girdi biraz iyi oldu. ama bütün günüm kuaförde geçti. dip boya, kesim, röfle, fön...
Vallaha işin zor simiciğim Allah yardımcın olsun hem işteki zorluklar hem özel hayatındaki karışıklık Yok insan sonra işinede konsantre olamaz okuduğunu anlamazsın sen en iyisini bilirsin Zaten yenoşda söylemişte bende katılıyorum işlerinde gönlünce sonuçlanır inşallah o kadar emek veriyorsun arkadaşımapandisintim çocukken alındı canım hem bu sol tarafta yumurtalıklarımda sanki hücre değişimi ile mi ilgili onu seçemedim
canım dün işyerinde tlf geldi küçük kız üvey abim eve kilitledi anne yetiş kurtar beni dedi erkek arkadaşı olduğunu öğrenmişler aradım konuşurken abisi aldı bana etmediği hakaret kalmadı siz anlayın işte ve işin en iğrenç yanı fadıl hepsini duydu rezil oldum kız anne yetiş diye mesajlar atıyor babası kapıma gelirse öldürürüm demiş mecbur polisle giderim diye düşündüm diğer patron yaverine durumu anlattım almanlara da bu konularda pek güven olmaz aile problemi olan kişiye iş hayatında hoş bakmazlar e bi de yeni gerginlik oldu proje durumunda pazartesi çok önemli bigün adam neyse anlayışlı gibi davrandı izin verdi ama fadıl öküzü konuşmaları anladı geldi mutfaga sonra pislik pislik bakıp geri döndü işine yansıtıyosun anlamında zaten didişiyoruz üç gündür büyük kızı aradım koştur koştur trene yetiştik o arada kızı babası almış bi tenhaya götürmüş bağırmış çağırmış bana mesaj attı babam beni alışveriş merkezinin önüne bıraktı haydaa bu ne şimdi neyse aldım açmış yemek yedirdim tutturdu oğlanı görücem ben daha babama dönmeyecem neyse işte bu fırtına da eve dönmem gece ikiyi buldu.
Babası olacak öküzde iletişimsizliğin bedelini anladı yazıyor dünden beri ne olacak bilmiyorum şu an..
Ya isyan etme diyorlarda şurda bir yıldan fazladır sizlerleyim az çok tanıdınız beni yaşadıklarımı hatta belki benim daha anlatamayıp yutkunduklarımı bile hissettiniz çoğunuz biliyorum ya normal mi bu hayat Allah aşkına bu kadarı normal mi ben kaldıramıyorum artık..huzur içinde başımı yastığa koymam üç günü geçmiyor..neyim eksikti benim bi avuç mutluluğu haketmeyecek kadar..kafam çok karışık kızlar ağrımda devam ediyor ve benim okumam gerek 630 sayfalık bir skript var daha bu kafayla..delircem yeminlen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?