Ay benim için dar bir kot alır misin iyice darliktan yapissin üstü e güzel bir t shirt siyah veya beyaz altına çizme veya bot da olur ay bu kombini giymeyi o kadar çok zaman oldu kiYENA canım en son ne zaman 69 görmüştün çok seviniyorum darısı hepimizin başına rahatladın artık iyice istediğin kıyafeti al giy oh bee
Bilmiyordum karatayin kitabına başladım iyice okuyacağımCanım maşallah sana belli ki sende Karatay yapıyorsun açlık hissettigin an ye yemeğini aralar 7.5 saat olmuş baya çok ben 5 saati doldurup yiyorum neden dersen beyine açlık sinyali gittiği anda leptin duruyor boşuna aç bekleme zaten leptin durdu yani
geçmiş olsun canım sanada vAllahi çok zor bak biz birbirimizi nasıl anlıyoruz hemen aynı acı duyu his aman Allahım kimselere verme bizede şifalar Rabbim senden....aşkım bendede var aynısı benim avuç içi metal kaplı elimi sabit tutsun diye ama yok pek fayda vermedi bana canım zaten sürekli evde hareket halinde olduğum için kullanamadım çok ağrım olduğunda gece yatarken takıyorum canım. ...Eki Görüntüle 2074206
Kızlar bende meslek hastalığı olarak bileklerimden rahatsızım. Sağ elimden ameliyat oldum ama çalışırken bunlardan takıyorum koruyucu olarak. Uzun zamandır güç kaybı yaşamadım. Bi ara projede 15-16 saat çalışırken mahvetmiştim kollarımı tabak bile tutamıyordum. Bir de iki üç haftada bir muhakkak masaj yaptırıyorum. Doktorum iki kürek kemiği arasında kas yaparsam ağrılarımın hafifleyeceğini söyledi o yüzden salonda kol çalışıyorum baya..Karpal tunnel zor bir illet..Geçmiş olsun..
Migrenle uyanmış simiden hamınıza günaydın..
Secenegin olmasi çok güzel bir duygu ben o duyguyu unutmak uzereyimEskiden bana olan neyse onu alıp cikiyordum kardeşime hep derdin ne şanslısın hiçbir şeyi beğenmiyorsun en güzelini arayıp buluyorsun diye bir kaç aydır bendede bir haller 42 bedene giriyorum ya her mağazadan biseyler bulabiliyorum diye hiçbirşeyi beğenmez oldum büyük özgürlükmüs kızlar bugün boynerde birkaç şey denedim hepside oldu kadın soruyor bedenlerde bir sıkıntı varsa getireyim diye yoo beden oldu ben beğenmedim dedim kesimleri kötü
Çoban salata ve maydanoz la offf offfLahmacun kırk yılda bi yiyoz zatenonda da 4 tene yirim olsun o kadar ama
Maydonoz ve bol limonlaÇoban salata ve maydanoz la offf offf
Ay onu da severim geçen gün 4 tane lahmacun yemisim ilk defa eşim yalan söylüyor sandım adamın kendine soyledigini deyemisim hızımı alamayıp.Dörtmü.
biberli ekmek kaçtane yiyon :))
ay çok severim onu yaaa.
Rokali severim nar ekşilikuru börülce salatasını çok severim..
Ben o fikri değiştirdim ben de eğilip yemek ödülü koyuyordum şimdi kıyafet ödülü koyuyorum 80 e dusim alışverişe cikcam suan eskilerimi giyiyorumValla çok özledim de işte 70lere inince ödül olarak belki yaparım. Şuna bak ödül anlayışım bile yemek
Kıyafet alcam zaten o kadar kiloyu verince mecbur yeniliycem hepsini. Şimdiden bollaşmaya başladılar. İstediğim kiloya gelim hepsi çöpeBen o fikri değiştirdim ben de eğilip yemek ödülü koyuyordum şimdi kıyafet ödülü koyuyorum 80 e dusim alışverişe cikcam suan eskilerimi giyiyorum
Evet ayran vucudumdan tamamen çıktı rahatladim dün de yoğurt yemedim daha iyi olduOlucaz inşallah. .
Nasıl oldun karın ağrın geçtimi. ?
Geçmiş olsun korkmussundur. okuldan aramaları da iyi aslındaBugun yuzmeye gitmedik. Dün okul da düşüp dizini derin yaralamIş oğlum ..
Okul pantolonu nasıl kan lekesi olmuş çok üzüldüm görünce
Sınıf annesi arayip haber verince ödüm patladi resmen . Izin alıp geleyimmi dedim gerek yok sadece haberin olsun telaslanma biz pansuman yaptık dedi.. sağolsun. ..
Şimdi kahvaltımız bitti birazdan çay içerim. .
1 dilim tereyağli tb ekmek peynir zeytin yedim..
Enemmm simi mesaj atmış dediler hemen geldim :)
Yeminli gibi sadece beğeniyorsun hiç bişe yazmıyorsun alla alla..
Aynisindan ben de kullanıyorum ara ara çok faydasını görüyorum. . Sadece çok terletiyor.
simi oynayacakta yeri dar nilücan
valla anca takibe yetişiyorum dedikodudan geri kalırsam kurbağalar kısır kalır
yetiştikce yazıyorum ya more
valla motor takmış gibiyim şu an eski şehrimden arkadaşlar gelecek on parçaya bölünmüş iş yapıyorum ama bak hele sana da laf yetiştiriyorum ne kaa kıymatlısın hatun
Geçmiş olsun korkmussundur. okuldan aramaları da iyi aslında
Kıyafet alcam zaten o kadar kiloyu verince mecbur yeniliycem hepsini. Şimdiden bollaşmaya başladılar. İstediğim kiloya gelim hepsi çöpe
yenacım çok geçmiş olsun yavruna Allaha emanet olsun Allah beterinden korusun canım. .Allah sana bağışlasın. ..Çok korktum. O an en kötü şeyleri düşünüyorum huyuma miçayım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?