Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA canım en son ne zaman 69 görmüştün çok seviniyorum darısı hepimizin başına rahatladın artık iyice istediğin kıyafeti al giy oh bee
Ay benim için dar bir kot alır misin iyice darliktan yapissin üstü e güzel bir t shirt siyah veya beyaz altına çizme veya bot da olur ay bu kombini giymeyi o kadar çok zaman oldu ki

Bilmiyordum karatayin kitabına başladım iyice okuyacağım

geçmiş olsun canım sanada vAllahi çok zor bak biz birbirimizi nasıl anlıyoruz hemen aynı acı duyu his aman Allahım kimselere verme bizede şifalar Rabbim senden....aşkım bendede var aynısı benim avuç içi metal kaplı elimi sabit tutsun diye ama yok pek fayda vermedi bana canım zaten sürekli evde hareket halinde olduğum için kullanamadım çok ağrım olduğunda gece yatarken takıyorum canım. ...

Secenegin olmasi çok güzel bir duygu ben o duyguyu unutmak uzereyim

Valla çok özledim de işte 70lere inince ödül olarak belki yaparım. Şuna bak ödül anlayışım bile yemek
Ben o fikri değiştirdim ben de eğilip yemek ödülü koyuyordum şimdi kıyafet ödülü koyuyorum 80 e dusim alışverişe cikcam suan eskilerimi giyiyorum

Ben o fikri değiştirdim ben de eğilip yemek ödülü koyuyordum şimdi kıyafet ödülü koyuyorum 80 e dusim alışverişe cikcam suan eskilerimi giyiyorum
Kıyafet alcam zaten o kadar kiloyu verince mecbur yeniliycem hepsini. Şimdiden bollaşmaya başladılar. İstediğim kiloya gelim hepsi çöpe

Geçmiş olsun korkmussundur. okuldan aramaları da iyi aslında

Enemmm simi mesaj atmış dediler hemen geldim :)
Yeminli gibi sadece beğeniyorsun hiç bişe yazmıyorsun alla alla..

Aynisindan ben de kullanıyorum ara ara çok faydasını görüyorum. . Sadece çok terletiyor.

simi oynayacakta yeri dar nilücan
valla anca takibe yetişiyorum dedikodudan geri kalırsam kurbağalar kısır kalır
yetiştikce yazıyorum ya more
valla motor takmış gibiyim şu an eski şehrimden arkadaşlar gelecek on parçaya bölünmüş iş yapıyorum ama bak hele sana da laf yetiştiriyorum ne kaa kıymatlısın hatun

Oo kadın muhabbeti bol yemeli içmeli en bi sevdiğim :)
Kolay gelsin..

Bana da gelmeyen komşular uğradı geçmiş olsuna yeni çıktılar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…