Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şükür ıyi canim okuluna gidiyor servise verdim havalar soğudu hasta olmaması lazım cunki ...alerjik öksürük bugün yine hafiften basladi ilk defa kreşe gittiği için bu sene böyle sık.sık olacakmis...nazda oyle olmustu ilk krese basladiginda

adaş geçmiş olsun çabuk toparlarsın inşallah canım dinlen biraz zorlama kendini

Brokoli koftesi yapiyorum tarifi veren şahıs aklıma bile gelmiyo @Amethyst_1

Onumu dusunecem yaa

bu tarifi ben yaptım fakat çokta hoşumuza gitmedi bizim damak tadımıza uymadı en iyisi az suda haşlıyıp limon,nane, zeytin yağı sosu dökmek

of of çok iyi geçmiş günün nerden baksan irade ve başarı görünüyor

bidiğin gibii haberler sende : ) senden ne var ne yok

Sağol kuzum yapıyoz işte bişeyler

Yok hayatımda sadece 1 kez yedim hatta farkında olmadan yedim. Şuan 1 tane yanına bol salata ile yesem yiyorum ya da boyutuna göre 2 tane max

Gezi fikri de çok güzel her gün yemedigin abur çubuğu at kumbaraya gezi paran çıkar.

Ayy bilirim çok gecmis olsun asu.

baharnaz baharcım listene uyabiliyomusun nasıl gidiyor
Bol su ve spor haric birazda ogun saatlerini atlama haric daha bir suru haricler var uyamiyorum ve sali gunu tekrar gitcem pesin parayla bile olmuyo bu kilo verme işi benim istikrarli durmam lazim halbuki cok kararli gitmistim ve listeye uymak zorunlulugunu kaybettim

Cakil turlu salatalara agzinin sulanmasi iyi dogru yoldasin super gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…