Olurr seni yenerim bu hafta
Dün bu gün sapıttım ya
Ben yoğum burda[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]malipina [/TD]
[TD]421 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@Bonus [/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@mavipatikler[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@mefkurem [/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]hergaf [/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]asumanzeynep [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR][/TABLE]
Siyah dar yapışan lastikli kotum var canım mark spenserdan aldım geçen kış üç tane biri eskidi bile Bulamam diye nasilda yapismisim üç tane almışımAy benim için dar bir kot alır misin iyice darliktan yapissin üstü e güzel bir t shirt siyah veya beyaz altına çizme veya bot da olur ay bu kombini giymeyi o kadar çok zaman oldu ki
Çok tatlısın demek 5 derdin :))
Olur mu olur demiyelim bakalımOrta karar olsa kilo da almazsın demek üstü oluyo :)
Bu hafta senden -1.5 gelir gibi bir his var içim de :) ne dersin.?
Ben de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))Okul üzümü benim de işime çok yarıyor hep çantada mevcut :)
Oğlan ağzına komaz faydali ya.. çantasina bi bakıyorum bir sürü birikmiş :)
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğindaEki Görüntüle 2074206
Kızlar bende meslek hastalığı olarak bileklerimden rahatsızım. Sağ elimden ameliyat oldum ama çalışırken bunlardan takıyorum koruyucu olarak. Uzun zamandır güç kaybı yaşamadım. Bi ara projede 15-16 saat çalışırken mahvetmiştim kollarımı tabak bile tutamıyordum. Bir de iki üç haftada bir muhakkak masaj yaptırıyorum. Doktorum iki kürek kemiği arasında kas yaparsam ağrılarımın hafifleyeceğini söyledi o yüzden salonda kol çalışıyorum baya..Karpal tunnel zor bir illet..Geçmiş olsun..
Migrenle uyanmış simiden hamınıza günaydın..
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.Bugun yuzmeye gitmedik. Dün okul da düşüp dizini derin yaralamIş oğlum ..
Okul pantolonu nasıl kan lekesi olmuş çok üzüldüm görünce
Sınıf annesi arayip haber verince ödüm patladi resmen . Izin alıp geleyimmi dedim gerek yok sadece haberin olsun telaslanma biz pansuman yaptık dedi.. sağolsun. ..
Şimdi kahvaltımız bitti birazdan çay içerim. .
1 dilim tereyağli tb ekmek peynir zeytin yedim..
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.geçmiş olsun canım sanada vAllahi çok zor bak biz birbirimizi nasıl anlıyoruz hemen aynı acı duyu his aman Allahım kimselere verme bizede şifalar Rabbim senden....aşkım bendede var aynısı benim avuç içi metal kaplı elimi sabit tutsun diye ama yok pek fayda vermedi bana canım zaten sürekli evde hareket halinde olduğum için kullanamadım çok ağrım olduğunda gece yatarken takıyorum canım. ...
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))Ay onu da severim geçen gün 4 tane lahmacun yemisim ilk defa eşim yalan söylüyor sandım adamın kendine soyledigini deyemisim hızımı alamayıp.
