Bu herkese göre değişiyor cnmMasallah kızlar çok iyi veriyosunuz ♡
Ara öğün ana öğün araları kaç saat olmalı 9 da kahvaltım genelde 5 5.30 akşam yemeğim
Ama cok zorlandim bakalim haftaya veriri miyim bilmiyorumVayyyy çakıllll bu ne çok güzellll cnm
Emek verdin karşılığınıda aldın
Sağol kuzum evet değdi gerçekten böyle devam edicemYaptığın diyete değmiş çok iyi vermişsin tebrik ederim canım
Ben leptin pek yapamıyorumBu herkese göre değişiyor cnm
Ben çok acıkılmadığı sürece ara yapılmasına gerek yok diyorum
Eğer leptin olayını düşünürsen öğünler arasında 5 saat fark gerekiyor
O yüzden ana öğünler doyurucu ama kaçamaksız olmalı
Aynen canım tam gaz devamSağol kuzum evet değdi gerçekten böyle devam edicem
On böcek bi çiçek olarak sesleniyorum enem ne yoğun burası bi de adam yarım saatte bi gelip bitti mi diyor ya şaka gibi buna da gudubettin adını verdim
zaten abuziddin ve cünübittin ile yine paralel çalışcakmışım şansıma tüküriyim öteki firmada bıraktım diye seviniyordum
tartılamadım çünküm yamuk şeyin pili bitmiş
aynı geçiniz please
aynen canım eve geçtin mi nasıl oldun ? dk. başıda teefon çalıyor yatamadımda annemde sürekli arıyor kızım kalk daha çak başın ağrır bol su iç bariii diye hastanedeydi bir amcamın yanında refagatçi amcam bayağı ağırlaştı önümüzdeki günlerde bende giderim refakatçi olarak herhalde diğer amcam aradı başın ağrıyormuş nasılsın diye çok duygulandımDün başladım canım.
Basım nasıl ağrıyor benim de bakamıyorum ekrana...
Sana da geçmiş olsun.
Canım ben light olan hiçbişey tüketmiyorum ne yoğurt ne süt ne peynir.Yağlıysa peynir candır o can.Ben leptin pek yapamıyorumo diyeti hiç denryemedim bile oruçken belki
24 kilo verdiğimde 6 ogun yapıodum ona donmeye calışıyorum. Bu hafta o kiloları verdiğim sıkı diyeti deneyeceğim inşalla hcanım
Aynen canım tam gaz devam
Lor peynirimi daha iyi diyette lıht peynirmi izmir tulumuyla diyette sonuç ortada
bi bitmediler dimi tatlım yaaa yeminle insanı hayatan soğutuyorlar gıcıklaar bide gudubettin eksikti oda oldu tam oldu. sana face den Furkan sarıyaka yı tavsiye ediyorum kapak resminde ve profil resminde çocuk resmi olan paylaştığı videoları buraya koymak istiyorumda yapamadım özelikle çarşamba paylaştığı sarışın sarkıcı kadını dinlee :))On böcek bi çiçek olarak sesleniyorum enem ne yoğun burası bi de adam yarım saatte bi gelip bitti mi diyor ya şaka gibi buna da gudubettin adını verdim
zaten abuziddin ve cünübittin ile yine paralel çalışcakmışım şansıma tüküriyim öteki firmada bıraktım diye seviniyordum
tartılamadım çünküm yamuk şeyin pili bitmiş
aynı geçiniz please
tabla için teşekkürler canım emeğine sağlık öpüyorum toplam ay sonucu güzel çıkmışım ama dimiiiHAFTANIN 1.si ____ - 2,2 kg. _____ Çakıl80
HAFTANIN 2.si ____ - 1,7 kg. _____ Malipina
HAFTANIN 3.sü ____ - 1,6 kg. _____ Nisan34
Eski kilo 87.4
Yeni kilo 85.2
Yuppiiiii
tebrikler canım 41 kere maşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?