Bende aynıları yaptırdım
Valla simicim aynilarini yazicaktim bende hem iş hem özel hayatında kolaylıklar diliyorum yeter artık ya şu kadına bir huzur verin demek istiyorum hayatındaki herkeseVallaha işin zor simiciğim Allah yardımcın olsun hem işteki zorluklar hem özel hayatındaki karışıklık Yok insan sonra işinede konsantre olamaz okuduğunu anlamazsın sen en iyisini bilirsin Zaten yenoşda söylemişte bende katılıyorum işlerinde gönlünce sonuçlanır inşallah o kadar emek veriyorsun arkadaşım
Yaptır canım valla insan motive oluyor sarı rofleydi benim biraz daha rengini actirdim Işıl Işıl oldu herkes çok beğendi bende mutlu oldum önceki rengini sevmemistim60kiloyum ışıl Yeni saçlarınızı güle güle kullanın Benimde hafta içi dip boya ve kaş aldırma planlarım var
Ne güzel ve inanılmaz değilmi senin 70 kilo olman çok emek verdin haketin doğrusu bu mesajın beni çok duygulandırdı bilmeni istedim: )Hani derler di ya beynim ve bedenim farklı diye. Hakkat öyle inanamıyorum. Aynaya baktığımda kendime bakıyormusum gibi olmuyor...
Iyi bişey sanırım.
Bir de sizin de zayiflamanizi istiyorum artık. Sanki sizi aldatiyormusum gibi oluyor ben zayıflayip siz hala yerinizde sayınca. ..sevinemiyorum yaaa anlayın ne kadar değerli olduğunuzu benim için... sırf bu yüzden beni üzmemek için bile zayıflar insan...
Hayırlı akşamlar herkese
YENA nilüfer ablaaaa bana nasıl küsersin valla yetişemiyorum, ben okuduğumda muhabbetler çoktan bitmiş oluyo, yoksa burayı ihmal eder miyim..
iyi akşamlar kızlar. bugün zorla da olsa kuaföre gittim. röfle yaptırdım , saçlarımın ucundan aldırdım. şekle girdi biraz iyi oldu. ama bütün günüm kuaförde geçti. dip boya, kesim, röfle, fön...
Cumartesi menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
5 zeytin
Bi dilim peynir
Marul
Bi tutam maydonoz
Bi mandalina
Akşam 19.30
Bi kase mercimek çorbası
1 tabaktan az zeytinyağlı barbunya
Bi kase yoğurt
2 litre su
5 mil leslie (75 dk)
İlerleyen saatlerde 2 bardak ıhlamur
Tatlim tatlimi seyredecegim şimdi bakalım karşısında adım yapcam ya da Leslie
Al benden de o kadar 70 kilo doktorun karşısına çıkıp hazırım demek istiyorum
Arkadaşlar yeni bir milada başlarken sizinle olmanın güvenini yaşıyorum. Sizleri tanımasam da yol arkadaşlarım olarak sorumlu hissediyorum. Yarın sabah itibariyle kilomu ve beslenme listemi paylaşacağım. Uzun ama keyifli bu yolda hepimiz başarılı olacağız
Ay koptum bu ne ya onu benimle karı bilir hahaha
Nasıl geçti söyleşi sorıyım mı bence yaşadığımız şu günleri düşünürsek hiç Umut verici geçmemiştir ...
Farkındamısın gece haberlerinin yarısı kadına yönelik Şidet haberleri içeriyor bu haberlerin çoğu ölümlede sonuçlanıyor bu haberler gün geçtikçe çoğalıyor fakat hiç bir haberde şu adama filan kadına (bu karısı olur, kızı olur,sevgilisi olur, kız kardeşi olur.... vs. ) şidet gösterdiği için şu kadar ceza aldı veya öldürdüğü için muhebet yedi haberi Yok çünki caydırıcı cezası Yok
Annemle arkadaslarida gitti bugun
Yok yapmam sadece spor yapacagim belki o etkili olur. Bi de protein yiyecegim hamur işi yokBir haftada dört kilo veremezsin canım benim versen bile kastan gider ayrıca sağlığına zarar. iki kilo verirsin ama. Sen gene iddiaya girdin diye saçma şeyler yapma olur mu. Sağlığın iddiadan daha önemli lütfen
Hoca bel simidimi görse kesin sopayla kovalar amaSeni özlediğimi sitemle dile getirdim naapayım..
tabii ki küsmüyorum seni çok iyi anlıyorum da ama burada olmanız gerekiyor. :)
Ne iyi etmişsin.. Eminim çok yakışmıştır.. Güle güle kullan...
