İyiyim canım sağol başım hala ağrıyor şiddetli değil o kadarda ofise geçeyim kahvaltı yapıp sonra ilaç alırım
Evin işi bitmiyorki canım yatın sonra yaparsınız :)Gunaydin
Frida bizde evde calisiyoruz canim :))
İyiyim canım sağol başım hala ağrıyor şiddetli değil o kadarda ofise geçeyim kahvaltı yapıp sonra ilaç alırım
Sağlıklı beslenmişsin ayrıca aburcuburda yememişsin akşam erken Yemende bonusu olmuş işteDüne göre -900 gormus olabilirmiyim ben az once ya
Niye boyle olduki ben dun kurufasulye yedim aksam karnabahar yedim nerde onlarin siskinligi he nerde?
Oglen aksam ekmek yemedim ve cayla abur cubur yemedim diyemi?
Hadi oyleyse bile kurunun gazina noldu
Oglen kuru yedigim icin aksam cok sistim demek aksam yeseydim farkli olucakti.
3 hafta sonra ilk kez ac yattim tabi oda var
Tamam akşama yazarım temiz kirli diyee eeee benim hep orta karar oluyorki :)))
Frida temiz besleniyoruz dimi?
Aksam yazalim temiz yada kirli diye :))
Takimdada yapiyo kizlar en cok aksam kaciran aksamcilar
Ondan kilo veremiyorsun desene
OlarAz kirliyle basla bari azar azar birak
Olar
Dün seninki bayağı bayağı temizmiş :)
Yok yaa simit vardi çokomel vardi.
1 tane cokomel nasil kirli olabilir ki ne guzel yusyuvarlakti cilekliydi
Cocuklarla parktaydik biraz titreme hali olunca bi tane aldim azda kuru uzum okul uzumunden :))
Ondan kilo veremiyorsun desene
İki gündür elim kolum bacagim gene uyuşmaya başladı bı kan tahlili yaptırayım karpal tünel sendromu bende de var meslek hastalığı benimkisi fazla PC de yazı yazmaktan oluştu temizlikten deil ama işte herkese bir sebep lazım demek oluyor malesef
üzüldüm canım gerçekten çünkü bu hast yaşayan bilir ben ağrısız kol el uyuşuksuz parmaklar yıllar oldu o hissi unuttum benim hep ağrılı uyuşuk olduğu için karşımdaki insanlarda öyle zannediyorum birilerinin eli kolu çok dolu gördüğümde ayyyy nasıl taşıyor bunları diyorum yazık diyorum halbuki o gayet güçlü ve rahat benim de raporum emg ağır derece karpal tünel ben ameliyat oldum seneler önce fayda görmedim şimdi eşim diyor tekrar yaptıralım sıra gelirse tabi diğer hastalıklardan tekrar tekrar geçmiş olsun canım Allah'a emanet olun. ..
Eki Görüntüle 2074206
Kızlar bende meslek hastalığı olarak bileklerimden rahatsızım. Sağ elimden ameliyat oldum ama çalışırken bunlardan takıyorum koruyucu olarak. Uzun zamandır güç kaybı yaşamadım. Bi ara projede 15-16 saat çalışırken mahvetmiştim kollarımı tabak bile tutamıyordum. Bir de iki üç haftada bir muhakkak masaj yaptırıyorum. Doktorum iki kürek kemiği arasında kas yaparsam ağrılarımın hafifleyeceğini söyledi o yüzden salonda kol çalışıyorum baya..Karpal tunnel zor bir illet..Geçmiş olsun..
Migrenle uyanmış simiden hamınıza günaydın..
Ozaman birlikte 55 kilo olacağız hepbirlikte
Geçmiş olsun canımBugun yuzmeye gitmedik. Dün okul da düşüp dizini derin yaralamIş oğlum ..
Okul pantolonu nasıl kan lekesi olmuş çok üzüldüm görünce
Sınıf annesi arayip haber verince ödüm patladi resmen . Izin alıp geleyimmi dedim gerek yok sadece haberin olsun telaslanma biz pansuman yaptık dedi.. sağolsun. ..
Şimdi kahvaltımız bitti birazdan çay içerim. .
1 dilim tereyağli tb ekmek peynir zeytin yedim..
Evet gidemezlerBende despotluk yapişina katilirim kimse bir yere gidemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?