Kilo çoooook var :)))Ne var ne çok
Çok şükür ıyi canim okuluna gidiyor servise verdim havalar soğudu hasta olmaması lazım cunki ...alerjik öksürük bugün yine hafiften basladi ilk defa kreşe gittiği için bu sene böyle sık.sık olacakmis...nazda oyle olmustu ilk krese basladiginda@Jade21 daha iyi olmana sevindim canım... Kolay gelsin demek temizlik var. Benim de ev fena oldu.. genel bi temizlik şart ...
@OGULCUKLARIM nasıl oldu annen hiç düzelme yokmu.? İnşallah iyi haberlerle döner Ankaradan canım.. Sen de dikkat et kendine...
Derin nisa nasıl canım .. İnş öksürüğü falan geçmiştir...
@nisan34 naaptın sen öyle ya maşallahaz kaldı 8 lere. belki mefkuremden önce varırsın..
Mefkurem yeni yaşları kutlu olsun bebelerin :) Kaç yaşın da olurlarsa olsunlar bizim bebeler onlar dimi ama :)
@eboe Seni güzel kadın.şöyle bi sıçrıycan ve hedefe varacaksın gibi bi his var içim de..
@bengisu022 yeni tartın hayırlı olsun.. Kilon da çok yokmuş.. eee hemen listeye gir o vakit :) keyifli bir zayıflama süreci olacak.. hem yiyip hem kilo vereceksin inşallah...
Mutlu pazarlar
Dün akşam belim tutuldu evde sabit vaziyetteyim bol bol örmeye devam
Kahvaltı simitle yaptım ama aşırı yemedim şimdi kahve içtim şu reishi mantarlı olanlardan sade ama biraz süt ekledim
Akşam erişte yapacağım en pratik şekilde daha doğrusu kızlara yaptıracagim İnşaAllah
Brokoli koftesi yapiyorum tarifi veren şahıs aklıma bile gelmiyo@Amethyst_1
Onumu dusunecem yaa
Pazar menüm
Kahvaltı 11.30
Bi dilim peynir
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Marul
Az bişey badem
Yemekten önce soğan kürü
Akşam 18.30
Bi tabak yeşil mercimek çorbası
4yk pırasa
Salata
Ayran
2 litre su
70 dk tempolu yürüyüş
Ne var ne çok
Sağol kuzum yapıyoz işte bişeyleradaş geçmiş olsun çabuk toparlarsın inşallah canım dinlen biraz zorlama kendini
bu tarifi ben yaptım fakat çokta hoşumuza gitmedi bizim damak tadımıza uymadı en iyisi az suda haşlıyıp limon,nane, zeytin yağı sosu dökmek
of of çok iyi geçmiş günün nerden baksan irade ve başarı görünüyor
bidiğin gibii haberler sende : ) senden ne var ne yok
Kesinlikle duruşu Güzelse harika duruyorSiyah dar yapışan lastikli kotum var canım mark spenserdan aldım geçen kış üç tane biri eskidi bile Bulamam diye nasilda yapismisim üç tane almışımkesimi muhteşem
Yok hayatımda sadece 1 kez yedim hatta farkında olmadan yedim. Şuan 1 tane yanına bol salata ile yesem yiyorum ya da boyutuna göre 2 tane maxBen de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğinda
@Jade21 ,@ISILDURU size de geçmiş olsun. Sizler neler yapiyorsunuz. Bir arkadaş geçmezse kortizonlu iğne yapiyorlar kola demişti. Aşamalari nedir tedavinin. Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersiniz
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursun
Gezi fikri de çok güzel her gün yemedigin abur çubuğu at kumbaraya gezi paran çıkar.Ben de çok yena gondereyim sana :))çocuklar istemiyor çoğu zaman, annenize gotürün kek yapsin diyorum:))
Geçmiş olsun simi. Bende de bu sene peydah oldu bu ağrı. Doktora gittim buz koy dedi,krem ve kas gevşetici verdi,bir de senin taktiğin aparattan. Ağri geçmezse kontrole gel dedi gitmedim,vaktim yoktu. Ağri da geçmedi. Sağ kolum omuzdan itibaren ağrıyor. Sporun faydasini gordun mu. Sen neler yapiyorsun ağridiğinda
@Jade21 ,@ISILDURU size de geçmiş olsun. Sizler neler yapiyorsunuz. Bir arkadaş geçmezse kortizonlu iğne yapiyorlar kola demişti. Aşamalari nedir tedavinin. Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun yenacigim.Allah beterinden korusun oğluşunu. Mesleğin ilk yillarinda yaralanmiş oğrenci gorunce donar kalirdim,şimdi daha sakinim,hergün bir olay gorunce insan alişiyor. Ağir degilse biz müdahale ediyoruz, ağirsa ambulans çagirırıliyor. Anneleri ararken ilk anneyi sakinleştirip söylüyorum ben de.
Geçmiş olsun jade. Şimdi nasilsin,devam ediyor mu ağrilarin.
Artik 4 tane yemiyorsundur inşallah. Bir tanesi de ayni tadi veriyor çakıl:))
Güzel fikir,ben de geziyle odüllendireyim kendimi diyorum,ne dersiniz
Şunun şurasinda ne kaldi. Sen bu hizla gidersen yeni yilin ilk aylarinda fit olursun
Harika bir tabak üstünde pul biber de mi var sanki güzel baharatlı gibi ağzını suyu aktı. Ya bana neler oluyor böyle salata için ağzımin suyu akar oldu
Mutlu pazarlar
Dün akşam belim tutuldu evde sabit vaziyetteyim bol bol örmeye devam
Kahvaltı simitle yaptım ama aşırı yemedim şimdi kahve içtim şu reishi mantarlı olanlardan sade ama biraz süt ekledim
Akşam erişte yapacağım en pratik şekilde daha doğrusu kızlara yaptıracagim İnşaAllah
Bol su ve spor haric birazda ogun saatlerini atlama haric daha bir suru haricler var uyamiyorum ve sali gunu tekrar gitcem pesin parayla bile olmuyo bu kilo verme işi benim istikrarli durmam lazim halbuki cok kararli gitmistim ve listeye uymak zorunlulugunu kaybettimbaharnaz baharcım listene uyabiliyomusun nasıl gidiyor
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Yeni bir haftaya
Yeni güne bismillah
aynen öyle olmuş bizim neyimiz eksik kıııızzz hemmenn yetişmeliyizSen burda olmadığın zamanlar fena kilolar verildi bir ben hep aldım hemde her hafta vericem diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?