Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menum yanına 1 mil Leslie

Sabah 11 de 1 kepekli Kaşarlı tost yanına çay salata

Saat 15.00 1 tane muz 2 tane ceviz

Saat 18 de 1 tencere sebze çorbası yanına beyazpeynir 3 tane galeta
Çakıllll sende büyük gelişme var bebeğim
Yalnız çorbayı anlamadım 1 tenceremi

Kendini daha iyi hissetmişindir tatlım

Kendini daha iyi hissetmişindir tatlım
evet iyi oldu. hem uçları incelmişti hem de boyası gelmişti. moral oldu. çünkü son zamanlarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum. diyet çıkmazı da ayrı konu. çok canım sıkılıyor bu konuya.

Güzelim kendi kendimize zayıflıyabilseydik şimdi bu kiloda olmazdık
Durduk yerde motive olamıyor insan
Burda birbirimizi itelicezki başarıya ulaşabilelim
Onun içinde daha sık gelmen lazım
İnşallah daha sık gelebilirim. Pirinç lapasını nasıl yapıyosun? Gün içinde hep onu mu tüketiyosun

Hiç ara öğün yok mu ? Doyuyomusun bunlarla

Çakıllll sende büyük gelişme var bebeğim
Yalnız çorbayı anlamadım 1 tenceremi
Evet sorma ona degmis buna degmemis derken 4 kase içtim ve yarın Whiteblacklife ile martı olduk hem kiloda hem sporda ben bu hafta spora basliyorum beni çiğ çiğ yemeden onu yenmeliyim çok iyi spor yapıyorlar. Destek bekliyorum sizden bu hafta

Hiç ara öğün yok mu ? Doyuyomusun bunlarla
Ara öğün yok canım aralarda şekersiz çay kahve serbest onları da yazmıyorum.doymaya gelince yetiyo da artıyo bile, 7 saat sıfır açlık. Ara yapınca çok çabuk acıkıyorum ben malesef. Bana çok öğünlü menü yaramıyo

Bebek için çok kilo vermem lazım ve surem çok azaldı oyalanmadan doktor kontrolüne sözümü tutmuş 70 kilo olmuş gitmek istiyorum. 60 kiloya inmek daha da iyi bu yıl kendimi buna adayacagim
Verirsin canım bu kadar sıkıntı etme. Aynı durumdayız benim de bebek için kilo vermem lazım. Kendini harap etmeden diyet psikolojisine sokmadan yap diyet psikolojisine girersen ters teper

Verirsin canım bu kadar sıkıntı etme. Aynı durumdayız benim de bebek için kilo vermem lazım. Kendini harap etmeden diyet psikolojisine sokmadan yap diyet psikolojisine girersen ters teper
ben de diyet yapayım deyince kesinlikle yapamıyorum

İnşallah daha sık gelebilirim. Pirinç lapasını nasıl yapıyosun? Gün içinde hep onu mu tüketiyosun
Güzelim kendin için soruyosan senin öncelikle dolu ama kaçamaksız menülerin olması lazım
Aç kalmıcan, doğru şeylerle karnını doyuracaksın

Lapa arada ödem atmak için yapılabilir
Ben 1 gün yapıyorum zaten 2.gün yenmiyor :))
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişiriliyor yağsız tuzsuz baharat serbest
Bazıları yanında salata yada yoğurt yiyor ama sadesi daha etkili

Evet gerçekten güzel spor yapıyolar
Ama senin sporda rakip olman saçma olmuş
Sen daha yeni başlıcaksın birden çok yapamazsınki doğruda olmaz zaten
Spor yavaş yavaş artırılır

Menüde bşraz karbona dikkat edersen zaten meton güzel çalışıyor maşallah

Yok zaten bana öyle detokslar yaramıyo.. Merak ettiğim için sordum. -3 için sana lazım tabi detoks :)

ben de diyet yapayım deyince kesinlikle yapamıyorum
Di mi mevzu diyetteki yasaklar olunca o yasaklar hep aklında oluyo ama bu kadar umutsuz olmayın ya,o kadar uzun değilki yolunuz. Bak benim ismin altında 100 yazıyo kapı gibi maşallah ben bile o kadar sorun etmiyom. Üzmeyin kendinizi stres yapmayın verirsiniz

inşallah canım. valla olmayınca olmuyor. en azından bir 70 olsam çok iyi olacak

Suan iddia nedeniyle bu hafta kasacagim sence 4 kilo verebilir miyim ki

Bugün 1 mil ve 3 mil şekli de 2 kez Leslie yaptım bacaklarim titriyor suan. Beni çiğ çiğ yiyecek sanırım umarım misafiri gelir spor yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…