Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar,

Buraya üye olduğumdan beri kendimi bildim bileli liste hazırlıyorum.. :) ''Severek isteyerek''

Ben hedefime hızla ilerliyorum son 8 aydır.. Bundan sonra daha yavaş adımlarla ilerlemek planımız..
Diyetisyenimle görüştüm biraz daha arttırdı kalori miktarımı...
Daha bir koruma programı gibi diyelim oldu. :)

O yüzden bundan sonra listeyi Bonus cuğum hazırlayacak..

@Jade21 daha iyi olmana sevindim canım... Kolay gelsin demek temizlik var. Benim de ev fena oldu.. genel bi temizlik şart ...
OGULCUKLARIM nasıl oldu annen hiç düzelme yokmu.? İnşallah iyi haberlerle döner Ankaradan canım.. Sen de dikkat et kendine...

Derin nisa nasıl canım .. İnş öksürüğü falan geçmiştir...
nisan34 naaptın sen öyle ya maşallah az kaldı 8 lere. belki mefkuremden önce varırsın..

Mefkurem yeni yaşları kutlu olsun bebelerin :) Kaç yaşın da olurlarsa olsunlar bizim bebeler onlar dimi ama :)

E eboe Seni güzel kadın. şöyle bi sıçrıycan ve hedefe varacaksın gibi bi his var içim de..

bengisu022 yeni tartın hayırlı olsun.. Kilon da çok yokmuş.. eee hemen listeye gir o vakit :) keyifli bir zayıflama süreci olacak.. hem yiyip hem kilo vereceksin inşallah...

Devir teslime torenine yetistim mi :))
Eline koluna gozune saglik emegine saglik.
Hedefe ulasmanin bir bedeli olucakti seninki boyle oldu iyide oldu.
Allah daim etsin bundan sonra inş sagliginida kilonuda koru.

Devir teslime torenine yetistim mi :))
Eline koluna gozune saglik emegine saglik.
Hedefe ulasmanin bir bedeli olucakti seninki boyle oldu iyide oldu.
Allah daim etsin bundan sonra inş sagliginida kilonuda koru.

Amin canım.. darısı sizlerin başına..

Benim 55 e kadar yolum var bakalım görecekmiyim..

canım cevabın için teşekkür ederim bende de benzeri problem oldu adet kanaması ve diş eti kanaması burun kanaması ile şikayette bulundum kadın doğuma beni birsürü testlere ve mamografi yönlendirdi ama ne olduğunuda söylemedi bende içim rahat etsin diye özele gittim özelde benden simir ve bir sürü kan testi istedi yaptırdım faka özel Dr onluk pek birşey olmadığını sorunumun d vitaminim çok düşük olduğunu acil dahiliye gitmem gerektiğini söyledi gittim dahiliye elimdeki testleri gösterdim beni hemotolojiye yönlendireceğini söyledi benden kan aldırdı ve nükleer laboratuvara gönderdi 3 saat sonra sonuç al bana getir dd aldım Dr yanına girdim gözünüz aydın normal çıktı dd ama diğer testi mikroskopla bakıp yarın cevap vericem dd yarına aradı onunda normal olduğunu kan değerlerimiz normale döndüğünü söyledi kafam çok karıştı ve bendeki kanama kesildi ama halsizlik kemiklerimde ağrı eklemlerimde ağrı çabuk yorulma hala devam ediyor şimdi tekrar randevu aldım testlerden emin diilim birşey hissediyorum kendimde hayırlısı yüce Allah tan bekliyorum. ...

Geçmiş olsun canım keşke temizliği iyileştikten sonra yaptırsaydın cam kapı açılır şimdi....

ellerine sağlık yenacım. Allaha emanet ol canım. ...
HAFTANIN 1.si ____ - 2,2 kg. _____ Çakıl80

HAFTANIN 2.si ____ - 1,7 kg. _____ Malipina

HAFTANIN 3.sü ____ - 1,6 kg. _____ Nisan34

haftanın yıldızlarını kutluyorum maşallah hepinize sağlıklı kilolar verin inşallah. .....

Bismillah diyerek bir menu yaziyim.
Vaktim olmaz diye ve yazdigimin disinda bisey yemiyim diye yaziyorum erkenden.

Sabah 10:00
Yarim simitten az fazla simit
1-2 kk peynir, 1,5 haslanmis yumurta
Ceyrek domates, çay

Ara 13:00
1 tane çokomel, 10 tane kuru uzum

Öğlen 14:30
1 tabak bol etli kurufasulye
Kizin yemedigi 2-3 lokma ekmegi

Ara 17:30
Trabzon hurmasi, yesil cay

Aksam 19:30
Haslanmis karnabahar, yogurt

Su yarim litre artiricam inş sogukta icemiyorum

40 dk tempolu yuruyus

2.arayi ve aksam yemegini ogle yemegi saatine gore yazdim.
Iyi hissedersem arasiz direk aksama gecerim ara saatinde kahve icerim yada yesil cay.

Böyle çok iyi...
Akşam ara yapmicanmı.?

Günaydınnn
Cuma:....100,200

Ara kontrol:...99,5

Güncel:....98,5
Fark:...-1,700
Eki Görüntüle 2073902
Ay bu nasıl kilo vermek,kıskandim mı birazcık ,sevindim mi çoook. Sizin yüzünüzden derecelere giremiyoruz hiç:)) Daim olsun inşallah
Dün başladım canım.
Basım nasıl ağrıyor benim de bakamıyorum ekrana...

Sana da geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canim. operasyonun kalıntılarıdır. Stresli günler geçirdin.Dinlen bolca.

Eski kilo 87.4
Yeni kilo 85.2
Yuppiiiii
Abovvv ne yaptın sen. Ben de verdiğim 1,3kg seviniyorum. Maşallah sana.
Ellerine sağlık kuzum. Yine halletmişsin hemencik.
YENA ben geçen hafta +400 düm. 4 ler karişmiş 108.5 ken 108.4 aklimda kalmiş. Yani kisaca bu hafta 1,4kg vermişim. Aylik da 2kg
HAFTANIN 1.si ____ - 2,2 kg. _____ Çakıl80

HAFTANIN 2.si ____ - 1,7 kg. _____ Malipina

HAFTANIN 3.sü ____ - 1,6 kg. _____ Nisan34
Maşallah. Tebrik ederim hepinizi. Erim erim eriyin inşallah
AYIN 1. si ___ - 4,6 kg. ___ Malipina

AYIN 2. si ___ - 4,3 kg. ____ Çakıl80

AYIN 3.sü ___ - 4,1 kg. _____ Doğa3
Ya ben de istiyorum bu kadar vermek. Tüyolarinizi paylaşın lutfen.. Tebrikler
Canim çok sağol,çok emek verdin,çok uğraştin bizim için.
Yeni gorevinde bonusa başarilar dilerim.

Canım neden hep kötüsünü düşünüyorsun..
Yokmuş bişeyin çok şükür.. Artık toparlan iyi hisset kendini.. Böyle yapınca da çağırırsın..
Ben şu evrene pozitif mesaja inanıyorum bazen :)

Son düzenleme:
Eksi eksidir ha -100 gr ha -2 kilo hiç fark etmez.Hep eksi görelim inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…