Ben yoğum burda
Mersi canom listeye hacet yoğ uğraşma ikinciyimBu hafta kimi unutsamda sıra sendeydi tebrikler...☆☆☆
teşekkür ederim nursenam canım benimkide karşıma geçti şimdi dil döküyor sen niye böyle bir tribe giriyorsun diyor benim iyice psikoloji gitti bozuldu sanırım tekrar teşekkür ediyorum canım Allah babana da acil şifalar versin inşallah. ..teseküreederim arkadaşım
maşallah 41 kere maşallahhh
hemen kötü düşünme benim arkadaşım bu kansızlık yüzünden aynı şeyleri yaşadı her yıl ara ara oluyorum diyo iğne serum alıyorum 1 hafta kendime geliorum dedi dediği gibi şimdi daha dinç için rahat etsin diyosan git tabi başka dr ama inana babam moralle pozitif düşünceyle yendi dr 3 gün en fazla yaşar dedi en ağır hastasısısn bölümümün dedi düşün ya ölcek ya yaşıcak tı inan yicek ekmeğin içecek suyun varsa hayat devam ediyoo önemli olan nefes aldığın günü dolu dolu yaşa babam dr kansersin diyince dr bey bu yaşta kabakulak olcak deilim ya tabiki kanser olcam dedi kanserle bile dalga geçen adam yani
çok haklı sınnnnnn
ayy ben nerelere gidemmmm lükülülülülüüüüü
yalnız deilsin bebeğim
Gunaydin mutlu pazarlar
Gunaydinnnnn mutlu günler menü paylaşarak başladim bakalım inşallah devamı gelir
Bu arada kapıda kaldım anahtarımı evde unutmuşum kızım yolda geliyor onu bekliyorum arkadaşlarıyla sinemaya gitmişti
Geçendede unutmuştum kapı kitli değildi kola şişesini keserek kapı arasına koyup açmıştım
Kızım geldiiiiii :)))
Ben de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğinda
@Jade21 ,ISILDURU size de geçmiş olsun. Sizler neler yapiyorsunuz. Bir arkadaş geçmezse kortizonlu iğne yapiyorlar kola demişti. Aşamalari nedir tedavinin. Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersiniz
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?