Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDINLARRRRR

herkese HAYIRLI CUMALAR OLSUN

kilo.geçen hafta ...81.6.
bu hafta..................81.4. kızlar bu ara pek aktif olamıyorum biraz yoğun geçiyor günlerim ve yorucu sadece koruyabiliyorum tam diyet demiyim 7 leri bende bir görsem iyi olcak hayırlısı olsun yavaş olsun diyelim fırsat buldukça gelicem bugün temizlikçi gelicek evde çok iş var bıdıklar biraz daha iyi çok şükür grip olmuştuk bende iyi sayılır sadece eklem ağrılarım birde sırt ağrım var hala antibiyotik kullanıyorum bıdıkların da ilaçlarını devam ediyorum arada uğrarım hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

Geçmiş olsun bıdıklara,şifa diliyorum Allahtan. Az kilo vermişsin ama yinede eksidesin ,haftaya daha çok verirsin

nursena hoşgeldin, geçen gün aklıma gelmiştin, babanın iyi olmasına çok sevindim, Allah şifa versin..
cok teşekkür ederim arkadaşım amin
Ya evet görüyorum bazen iyi coşuyorsun :)
Allah korusun babanı da tüm hastaları da rabbim şifa versin hep mutlu haberler alın
huhuuuww hemde ne çoşmakkkkkk
Nursena kotu seyler duşünme Rabbim babana ve tüm hastalara sifalar versin
aminnnn inşallah beni ençok gurbet yoruyo herşeye hasret gidiyorummm

merhaba selamlar canım birşey sormak istedim babanızın kanla ilgilimiydi rahatsızlığı????. ..çok geçmiş olsun.
babam gayet sağlıklı idi hiç bir rahatsızlığı yoktu aspirin içmemiştir ömründe 1 hafta içinde halsiz düştü 1 ay dırda diş etleri apse yaptı sandiler şişti meğer kan kanseri akut lösemi 3 ay hastane de kemo terepiler gördü en son ilik nakli oldu şimdilik iyi sayılır dr kontroleri devam evde artık çok şükür

bende özledimm ammma neden bende milim azim yok hala alıyorum her yanım ağrıyo taşıyamıyorum kilomu kendime işkenceden zevk alıyorum heralde
anladımm yena 69
öl diyosun
yaşamıyalım diosun
bi ikimiz kaldık diosunnn
topiğe gireli 10 yıl oldu diosun
senede 1 kilo versek 10 kilo eksik olurduk diosun
::)))))nediiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendi başınızı yiyin diye bi deyim var bize yazılmış :)
Iyi geceler

Akşam yemeğe çocuklar geldi yemek çay faslı öyle geçti

nursena hoşgeldin cnm Zühal bende

.
merhabalarrrr hoşgeldin sende inşallah azmin daim olur yaza fit olursun

Selamun aleykum hayırlı cumalar canlarım çok özledim sizleri annem çık rahatsız yataktan kalkamıyor onla ilgilenmekten zorundayım dun ankaraya gönderdim Dr a bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla dobecekler tabı bende durum kotu kendimi evımı çocukları çok ihmal ettim bu ara umıtlıyum inşallah toparlanıcam
Kılomı aynı yazalım yenam inşallah eksi bıldırdıgım günlerde gelır

YENA canım sen nasıl oldun

Allah şifa versin annene canım inşallah hayırlı haberler alın

Geçmiş olsun hayriyeciğim annenden iyi haberler alırsın inşallah canım

Geçmiş olsun canım keşke temizliği iyileştikten sonra yaptırsaydın cam kapı açılır şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…