Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdiden 2 film yaptım bile

Ilk i collateral beauty kesinlikle tavsiye ederim gizli güzelik diye cevirmisler sinemada kacirmistim Will Smith i zaten severim adamın tu filmleri başarılı bence

Diğeri romantik komedi yılbaşı ruhunda noel prensi. Yeşillik yıkarken ne kadar duygusal olunuyorsa o kadar duygusal oldum

Şimdide dinleyip dizi seyredecegim Leslie mili yaparken

Dün bu gün sapıttım ya5 -veremem ben de 700 gr dedim o zaman

Ben yoğum burda

Sağol canım inşallah yeniden toparlar evine döner öpüyorum

Ay benim için dar bir kot alır misin iyice darliktan yapissin üstü e güzel bir t shirt siyah veya beyaz altına çizme veya bot da olur ay bu kombini giymeyi o kadar çok zaman oldu ki
Siyah dar yapışan lastikli kotum var canım mark spenserdan aldım geçen kış üç tane biri eskidi bile Bulamam diye nasilda yapismisim üç tane almışım kesimi muhteşem

Çok tatlısın demek 5 derdin :))

Yenoş bana 1.5 hedef belirlemiş

Okul üzümü benim de işime çok yarıyor hep çantada mevcut :)
Oğlan ağzına komaz faydali ya.. çantasina bi bakıyorum bir sürü birikmiş :)
Ben de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğinda
@Jade21 , ISILDURU size de geçmiş olsun. Sizler neler yapiyorsunuz. Bir arkadaş geçmezse kortizonlu iğne yapiyorlar kola demişti. Aşamalari nedir tedavinin. Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.
Ay onu da severim geçen gün 4 tane lahmacun yemisim ilk defa eşim yalan söylüyor sandım adamın kendine soyledigini deyemisim hızımı alamayıp.
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))
Ben o fikri değiştirdim ben de eğilip yemek ödülü koyuyordum şimdi kıyafet ödülü koyuyorum 80 e dusim alışverişe cikcam suan eskilerimi giyiyorum
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersiniz
İlk hedef 80.sonra 75 e gelim bakıcam :) ama 70ten aşağısını istemem heralde YENA
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursun
Olur mu olur demiyelim bakalım

Okul çocuklara süt Müt dağıyormu halaa[/QUOTE2. Donem dağitilacak:))

Şubat ortasına kadar süre koydum 80 için. Hayırlısı bakalım Allah ne verdiyse

hergafcım devam tabiki ağrılar unuttum ben ağrısız kol nasıldır. .aşaması uzun yıllar alıyor benim duruma gelmesi öncesi var benim ilk parmak uçlarımda karıncalanma kollarımda hafif ağrı ile başladı sonra zamanla ilerledi ağrılar çoğaldı uyuşmalar çoğaldı şimdi elimde ağır hiçbirşey tutamıyorum misal çay demledim ocaktan almam gerek tek elle altı tutuyorum tek elle üstü yinede ocaktan tezgaha koymaya zorlanıyorum bileklerim kırılıyor sanki yani mutfak oda mesafeleri tahmin ediyoruz hepimiz ben odaya taşıyamam düşer elimden. ..önlemini al canım ben yaşıyorum bu zorluğu siz başındasınız önlemini alın Dr gidin mutlaka ilerde çok acı çekersiniz ve kesinlikle gücünüzü zorluyacak ağırlıklar kaldırmayın taşımayın gücünüzü yakmayın. ..

Hoşgeldin Nursena baban rahatsızmış canım geçmiş olsun
teseküreederim arkadaşım
HAFTANIN 1.si ____ - 2,2 kg. _____ Çakıl80

HAFTANIN 2.si ____ - 1,7 kg. _____ Malipina

HAFTANIN 3.sü ____ - 1,6 kg. _____ Nisan34
maşallah 41 kere maşallahhh

hemen kötü düşünme benim arkadaşım bu kansızlık yüzünden aynı şeyleri yaşadı her yıl ara ara oluyorum diyo iğne serum alıyorum 1 hafta kendime geliorum dedi dediği gibi şimdi daha dinç için rahat etsin diyosan git tabi başka dr ama inana babam moralle pozitif düşünceyle yendi dr 3 gün en fazla yaşar dedi en ağır hastasısısn bölümümün dedi düşün ya ölcek ya yaşıcak tı inan yicek ekmeğin içecek suyun varsa hayat devam ediyoo önemli olan nefes aldığın günü dolu dolu yaşa babam dr kansersin diyince dr bey bu yaşta kabakulak olcak deilim ya tabiki kanser olcam dedi kanserle bile dalga geçen adam yani

çok haklı sınnnnnn

Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....

Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...

Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...

O zaman danssss....renkkk
ayy ben nerelere gidemmmm lükülülülülüüüüü

Sen burda olmadığın zamanlar fena kilolar verildi bir ben hep aldım hemde her hafta vericem diyerek
yalnız deilsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…