Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla simicim aynilarini yazicaktim bende hem iş hem özel hayatında kolaylıklar diliyorum yeter artık ya şu kadına bir huzur verin demek istiyorum hayatındaki herkese simeranya7

60kiloyum ışıl Yeni saçlarınızı güle güle kullanın Benimde hafta içi dip boya ve kaş aldırma planlarım var
Yaptır canım valla insan motive oluyor sarı rofleydi benim biraz daha rengini actirdim Işıl Işıl oldu herkes çok beğendi bende mutlu oldum önceki rengini sevmemistim

Ne güzel ve inanılmaz değilmi senin 70 kilo olman çok emek verdin haketin doğrusu bu mesajın beni çok duygulandırdı bilmeni istedim: )

Hayırlı akşamlar herkese

YENA nilüfer ablaaaa bana nasıl küsersin valla yetişemiyorum, ben okuduğumda muhabbetler çoktan bitmiş oluyo, yoksa burayı ihmal eder miyim..

Seni özlediğimi sitemle dile getirdim naapayım..
tabii ki küsmüyorum seni çok iyi anlıyorum da ama burada olmanız gerekiyor. :)

Ne iyi etmişsin.. Eminim çok yakışmıştır.. Güle güle kullan...

Hoca bu listeyi görse idi alkışlar eşliğin de sana bir kadeh zeytinyağı ikram ederdi. :)

maşallahın var kıprsılı..

Tatlim tatlimi seyredecegim şimdi bakalım karşısında adım yapcam ya da Leslie

Çok beğenmiştim filmi.. İyi seçim..

Al benden de o kadar 70 kilo doktorun karşısına çıkıp hazırım demek istiyorum

İnşallah canım. Böyle giderse yakındır o günler... Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inş.

Keyifli ve azimli bir süreç olur inşallah..

Hedefin kaç kilo olmak.?

Ay koptum bu ne ya onu benimle karı bilir hahaha

Ben geçen seneden beri gülüyorum bu videoya..

25 kasım gününe özel kadınlara yönelik stendap gösterisi idi..
Çok başarılı buldum.. 3 saat nasıl geçti anlamadım... Çok eğlenceli aynı zaman da düşündürücü idi...
mor rengin anlamını biliyorsun. Mor fular dağıtıldı.. erkek görevliler dışarı çıkarıldı özetle çok iyiydi..
Yarın akşam misafirim olmazsa zülfü Livaneli-leylanın evi- gideceğim tiyatro...

Haberler konusun da çok haklısın. ben bakamıyorum yaa..Hafta içi bir haber beni şoklardan şoka soktu..
10 yaşında ki çocuk annesini ve sevgilisini yatakta gördüğü için yine onlar tarafından öldürülüyor..

Annemle arkadaslarida gitti bugun

Öylemi.? KEşke sen de gelseydin :)

Yok yapmam sadece spor yapacagim belki o etkili olur. Bi de protein yiyecegim hamur işi yok

Hoca bel simidimi görse kesin sopayla kovalar ama

O kadar uğraştım geçende sana foto atmak için bir türlü olmadı YENA cepten giriyorum kucultmeyi bilmiyorum fotoları yollamiyor namizsiz telefon senin fotonuda göremedim bu arada albüm yok diyor

Bilmiyorum neden göremiyorsunuz.? Ben profilime girdiğim de fotoğrafları tıkladığım da görüyorum .. anlamadım ki..

Film gerçekten güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…