Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

94 le ayrılıp 109 gördüm 105 de geldim kürkçü dükkanına bu sefer bitirelim bu işi
ayy işte en buyukl kızgınlığım ne zor verdim bu gurupta bi ara 94 le başlayıp 79 lara indim ya inmişşin işte ne diye dikkat etmiyorsun demi al ıyosun işte dur desene tekrar döndüm 94 de hastalığımızı kabullenmemiz lazim obeziz ve ömür boyu dikkat etmeliyizz daha menepoza girmedim onada girsem hık diye giderim bi köşede yeminlen valla kendime yaptığım eziyet

Günaydın enerji dolu bol eksili günler diliyorum
Kahvaltı yapıldı işler bitti spor yapıldı ara ögünü bekliyorum kahve için. İnş bu hafta veririmmmmm
Subat tatilinde ankaraya gidicem 5 kilo hedefim ozamana kadar gider gitmez kuaforume gıdıcem inş. Dip röfle kesim kasımıda bıraktım koklu bi değişimle enerjimi katlayım donucem gelip bi 5 kilo daha vericem inş. hayaller hayaller
Nursenacım tabakların çok güzel tabaklar listeler bana çok iyi geliooo paylasanlara tesekkürler

79 a inip geri çıkmana üzüldüm bende 99 dan 75 inip 81 e cıktım kendime geldim ama zor veriyorum umarım hıxlısından verirsin verip almak çok üzücü oluyo

Oh nihayet .. Enerji dolu bir mesajını okudum uzuuun bir aradan sonra...
Daim olsun maviş

Hayal değil gerçek olcak canım. İnan başaracaksın. İnanmak başarmanın yarısıdır. Azmin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…