Hoca bu listeyi görse idi alkışlar eşliğin de sana bir kadeh zeytinyağı ikram ederdi. :)
maşallahın var kıprsılı..
Çok beğenmiştim filmi.. İyi seçim..
İnşallah canım. Böyle giderse yakındır o günler... Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inş.
Keyifli ve azimli bir süreç olur inşallah..
Hedefin kaç kilo olmak.?
Ben geçen seneden beri gülüyorum bu videoya..
25 kasım gününe özel kadınlara yönelik stendap gösterisi idi..
Çok başarılı buldum.. 3 saat nasıl geçti anlamadım... Çok eğlenceli aynı zaman da düşündürücü idi...
mor rengin anlamını biliyorsun. Mor fular dağıtıldı.. erkek görevliler dışarı çıkarıldı özetle çok iyiydi..
Yarın akşam misafirim olmazsa zülfü Livaneli-leylanın evi- gideceğim tiyatro...
Haberler konusun da çok haklısın. ben bakamıyorum yaa..Hafta içi bir haber beni şoklardan şoka soktu..
10 yaşında ki çocuk annesini ve sevgilisini yatakta gördüğü için yine onlar tarafından öldürülüyor..
Öylemi.? KEşke sen de gelseydin :)
O kadar uğraştım geçende sana foto atmak için bir türlü olmadıYENA cepten giriyorum kucultmeyi bilmiyorum fotoları yollamiyor namizsiz telefon senin fotonuda göremedim bu arada albüm yok diyor
Hoca bel simidimi görse kesin sopayla kovalar ama
Hamurişi yiyince zaten acaip tatlı isteği oluyo bi de yemeklere saldırıyo insan kendimden biliyorum.Yok yapmam sadece spor yapacagim belki o etkili olur. Bi de protein yiyecegim hamur işi yok
Film gerçekten güzeldiSeni özlediğimi sitemle dile getirdim naapayım..
tabii ki küsmüyorum seni çok iyi anlıyorum da ama burada olmanız gerekiyor. :)
Ne iyi etmişsin.. Eminim çok yakışmıştır.. Güle güle kullan...
Hoca bu listeyi görse idi alkışlar eşliğin de sana bir kadeh zeytinyağı ikram ederdi. :)
maşallahın var kıprsılı..
Çok beğenmiştim filmi.. İyi seçim..
İnşallah canım. Böyle giderse yakındır o günler... Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inş.
Keyifli ve azimli bir süreç olur inşallah..
Hedefin kaç kilo olmak.?
Ben geçen seneden beri gülüyorum bu videoya..
25 kasım gününe özel kadınlara yönelik stendap gösterisi idi..
Çok başarılı buldum.. 3 saat nasıl geçti anlamadım... Çok eğlenceli aynı zaman da düşündürücü idi...
mor rengin anlamını biliyorsun. Mor fular dağıtıldı.. erkek görevliler dışarı çıkarıldı özetle çok iyiydi..
Yarın akşam misafirim olmazsa zülfü Livaneli-leylanın evi- gideceğim tiyatro...
Haberler konusun da çok haklısın. ben bakamıyorum yaa..Hafta içi bir haber beni şoklardan şoka soktu..
10 yaşında ki çocuk annesini ve sevgilisini yatakta gördüğü için yine onlar tarafından öldürülüyor..
Öylemi.? KEşke sen de gelseydin :)
Hamurişi yiyince zaten acaip tatlı isteği oluyo bi de yemeklere saldırıyo insan kendimden biliyorum.
İnşallah.Bugünlerde giydiğim pantolon ve eşofmanlar bollaşmaya başladı hafiften.inşallah torba gibi olurlar bikaç ayaHoca sabırlı olacak.. Böyle beslenerek gidecek simit..
Film gerçekten güzeldi
Aynen bi de öyle bi düşüyoki şeker,ellerim parkinsonlu gibi titremeye başlıyo fenalaşıyorum kendimi çekyata zor atıyorumO an doyuyorsun sonra hızla yine acıkıyorum ben de hamur işi ve pilav yedikten sonra..
Ona ben de gitmeyi dusunuyorumGülse Birsel'in yeni filmin fragmanı da çok eğlenceli ve komik .. Ona da gitmek istiyorum .
seviyorum gülse yi desteklemeliyiz kadın olarak. sektör de yalnız ve gayet başarılı ...
Avrupa yakası çok iyiydiGülse Birsel'in yeni filmin fragmanı da çok eğlenceli ve komik .. Ona da gitmek istiyorum .
seviyorum gülse yi desteklemeliyiz kadın olarak. sektör de yalnız ve gayet başarılı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?