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersinizBen o fikri değiştirdim ben de eğilip yemek ödülü koyuyordum şimdi kıyafet ödülü koyuyorum 80 e dusim alışverişe cikcam suan eskilerimi giyiyorum
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursunİlk hedef 80.sonra 75 e gelim bakıcam :) ama 70ten aşağısını istemem heraldeYENA
Olur mu olur demiyelim bakalım
Okul çocuklara süt Müt dağıyormu halaa[/QUOTE2. Donem dağitilacak:))
Şubat ortasına kadar süre koydum 80 için. Hayırlısı bakalım Allah ne verdiyseBen de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğinda
@Jade21 ,ISILDURU size de geçmiş olsun. Sizler neler yapiyorsunuz. Bir arkadaş geçmezse kortizonlu iğne yapiyorlar kola demişti. Aşamalari nedir tedavinin. Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersiniz
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursun
hergafcım devam tabiki ağrılar unuttum ben ağrısız kol nasıldır. .aşaması uzun yıllar alıyor benim duruma gelmesi öncesi var benim ilk parmak uçlarımda karıncalanma kollarımda hafif ağrı ile başladı sonra zamanla ilerledi ağrılar çoğaldı uyuşmalar çoğaldı şimdi elimde ağır hiçbirşey tutamıyorum misal çay demledim ocaktan almam gerek tek elle altı tutuyorum tek elle üstü yinede ocaktan tezgaha koymaya zorlanıyorum bileklerim kırılıyor sanki yani mutfak oda mesafeleri tahmin ediyoruz hepimiz ben odaya taşıyamam düşer elimden. ..önlemini al canım ben yaşıyorum bu zorluğu siz başındasınız önlemini alın Dr gidin mutlaka ilerde çok acı çekersiniz ve kesinlikle gücünüzü zorluyacak ağırlıklar kaldırmayın taşımayın gücünüzü yakmayın. ..Ben de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğinda
@Jade21 ,ISILDURU size de geçmiş olsun. Sizler neler yapiyorsunuz. Bir arkadaş geçmezse kortizonlu iğne yapiyorlar kola demişti. Aşamalari nedir tedavinin. Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersiniz
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursun
teseküreederim arkadaşımHoşgeldin Nursena baban rahatsızmış canım geçmiş olsun
maşallah 41 kere maşallahhhHAFTANIN 1.si ____ - 2,2 kg. _____ Çakıl80
HAFTANIN 2.si ____ - 1,7 kg. _____ Malipina
HAFTANIN 3.sü ____ - 1,6 kg. _____ Nisan34
hemen kötü düşünme benim arkadaşım bu kansızlık yüzünden aynı şeyleri yaşadı her yıl ara ara oluyorum diyo iğne serum alıyorum 1 hafta kendime geliorum dedi dediği gibi şimdi daha dinç için rahat etsin diyosan git tabi başka dr ama inana babam moralle pozitif düşünceyle yendi dr 3 gün en fazla yaşar dedi en ağır hastasısısn bölümümün dedi düşün ya ölcek ya yaşıcak tı inan yicek ekmeğin içecek suyun varsa hayat devam ediyoo önemli olan nefes aldığın günü dolu dolu yaşa babam dr kansersin diyince dr bey bu yaşta kabakulak olcak deilim ya tabiki kanser olcam dedi kanserle bile dalga geçen adam yanicanım cevabın için teşekkür ederim bende de benzeri problem oldu adet kanaması ve diş eti kanaması burun kanaması ile şikayette bulundum kadın doğuma beni birsürü testlere ve mamografi yönlendirdi ama ne olduğunuda söylemedi bende içim rahat etsin diye özele gittim özelde benden simir ve bir sürü kan testi istedi yaptırdım faka özel Dr onluk pek birşey olmadığını sorunumun d vitaminim çok düşük olduğunu acil dahiliye gitmem gerektiğini söyledi gittim dahiliye elimdeki testleri gösterdim beni hemotolojiye yönlendireceğini söyledi benden kan aldırdı ve nükleer laboratuvara gönderdi 3 saat sonra sonuç al bana getir dd aldım Dr yanına girdim gözünüz aydın normal çıktı dd ama diğer testi mikroskopla bakıp yarın cevap vericem dd yarına aradı onunda normal olduğunu kan değerlerimiz normale döndüğünü söyledi kafam çok karıştı ve bendeki kanama kesildi ama halsizlik kemiklerimde ağrı eklemlerimde ağrı çabuk yorulma hala devam ediyor şimdi tekrar randevu aldım testlerden emin diilim birşey hissediyorum kendimde hayırlısı yüce Allah tan bekliyorum. ...
ellerine sağlık yenacım. Allaha emanet ol canım. ...
haftanın yıldızlarını kutluyorum maşallah hepinize sağlıklı kilolar verin inşallah. .....
çok haklı sınnnnnnCanım neden hep kötüsünü düşünüyorsun..
Yokmuş bişeyin çok şükür.. Artık toparlan iyi hisset kendini.. Böyle yapınca da çağırırsın..
Ben şu evrene pozitif mesaja inanıyorum bazen :)
ayy ben nerelere gidemmmm lükülülülülüüüüüHeh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....
Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...
Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...
O zaman danssss....renkkk
yalnız deilsin bebeğimSen burda olmadığın zamanlar fena kilolar verildi bir ben hep aldım hemde her hafta vericem diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?