Hoşgeldin Nursena baban rahatsızmış canım geçmiş olsunkilomu yazayım hayırlı cumalar kızlarrr 93 kilo yum
MaşAllahGünaydınnn
Cuma:....100,200
Ara kontrol:...99,5
Güncel:....98,5
Fark:...-1,700
Eki Görüntüle 2073902
Mefkuş yoğunmuşsun kolay gelsin nice sağlıklı yaşlara yarularına seninle beraber canımAmin cnm sağolasın
benim yavrular biraz büyükçe :))biri 27 diğeri 28 olacak :)
Baştan 1 tane yapıyım diye düşündümde
Bu sefer oğlana haksızlık olacaktı
Sanki onunkini es geçmişim gibi
Içime ilimedi
Amin canım hepimize daim etsin Allah iradeyiMaşAllah
İraden daim olsun
Başarırsın canım senin menüler listeler çok güzel oluyordu sen sütünüde azaltmayacak bir beslenme şekli bulursun emzirdiğin için metabolizmanda hızlı çalışır gider kilolar yaniiGünaydın..sonunda baskulum geldi.dun aksam 93.6 bu sabah 92.4 gördüm.biraz dikkat etmem lazm.kısa sürede 1 ocakta 89 olsam yeterli..eylülde dogum günümde de hedefim 75 olmak ins ulasrm.ayda 2 kilo versem yeterli olur ama basarabilir miyim orası muamma.
Pazara gidince bende alayım sağol nedense hep diğerini alıyoruz :)şu linkten bakabilirsin canım.
http://www.havuc.gen.tr/siyah-havuc.html
Napıyosun işe başladın mı durumun nasıl ?
çook sevindimmmm cnmmm
aynı istikrarla devam ediyon cnmGünaydınlar
Geçen hafta 92,5
Bu hafta. 91.4
Fark..............1.1
Şu işleri halledeyim öğleden sonra damlarım
kolay gelsin cnmGÜNAYDINLARRRRR
herkese HAYIRLI CUMALAR OLSUN
kilo.geçen hafta ...81.6.
bu hafta..................81.4. kızlar bu ara pek aktif olamıyorum biraz yoğun geçiyor günlerim ve yorucu sadece koruyabiliyorum tam diyet demiyim 7 leri bende bir görsem iyi olcak hayırlısı olsun yavaş olsun diyelim fırsat buldukça gelicem bugün temizlikçi gelicek evde çok iş var bıdıklar biraz daha iyi çok şükür grip olmuştuk bende iyi sayılır sadece eklem ağrılarım birde sırt ağrım var hala antibiyotik kullanıyorum bıdıkların da ilaçlarını devam ediyorum arada uğrarım hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
Başlangıcın hayırlı olsun cnmGünaydın
95.5 le ben de bi başlangıç yapayım
Çok geçmiş olsun babacığınababam gayet sağlıklı idi hiç bir rahatsızlığı yoktu aspirin içmemiştir ömründe 1 hafta içinde halsiz düştü 1 ay dırda diş etleri apse yaptı sandiler şişti meğer kan kanseri akut lösemi 3 ay hastane de kemo terepiler gördü en son ilik nakli oldu şimdilik iyi sayılır dr kontroleri devam evde artık çok şükür
Aminnnnn sağolasın cnm hepbirlikte inş.erhabalarrrr hoşgeldin sende inşallah azmin daim olur yaza fit olursun
Kilolarımız yakınmışkilomu yazayım hayırlı cumalar kızlarrr 93 kilo yum
neyseki 7 lere geri dönmüşün cnm artık çıkma bşdaha yukarıHayırlı cumalar
Kilo 79.6
Spor 130 dk
Çok geçmiş olsun cnmSelamun aleykum hayırlı cumalar canlarım çok özledim sizleri annem çık rahatsız yataktan kalkamıyor onla ilgilenmekten zorundayım dun ankaraya gönderdim Dr a bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla dobecekler tabı bende durum kotu kendimi evımı çocukları çok ihmal ettim bu ara umıtlıyum inşallah toparlanıcam
Kılomı aynı yazalım yenam inşallah eksi bıldırdıgım günlerde gelır
YENA canım sen nasıl oldun
çoğumuzun hatası aynı şey cnmMefkurem bu hafta pek dikkat edemedim en büyük sorun geç saat atıştırmaları oldu aslında
Haftaya hepimiz daha güzel sonuçlar alırız İnşaAllah
Sanada geçmiş olsun bitanemGünaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimim 109.9
Evdeyim yatıyorum başım çok ağrıyor bugün işe gidemedim malum dönemede girdim yoğun geçiyor ondanmı neden bilemiyorum regl rutinini bozduğu için ağrı kesicide içemiyorum şimdilik bol bol su içiyorum
Kızzz pınarrr süpersinnnn canomGünaydınnn
Cuma:....100,200
Ara kontrol:...99,5
Güncel:....98,5
Fark:...-1,700
Eki Görüntüle 2073902
amin cnm sağolasınMefkuş yoğunmuşsun kolay gelsin nice sağlıklı yaşlara yarularına seninle beraber canım
Tatlım keşke şu 2 günüde rapor alsaydın biraz daha dinlrnirdinDün başladım canım.
Basım nasıl ağrıyor benim de bakamıyorum ekrana...
Sana da geçmiş olsun.
Daha ne olsun canım ne güzel gitmiş işte 1,1 kilo miiss miiiss
Evet çok şükür 7 leri gördüm ve eski sıkı diyetime dönme kararı aldım :)çook sevindimmmm cnmmm
bak bşde fazla veremiyom diyodun :)
aynı istikrarla devam ediyon cnm
Her hafta ne güzel gidiyor maşallah
kolay gelsin cnm
Dikkat etmeden ekside olmanda güzel
Başlangıcın hayırlı olsun cnm
Biran önce 9 lardan kurtulman dileğiyle :)
Çok geçmiş olsun babacığına
Aminnnnn sağolasın cnm hepbirlikte inş.
Kilolarımız yakınmış
neyseki 7 lere geri dönmüşün cnm artık çıkma bşdaha yukarı
Çok geçmiş olsun cnm
çoğumuzun hatası aynı şey cnm
Yinede artın Çok değilmiş
Haftaya fazlasıyla telafi edersin
Sanada geçmiş olsun bitanem
Kahve battaniye modu yap :))
Kızzz pınarrr süpersinnnn canom
amin cnm sağolasın
Tatlım keşke şu 2 günüde rapor alsaydın biraz daha dinlrnirdin
Canınımı sıktın yoksa hastamı olacan niye ağrıyoki başın
Vayyyy çakıllll bu ne çok güzellll cnmEski kilo 87.4
Yeni kilo 85.2
Yuppiiiii
Öğün aralarının saati çok iyi canım maşallahMasallah kızlar çok iyi veriyosunuz ♡
Ara öğün ana öğün araları kaç saat olmalı 9 da kahvaltım genelde 5 5.30 akşam yemeğim
Yaptığın diyete değmiş çok iyi vermişsin tebrik ederim canımÖğün aralarının saati çok iyi canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?