Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlıklı beslenmişsin ayrıca aburcuburda yememişsin akşam erken Yemende bonusu olmuş işte

Geceleri çok uzun tv karşısında çayın yanında aburcubur mahvediyor beni azıcık iradeli olsam yaaa

Yok yaa simit vardi çokomel vardi.
1 tane cokomel nasil kirli olabilir ki ne guzel yusyuvarlakti cilekliydi

Cocuklarla parktaydik biraz titreme hali olunca bi tane aldim azda kuru uzum okul uzumunden :))

Okul üzümü benim de işime çok yarıyor hep çantada mevcut :)
Oğlan ağzına komaz faydali ya.. çantasina bi bakıyorum bir sürü birikmiş :)

Tamam akşama yazarım temiz kirli diyee eeee benim hep orta karar oluyorki :)))
Ondan kilo veremiyorsun desene

Orta karar olsa kilo da almazsın demek üstü oluyo :)
Bu hafta senden -1.5 gelir gibi bir his var içim de :) ne dersin.?

Kızlar bende meslek hastalığı olarak bileklerimden rahatsızım. Sağ elimden ameliyat oldum ama çalışırken bunlardan takıyorum koruyucu olarak. Uzun zamandır güç kaybı yaşamadım. Bi ara projede 15-16 saat çalışırken mahvetmiştim kollarımı tabak bile tutamıyordum. Bir de iki üç haftada bir muhakkak masaj yaptırıyorum. Doktorum iki kürek kemiği arasında kas yaparsam ağrılarımın hafifleyeceğini söyledi o yüzden salonda kol çalışıyorum baya..Karpal tunnel zor bir illet..Geçmiş olsun..

Migrenle uyanmış simiden hamınıza günaydın..

Enemmm simi mesaj atmış dediler hemen geldim :)
Yeminli gibi sadece beğeniyorsun hiç bişe yazmıyorsun alla alla..

Aynisindan ben de kullanıyorum ara ara çok faydasını görüyorum. . Sadece çok terletiyor.

Bugun yuzmeye gitmedik. Dün okul da düşüp dizini derin yaralamIş oğlum ..
Okul pantolonu nasıl kan lekesi olmuş çok üzüldüm görünce
Sınıf annesi arayip haber verince ödüm patladi resmen . Izin alıp geleyimmi dedim gerek yok sadece haberin olsun telaslanma biz pansuman yaptık dedi.. sağolsun. ..

Şimdi kahvaltımız bitti birazdan çay içerim. .
1 dilim tereyağli tb ekmek peynir zeytin yedim..

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…