- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Günaydınlar
Geçen hafta 92,5
Bu hafta. 91.4
Fark..............1.1
Şu işleri halledeyim öğleden sonra damlarım
Geçmiş olsun bıdıklara,şifa diliyorum Allahtan. Az kilo vermişsin ama yinede eksidesin ,haftaya daha çok verirsinGÜNAYDINLARRRRR
herkese HAYIRLI CUMALAR OLSUN
kilo.geçen hafta ...81.6.
bu hafta..................81.4. kızlar bu ara pek aktif olamıyorum biraz yoğun geçiyor günlerim ve yorucu sadece koruyabiliyorum tam diyet demiyim 7 leri bende bir görsem iyi olcak hayırlısı olsun yavaş olsun diyelim fırsat buldukça gelicem bugün temizlikçi gelicek evde çok iş var bıdıklar biraz daha iyi çok şükür grip olmuştuk bende iyi sayılır sadece eklem ağrılarım birde sırt ağrım var hala antibiyotik kullanıyorum bıdıkların da ilaçlarını devam ediyorum arada uğrarım hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
cok teşekkür ederim arkadaşım aminnursena hoşgeldin, geçen gün aklıma gelmiştin, babanın iyi olmasına çok sevindim, Allah şifa versin..
huhuuuww hemde ne çoşmakkkkkkYa evet görüyorum bazen iyi coşuyorsun :)
Allah korusun babanı da tüm hastaları da rabbim şifa versin hep mutlu haberler alın
aminnnn inşallah beni ençok gurbet yoruyo herşeye hasret gidiyorummmNursena kotu seyler duşünme Rabbim babana ve tüm hastalara sifalar versin
babam gayet sağlıklı idi hiç bir rahatsızlığı yoktu aspirin içmemiştir ömründe 1 hafta içinde halsiz düştü 1 ay dırda diş etleri apse yaptı sandiler şişti meğer kan kanseri akut lösemi 3 ay hastane de kemo terepiler gördü en son ilik nakli oldu şimdilik iyi sayılır dr kontroleri devam evde artık çok şükürmerhaba selamlar canım birşey sormak istedim babanızın kanla ilgilimiydi rahatsızlığı????. ..çok geçmiş olsun.
bende özledimm ammma neden bende milim azim yok hala alıyorum her yanım ağrıyo taşıyamıyorum kilomu kendime işkenceden zevk alıyorum heraldeHerkese iyi gecelergec yatayim istedim bu gece.
Biri benden muzik listesi istedi onu yaziyodum bi kahve yaptim.
nursena hosgeldin gııızzz diye omzuna vurup sarilasim geldi hosgeldin
Anlatsana biraz gidip gelip bizi burda gormek nasil bi duyguen cokta beni beni bonusunu
Yena son demlerini yasiyo 69 oldu hatun 69 yani 69altmış dokuz anladinmi nursena
merhabalarrrr hoşgeldin sende inşallah azmin daim olur yaza fit olursunIyi geceler
Akşam yemeğe çocuklar geldi yemek çay faslı öyle geçti
nursena hoşgeldin cnm Zühal bende
.
Allah şifa versin annene canım inşallah hayırlı haberler alınSelamun aleykum hayırlı cumalar canlarım çok özledim sizleri annem çık rahatsız yataktan kalkamıyor onla ilgilenmekten zorundayım dun ankaraya gönderdim Dr a bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla dobecekler tabı bende durum kotu kendimi evımı çocukları çok ihmal ettim bu ara umıtlıyum inşallah toparlanıcam
Kılomı aynı yazalım yenam inşallah eksi bıldırdıgım günlerde gelır
YENA canım sen nasıl oldun
Geçmiş olsun hayriyeciğim annenden iyi haberler alırsın inşallah canımSelamun aleykum hayırlı cumalar canlarım çok özledim sizleri annem çık rahatsız yataktan kalkamıyor onla ilgilenmekten zorundayım dun ankaraya gönderdim Dr a bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla dobecekler tabı bende durum kotu kendimi evımı çocukları çok ihmal ettim bu ara umıtlıyum inşallah toparlanıcam
Kılomı aynı yazalım yenam inşallah eksi bıldırdıgım günlerde gelır
YENA canım sen nasıl oldun
Geçmiş olsun canım keşke temizliği iyileştikten sonra yaptırsaydın cam kapı açılır şimdi....GÜNAYDINLARRRRR
herkese HAYIRLI CUMALAR OLSUN
kilo.geçen hafta ...81.6.
bu hafta..................81.4. kızlar bu ara pek aktif olamıyorum biraz yoğun geçiyor günlerim ve yorucu sadece koruyabiliyorum tam diyet demiyim 7 leri bende bir görsem iyi olcak hayırlısı olsun yavaş olsun diyelim fırsat buldukça gelicem bugün temizlikçi gelicek evde çok iş var bıdıklar biraz daha iyi çok şükür grip olmuştuk bende iyi sayılır sadece eklem ağrılarım birde sırt ağrım var hala antibiyotik kullanıyorum bıdıkların da ilaçlarını devam ediyorum arada uğrarım hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?